|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
rozvodovy remen felda 1,6
Autor |
Zpráva |
schinkas
|
rozvodovy remen felda 1,6
Zdravim lidi, poteboval bych radu co se tyce vymeey rozvodoveho remenu na felde 1.6 dovrsil jsem hranice 90000km a v servisni knizce se doporucuje vymena. Nerad bych aby se pretrhnul.
Je mozne tuto vymenu spachat doma v garazi nebo je to treba dat do servisu (moc tem expertum neverim).
Pripadne na co si dat pozor a jak dlouho tato vymena zabere prumerne zrucnemu cloveku.
Kazdou radu rad uvitam
|
6.4.06, 14:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kybergreg
|
Ten motor je starej folxvágeňáckej osmiventil, dlouhou dobu se dával do golfů, to by měli umět v každém trochu slušném autoservisu. Jestlis to nikdy nedělal a nemáš k tomu aspoň nějakou servisní dokumentaci, tak to nech udělat v servisu.
|
7.4.06, 08:12 |
|
|
pepa
|
Taky jsem si to raději nechal udělat od místního mechanika,je potřeba nová kladka,řemen a je dobré vyměnit i vodní čerpadlo jestli má vuli na ložisku,ale jestli to máš prvních 90tisíc tak snad bude dobré.Mě to měnil všechno,protože už je to potřetí a za práci jsem platil litr.
|
7.4.06, 10:10 |
|
|
schinkas
|
je to teprve prvnich 90tisic, tak doufam ze bude stacit kladka a remen, jinak diky
|
10.4.06, 07:45 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|