Autor |
Zpráva |
Vitezslav
|
Předělávám Ekotronika
Tak jsem se dal konečně do předělávky.A zjistil jsem 6e ten původní rozdelovač tam je obráceně.Otočenej o 180 stupnů.Co ted s tim ten novej tam takhle nejde kvuli tý regulaci na boku.
Pokusil jsem se to opravit ale nevým jestli je to správně: na řemenici jsem si nastavil zářez na nolu co je na bloku.Pak jsem vytahl rozdělovač a zvlášt ten náhubek v kterým je upnutej.Tím ozubeným kolem jsem otočil o 180 stupnů a dal to spátky.Pak jsem tam nasadil rozdělovač a nastavil palec na první valec.To je ten uplně v pravo když stojí te zepředu nad motorem.Je tenhle postup správnej?
Díky za odpověd.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
20.6.07, 19:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
proč dávat celej rozdělovač otočenej o 180° když de otočit samotvý víčko
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.6.07, 19:51 |
|
|
Vitezslav
|
Víčko přece nepomůže.
|
20.6.07, 19:54 |
|
|
Martin
|
Jestli jsem to správně pochopil, tak to máš udělané dobře.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
20.6.07, 21:38 |
|
|
roman heller
|
Re: Předělávám Ekotronika
Hele a nebylo to původně dobře?klika má dvojnásobný otáčky tzn. že pokuď máš jednou rysku na řemenici na mule tak stříhaj ventily na 4 válci a na prvním je horní úvrať,no a pak když s řemenicí otočíš znova na rysku tak zjistíš že ti stříhaj ventily na 1 válci a horní úvrať je na 4 válci,na to pozor.......sundej ventilový víko a toč s řemenicí dokuď ti nebudou na 4 válci stříhat ventily(jeden jde nahoru a druhý dolu)...pak teprv je na prvním horní úvrať a můžeš si dát rysku na 0.... ...
20.6.07, 21:48 |
|
|
Vitezslav
|
Tak jsem to dneska dodelal.Nejdříve jsem to nemohl vubec nastartovat a když tak s plynem až na podlaze.Otačky nedržejí a kdzž pustím plyn tak jsou cvíli vysoko a pok to zdechne.Ani to moc nereaguje na akcelaraci.Může to bejt tím že neni doštelovanej předstih.Udělal jsem jen základní nastaveni.
Kdo jste to už předělával poradte.
|
21.6.07, 17:27 |
|
|
michalkatka
|
Vitezslav píše: Tak jsem to dneska dodelal.Nejdříve jsem to nemohl vubec nastartovat a když tak s plynem až na podlaze.Otačky nedržejí a kdzž pustím plyn tak jsou cvíli vysoko a pok to zdechne.Ani to moc nereaguje na akcelaraci.Může to bejt tím že neni doštelovanej předstih.Udělal jsem jen základní nastaveni. Kdo jste to už předělával poradte.
najskôr si to natočil za studena a vôbec si nemal aktivovaný sytič..., potom to nedrží otáčky a chcípa...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
21.6.07, 19:01 |
|
|
Vitezslav
|
sytič aktivovaný byl.Klapka nahoře byla přivřená.
|
21.6.07, 19:06 |
|
|
michalkatka
|
Vitezslav píše: sytič aktivovaný byl.Klapka nahoře byla přivřená.
a doraz a na sytiči doraz 1. klapky zdvihol voľnobežné otáčky? (to že 1. komora je trocha viac pootvorená ako na voľnobeh)
|
21.6.07, 19:09 |
|
|
Vitezslav
|
Karburátor jsem si nechával seřídit,tak snad je dobrej.Ale předstih je rozhašenej ten motor sidělá co chce i když se zahřal.Ta klapka nahoře od sytiče se už skoro otevřela a dělalo to to samí.Seřizoval jsem předstih jen podle knížky.
|
21.6.07, 19:13 |
|
|
michalkatka
|
Vitezslav píše: Karburátor jsem si nechával seřídit,tak snad je dobrej.Ale předstih je rozhašenej ten motor sidělá co chce i když se zahřal.Ta klapka nahoře od sytiče se už skoro otevřela a dělalo to to samí.Seřizoval jsem předstih jen podle knížky.
predzápal sa nastavuje stroboskopom, ak nemáš dá sa to podľa ucha, natoč to nejako a pootáčaj rozdeľovačom kým to nebude mať aký taký zvuk, ale najbližšie niekam na stroboskop.
|
21.6.07, 20:06 |
|
|
Vitezslav
|
Zejtra ráno jsem obědnanej.Jen doufám že to bude tím.Snad všechno ostatní funguje jak má.
|
21.6.07, 20:50 |
|
|
michalkatka
|
Vitezslav píše: Zejtra ráno jsem obědnanej.Jen doufám že to bude tím.Snad všechno ostatní funguje jak má.
dúfame aj my fšetci a držíme palce...
|
22.6.07, 07:36 |
|
|
Vitezslav
|
Tak mi to dneska seštelovali a je to docela dobrý.Akorát to hůř chytá oproti ekotroniku a když se někde rozjíždím tak to ma tendenci se dusit a auto poposkočí.Cím to může bejt?
|
22.6.07, 18:22 |
|
|
michalkatka
|
Vitezslav píše: Tak mi to dneska seštelovali a je to docela dobrý.Akorát to hůř chytá oproti ekotroniku a když se někde rozjíždím tak to ma tendenci se dusit a auto poposkočí.Cím to může bejt?
nesprávna hladina paliva v karbeci...
|
22.6.07, 18:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|