Autor |
Zpráva |
Cvoky
|
kto hlada ten najde :)
hladam neaku firmu alebo domaceho kutila, co mi prerobi 1.3i na 1.3 MPi,
pripadne info co vsetko k tomu potrebujem.
|
24.8.07, 09:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
24.8.07, 09:17 |
|
|
michalkatka
|
Re: kto hlada ten najde :)
Cvoky píše: hladam neaku firmu alebo domaceho kutila, co mi prerobi 1.3i na 1.3 MPi,
nie je problém, ak si všetko zoženieš, prehádžeš si to aj sám... ale rátaj s investíciou okolo 10000...
a oficiálne to nezapíšeš....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
24.8.07, 09:22 |
|
|
cyz
|
Cvoky píše: hladam neaku firmu alebo domaceho kutila, co mi prerobi 1.3i na 1.3 MPi,
Překopat půl elektroinstalace auta...asi bych se do toho nepouštěl, ten výsledek za to podle mě nestojí. Mám formana 50kW a nějaký velký rozdíl oproti Felicii MPi tam necítím, akorát ta felicie má o pár deci menší spotřebu. Maximálně bych použil hlavu z MPi...
|
24.8.07, 09:22 |
|
|
Kristensen
|
To je dost finančně náročný, pokud nemáš celý druhý auto MPi nebo alespoň většinu. Potřebuješ celou kabeláž od pojistkovej skříně k jednotce a od jednotky na motor, kompletní sací potrubí s klapkou, čidlama a se vstřikama, sací dekl na klapku s hadící a filtrboxem, jednotku, zapalovací lištu na svíčky místo kabelů, záslepku rozdělovače, no třeba si ještě na něco vzpomenu ale ještě si nejsem na 100% jistej zda se dá použít pojistková skříň, čerpadlo no a podle čerpadla nádrž, ale mám dojem že je to stejné BMM i MPi ale nejsem si tím teď nějak vůbec jistej a ani nevím proč.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
24.8.07, 09:55 |
|
|
ventYl
|
cerpadlo pre MPi je na vacsie tlaky, nie?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
24.8.07, 09:57 |
|
|
Cvoky
|
cyz píše: Cvoky píše: hladam neaku firmu alebo domaceho kutila, co mi prerobi 1.3i na 1.3 MPi,
pripadne info co vsetko k tomu potrebujem. Překopat půl elektroinstalace auta...asi bych se do toho nepouštěl, ten výsledek za to podle mě nestojí. Mám formana 50kW a nějaký velký rozdíl oproti Felicii MPi tam necítím, akorát ta felicie má o pár deci menší spotřebu. Maximálně bych použil hlavu z MPi...
ide o to ze ten motor sa da lepsie upravit ako jednobod, preto ta vymena.
|
24.8.07, 10:03 |
|
|
Cvoky
|
michalkatka píše: Cvoky píše: hladam neaku firmu alebo domaceho kutila, co mi prerobi 1.3i na 1.3 MPi,
pripadne info co vsetko k tomu potrebujem. nie je problém, ak si všetko zoženieš, prehádžeš si to aj sám... ale rátaj s investíciou okolo 10000... a oficiálne to nezapíšeš....
zhanam cely motor MPi + kabelaz ale zatial neuspesne.
|
24.8.07, 10:05 |
|
|
cyz
|
Cvoky píše: cyz píše: Cvoky píše: hladam neaku firmu alebo domaceho kutila, co mi prerobi 1.3i na 1.3 MPi,
pripadne info co vsetko k tomu potrebujem. Překopat půl elektroinstalace auta...asi bych se do toho nepouštěl, ten výsledek za to podle mě nestojí. Mám formana 50kW a nějaký velký rozdíl oproti Felicii MPi tam necítím, akorát ta felicie má o pár deci menší spotřebu. Maximálně bych použil hlavu z MPi... ide o to ze ten motor sa da lepsie upravit ako jednobod, preto ta vymena.
No nevím, podle toho co mi říkal jeden motorář u nás tak prý BMM je na úpravy lepší než MPi ale říkal že je to složitější a málokdo to umí (jestli máš teda na mysli úpravy ŘJ)
|
24.8.07, 10:14 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Mpi ma vlastne ake vstrekovanie? znacka, typ myslim
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
24.8.07, 10:15 |
|
|
cyz
|
deekay píše: Mpi ma vlastne ake vstrekovanie? znacka, typ myslim
Simos 2P
edit: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=335
|
24.8.07, 10:16 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
hm, bosch mi znie doveryhodnejsie
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
24.8.07, 10:18 |
|
|
cyz
|
deekay píše: hm, bosch mi znie doveryhodnejsie
Jednoznačně Bosch rulez
|
24.8.07, 10:26 |
|
|
Radic
|
no nevim co znamena ten nazev pro MPI ale ridici jednotka je tam taky Bosch...aspon ta v nasem MIPcku takze zadne BMM...jinak ja nejradsi karbec...tam do toho nekeca zadna elektronika a jedes tak jak slapnes a tuning se neprovadi pres pocitac ale pretryskovanim
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
Naposledy upravil Radic dne 24.8.07, 10:49, celkově upraveno 1
|
24.8.07, 10:44 |
|
|
cyz
|
Radic píše: no nevim co znamena ten nazev MPI ale ridici jednotka je tam taky Bosch...aspon ta v nasem MIPcku takze zadne BMM...jinak ja nejradsi karbec...tam do toho nekeca zadna elektronika a jedes tak jak slapnes a tuning se neprovadi pres pocitac ale pretryskovanim
??? Tak to teda nevím...za chvilku tady bude tata s MPi felicií tak se schválně podívám
|
24.8.07, 10:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|