Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 20:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 bubliny v expanzní nádobě 
Autor Zpráva

Příspěvek bubliny v expanzní nádobě
zdravím, při natlakované a ohřáté chladící soustavě, mě běhají bubliny do expanzky, motor se přehřívá(okolo 100stupňů), utíká přetlakovým víčkem, zatím mě strašily špatným těsněním (je teda nové, 14 dní v provozu), zkroucenou hlavou válců, utopenou vložkou válců, nemůže být závada jěště jinde :?: :?: :?: , hadice nikde netečou, je to na voze š105s(m), motor 781.136

31.3.06, 08:05
Pspvek Reklama

Příspěvek 
no muze byt praskla hlava, nebo mas tesneni uz zase fuc, diky treba utopene vlozkam nebo spatnemu dotazeni hlavy (ja ji dotahnu, necham motor prohrat a pak az vychladne dotahuji znova a pak jeste jednou po cca 500km :wink: kdyz jsem nedodrzel tento postup, tak tesneni bylo max na 1/2roku

31.3.06, 11:48

Příspěvek bubliny
me u favorita taky běhali bubliny... nakonec jsem přišel na to, že mam zpuchřelou hadici... nechcalo to tam, ale při vychládání se tam podtlakem vzduch dostal...

31.3.06, 14:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
zdravím, těsnění byl nějakej *cenzurováno*, musí se nechat srovnat hlava po 800km :evil: :evil: :evil: musím změřit přesah vložek válců :evil:

1.4.06, 10:56

Příspěvek 
tak jsem vyměnil těsnění pod hlavou,nechal zabrousit hlavu, už zas frčím přes kaluže, p.s. co si člověk neudělá sám :lol:

8.4.06, 19:54
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]