Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
Merak tlaku oleja
zdar, co si musim zohnat ked si chcem namontovat ukazovatel tlaku oleja? a jak a kam sa to zapaja? aky je k tomu snimac? z coho by mi tam mohol pasovat?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
21.6.07, 11:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nejlepci je vyndat baroskop dat tam T rozbocku a na jeden konec origo baroskop a na druhej snimac, kterej vetsinou koupis s budikem Pak nejaky draty na zapojeni Ten snimac meni tlakem svuj odpor a tlakomer je pak zase V metr
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
21.6.07, 15:21 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Matthes píše: Nejlepci je vyndat baroskop dat tam T rozbocku a na jeden konec origo baroskop a na druhej snimac, kterej vetsinou koupis s budikem Pak nejaky draty na zapojeni Ten snimac meni tlakem svuj odpor a tlakomer je pak zase V metr
nevies o nejakom lacnom tlakomeri? napr. do skodoviek sa nedavali? alebo do zigula, take co ma semik?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
21.6.07, 15:45 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deekay píše: Matthes píše: Nejlepci je vyndat baroskop dat tam T rozbocku a na jeden konec origo baroskop a na druhej snimac, kterej vetsinou koupis s budikem Pak nejaky draty na zapojeni Ten snimac meni tlakem svuj odpor a tlakomer je pak zase V metr nevies o nejakom lacnom tlakomeri? napr. do skodoviek sa nedavali? alebo do zigula, take co ma semik?
Kup nekde z Karosy, nebo mozna z traktoru ... Jede traktor je to Zetor Asi se tam pak musi ze 24V lehce predelat
|
21.6.07, 16:04 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nebo zde to mas komplet se vsim
|
21.6.07, 16:07 |
|
|
Drak
|
Karosa, nebo zetor mají mechanický tlakoměry, elektronický měly až ty novější, od roku 1994, vyrábí to maďarská firma KMGY, ale ty sou zase hodně nepřesný, slouží jenom k orientaci, jestli se v okruhu vůbec něco děje.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
21.6.07, 16:08 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
henten tuneX sa mi lubi, ale nic nie je zadarmo
|
21.6.07, 16:19 |
|
|
roman heller
|
deekay píše: henten tuneX sa mi lubi, ale nic nie je zadarmo
Tlakoměry se dávaly do Š 110R.....stačí na baroskop dát rozbočku a natáhnot hadici kam chceš budík a je to.....
21.6.07, 22:21 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
juu, ja radsej elektroniku
|
21.6.07, 23:11 |
|
|
Šemik
|
Ten zez Lady 1500/1600 je velmi dobrý a vcelku levný
Snímač tlaku (k motoru) jsem kupoval nový za 168kč, rozbočku jsem si vyrobil sám, ale určitě se dá za nějakých 50kč koupit originální Lada rozbočka i s těsněníma (nejsem si však zcela jsit zda-li pasuje bez úprav do Škody. Jak jsem psal, vyrobil jsem vlastní protože jsem na tu rozbočku zapoměl když jsem byl v mototechně ...)
A budík tlaku sem koupil kdysi dávno za 20kč na bleším trhu, nový stojí asi 386kč
No, a pár metrů drátu nemá cenu zmiňovat....
ještě jsem předělal tu červenou kontrolku mazání na zelenou která svítí když to maže
A zapojení je jednoduché, jak pro první den předškoláků na elektrokroužku
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
22.6.07, 10:22 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Šemik píše: Ten zez Lady 1500/1600 je velmi dobrý a vcelku levný Snímač tlaku (k motoru) jsem kupoval nový za 168kč, rozbočku jsem si vyrobil sám, ale určitě se dá za nějakých 50kč koupit originální Lada rozbočka i s těsněníma (nejsem si však zcela jsit zda-li pasuje bez úprav do Škody. Jak jsem psal, vyrobil jsem vlastní protože jsem na tu rozbočku zapoměl když jsem byl v mototechně ...) A budík tlaku sem koupil kdysi dávno za 20kč na bleším trhu, nový stojí asi 386kč No, a pár metrů drátu nemá cenu zmiňovat.... ještě jsem předělal tu červenou kontrolku mazání na zelenou která svítí když to maže A zapojení je jednoduché, jak pro první den předškoláků na elektrokroužku
dik dik
asi pojdem do toho tjuuningoveho, ked nezozenem lacnejsi
|
22.6.07, 11:10 |
|
|
Luboš
|
Ale ten ruský budík bude mít jistě jiný design, opravdu se do čëského auta hodí?
|
22.6.07, 14:01 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Luboš píše: Ale ten ruský budík bude mít jistě jiný design, opravdu se do čëského auta hodí?
ved kto hovori ze si nemozem ten budik prisposobit aby sa mi lubil
|
22.6.07, 15:23 |
|
|
Šemik
|
Desing je trochu jiný, ale to já už jsem vzdal. Po tom co s Rapidem provedl ten ***** Adamovský co ho měl vyvařit se snažím jen o to, aby mě Rapid od 18 aspoň dva - tři roky spolehlivě vozil. K tomu účelu jsem s zbudoval ten tlakoměr a že má jinou obroučku, na to už s*re pes....
Veterán z něj už prostě být nemůže.. Nikdy...
A ten tunigový budík - vždyť on má stupnici v PSI
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.6.07, 09:36 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Šemik píše: Desing je trochu jiný, ale to já už jsem vzdal. Po tom co s Rapidem provedl ten ***** Adamovský co ho měl vyvařit se snažím jen o to, aby mě Rapid od 18 aspoň dva - tři roky spolehlivě vozil. K tomu účelu jsem s zbudoval ten tlakoměr a že má jinou obroučku, na to už s*re pes.... Veterán z něj už prostě být nemůže.. Nikdy... A ten tunigový budík - vždyť on má stupnici v PSI
a to je problem preciachovat podla vypoctu supnicu na bary alebo atmosfery?
inac ktora je jednotka sa pouziva najcastejsie? ja som z pneu zvykmnuty na kPa
|
23.6.07, 12:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|