Autor |
Zpráva |
jizíček
|
pískani v motoru
neco mi tu piska ale nevim co to je ... sundal jsem remen (abych zjistil jestli to neni altik nebo pumpa) a ani jedno to neni .... kdyz pridam plyn tak to nepiska a jak pustim plyn tak to zaacne piskat ... a piska to nekde spis za karburatorem ...
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
20.8.07, 10:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Co loziska spojky? Nebo to nekde prisava vzduch a syci to vysokym tonem
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.8.07, 10:04 |
|
|
jizíček
|
tak lozisko spojky mi taky obcas piska ale tohle je neco jineho ... mno ten vzdych by to mohlo byt ... jde nejak poznat tim kourem ?? kdyz tam fouknu ??
Škoda 742 Forever Team
|
20.8.07, 10:12 |
|
|
Dyno
|
A nemáš tam sportovní filtr nebo nějak upravené sání? Zkus jestli to na sytič nepíská ještě víc.
|
20.8.07, 10:53 |
|
|
michalkatka
|
píska to najskôr medzi saním a hlavou, alebo saním a karbecom.... vymeniť tesnenie, prípadne zarovanť dosadacie plochy...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
20.8.07, 10:54 |
|
|
Martin
|
Jestli ti to píská kvůli netěsnosti zjistíš když potřeš štětečkem s benzínem spoje. Když se zvýší otáčky, tak to přisává.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
20.8.07, 11:42 |
|
|
Honzik.t
|
to mi dělal lehce povolenej karburátor, pískalo to jen v určitých otáčkách, stačilo ho dotáhnout
|
20.8.07, 12:43 |
|
|
jizíček
|
predchvili jsem jel do obchodu u nas ve vsi a uz to nepiska ... tak nevim ... kdyz to zas zacne tak zkusim dotahnout karbec a uvidime ... nic moc velkyho s tim delat nebudu .. stejnak tam brzy pujde facko motor ...
Škoda 742 Forever Team
|
20.8.07, 12:51 |
|
|
cyz
|
Nezůstává ti viset sytič? Na EDSRkách někdy sytič píská. Taky jsem viděl karburátor kterému jaksi nedoléhala škrtící klapla (asi tak vychozená) že to pískalo ale to by nezačalo najednou
|
20.8.07, 15:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Martin píše: Jestli ti to píská kvůli netěsnosti zjistíš když potřeš štětečkem s benzínem spoje. Když se zvýší otáčky, tak to přisává.
na to je lepší cigareta to odymovat a krásně to vidíš jak to přisává, mám třeba feldu 1100 otáček na volnoběk kudy to přisává nemohu na to přijít, nikdo nekouříme a tak jsem přemýšlel někde ve včelařských potřebách koupit ten odymovač na všely, kdybyste měli nějaký nápad mám zájem miloš
|
20.8.07, 16:55 |
|
|
Bukaj
|
slovacek.milos píše: Martin píše: Jestli ti to píská kvůli netěsnosti zjistíš když potřeš štětečkem s benzínem spoje. Když se zvýší otáčky, tak to přisává. na to je lepší cigareta to odymovat a krásně to vidíš jak to přisává, mám třeba feldu 1100 otáček na volnoběk kudy to přisává nemohu na to přijít, nikdo nekouříme a tak jsem přemýšlel někde ve včelařských potřebách koupit ten odymovač na všely, kdybyste měli nějaký nápad mám zájem miloš
Kup si v ethno shopu vonné tyčinky
Ale vážně - z nich jde proužek dýmu a navíc bys byl rasta-mechanik s orientálně vonící dílnou
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
20.8.07, 22:16 |
|
|
michalkatka
|
Bukaj píše: Kup si v ethno shopu vonné tyčinky Ale vážně - z nich jde proužek dýmu a navíc bys byl rasta-mechanik s orientálně vonící dílnou
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
21.8.07, 06:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Bukaj píše: slovacek.milos píše: Martin píše: Jestli ti to píská kvůli netěsnosti zjistíš když potřeš štětečkem s benzínem spoje. Když se zvýší otáčky, tak to přisává. na to je lepší cigareta to odymovat a krásně to vidíš jak to přisává, mám třeba feldu 1100 otáček na volnoběk kudy to přisává nemohu na to přijít, nikdo nekouříme a tak jsem přemýšlel někde ve včelařských potřebách koupit ten odymovač na všely, kdybyste měli nějaký nápad mám zájem miloš Kup si v ethno shopu vonné tyčinky Ale vážně - z nich jde proužek dýmu a navíc bys byl rasta-mechanik s orientálně vonící dílnou
pro začátek to bude stačit, ale ten prostor se musí zadýmit celý, třeba podlakové hadičky k turbu a přepoštění spalin vedou u seata spolu spojeny a když se prodřou tak to okem nepoznáš a ten dým by v tom prostoru prodření jen mizel tak se dám zatím na to šamanství miloš
|
21.8.07, 06:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|