|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
šlápnu na plyn a zespoda hučení
Autor |
Zpráva |
Jura
|
šlápnu na plyn a zespoda hučení
Ahojte.... mám fel combi 1.6 a když nastartuju a šlápnu na plyn...tak žádný divný zvuk zvuk, ale jak prostě zařadí ma jedu a šlapu na ten plyn, tak to někde jakoby zespodu, jakoby někde u katalyzátoru hučí...zní to trošku jako netěsnej výfuk nebo tak a je to furt symetrickej zvuk stejnej dyž na to šlápnu jen čím víc rychleji jedu, tak tím víc to hučí. Prvně jsem myslel, že sou to kamínky pod katalyzátorem a mezi tím plechem, ale byli tam dva velký a ty sem vyndal.... Ale furt to dělá.... a když do toho katalyzátoru trochu bouchnu rukou, tak jakoby tam něco bylo..... Mám fakt podezření, že něco s tím katalyzátorem.. Co by to mohlo být?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
12.8.07, 19:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: šlápnu na plyn a zespoda hučení
Jura píše: Ahojte.... mám fel combi 1.6 a když nastartuju a šlápnu na plyn...tak žádný divný zvuk zvuk, ale jak prostě zařadí ma jedu a šlapu na ten plyn, tak to někde jakoby zespodu, jakoby někde u katalyzátoru hučí...zní to trošku jako netěsnej výfuk nebo tak a je to furt symetrickej zvuk stejnej dyž na to šlápnu jen čím víc rychleji jedu, tak tím víc to hučí. Prvně jsem myslel, že sou to kamínky pod katalyzátorem a mezi tím plechem, ale byli tam dva velký a ty sem vyndal.... Ale furt to dělá.... a když do toho katalyzátoru trochu bouchnu rukou, tak jakoby tam něco bylo..... Mám fakt podezření, že něco s tím katalyzátorem.. Co by to mohlo být?
kardáň
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
12.8.07, 19:48 |
|
|
Jura
|
česky a srozumitelně prosím:)
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
12.8.07, 19:53 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Jura píše: česky a srozumitelně prosím:)
bohuzial to bol len vtip,
neviem ako sa po vasom povie tyc ktora spaja prevodovku so zadnou napravou, u nas to je kardáň /kardan (po anglicky je to podobne ale presne neviem) a tymto samozrejme felda, nakolko ma vpredu motor aj pohananu napravu, nedisponuje
pardon
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
12.8.07, 22:24 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deekay píše: bohuzial to bol len vtip, neviem ako sa po vasom povie tyc ktora spaja prevodovku so zadnou napravou, u nas to je kardáň /kardan (po anglicky je to podobne ale presne neviem) a tymto samozrejme felda, nakolko ma vpredu motor aj pohananu napravu, nedisponuje pardon
Kardan, kardanka, kardanova hridel
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
12.8.07, 22:38 |
|
|
DRYVER
|
Pokud to v tom katalyzatoru hrkalo kdyz jsi do neho zespod bouchl tak to ho mas nejspis na 99% rozsypanej a bude to chtit vymenu
|
13.8.07, 08:02 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|