Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 03:51

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 jak vyměnit termostat na formanovi-postup 
Autor Zpráva

Příspěvek jak vyměnit termostat na formanovi-postup
mám prosbu dost se mi to přehřívá a mám dojem,že to je termostat.koupit není problém,ale nikde jsem nenašel,jak ho vmontovat do toho pouzdra.Díky za odpovědi,případně foto cico2. :lol:

25.6.07, 16:54
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
No, nejdřív bych asi poklepal do těch tří šroubů, protože se mi povedlo 2 ulomit, tak aby šly povolit. Potom povolit, vyndat starej termostat, nějak z toho dostat zbytky těsnění, vrazit tam novej dirkou nahoru, nasadit nový těsnění, druhou půlku toho tělese, utáhnout a hotovo, možná bych tam dal 3 nový pevnostní šrouby. Hlavně pozor při tom povolování, je bejkárna to odvrtat (je to ocel v hliníku :evil: ).
Potřebný materiál:
Termostat
Těsnění
3x ten správnej šroub 8.8

25.6.07, 18:27
Profil ICQ

Příspěvek Re: jak vyměnit termostat na formanovi-postup
cico2 píše:
mám prosbu dost se mi to přehřívá a mám dojem,že to je termostat.koupit není problém,ale nikde jsem nenašel,jak ho vmontovat do toho pouzdra.Díky za odpovědi,případně foto cico2. :lol:
a bacha at ten termostat nedáš naopak pak se ti to bude přehřívat (tou vystouplou pružinkou do motoru)

25.6.07, 19:12
Profil ICQ

Příspěvek 
Namaž ty nový šrouby než je tam dáš třeba grafitkou, ať ti tam nezareznou. Když jsem to rozebíral, tak jsem ten nahoře povolil a další dva ne. Další jsem utrhnul a tomu poslednímu jsem radši ubrousil flexou opatrně hlavu a pak jsem na ty zbytky těch dvou musel vařit céočkem, aby se pořádně ohřály do červena a pak šly vytočit. Pak jsem díry projel závitníkem a dal nový pořádně namazaný šrouby.

27.6.07, 09:13
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]