Autor |
Zpráva |
hans
von GLEXR
|
Chladicí kapalina
Protože se kvapem blíží zima, musím vyměnit chladicí náplň. Rozhoduju se, co koupit? Aby to bylo pokud možno co nejlevnější, ale přitom kvalitní řešení - neboli aby mi náplň chlazení nesežrala těsnění pod hlavou a tak...
Takže G12, G48, Eko, Stabil, Extra? Vybírám v tomhle obchodě http://www.okoil.cz/kapitolamo.php?naze ... 477&do=518
Co doporučujete?
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
8.9.07, 20:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Re: Chladicí kapalina
hans píše: Protože se kvapem blíží zima, musím vyměnit chladicí náplň. Rozhoduju se, co koupit? Aby to bylo pokud možno co nejlevnější, ale přitom kvalitní řešení - neboli aby mi náplň chlazení nesežrala těsnění pod hlavou a tak... Takže G12, G48, Eko, Stabil, Extra? Vybírám v tomhle obchodě http://www.okoil.cz/kapitolamo.php?naze ... 477&do=518Co doporučujete?
Já jsem vždycky používal Fridex Stabil do staré škodovky (s litinovou hlavou)
|
8.9.07, 20:39 |
|
|
Šemik
|
vyhni se růžovému, tedy G11, 12
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
8.9.07, 20:41 |
|
|
Kristensen
|
kup si Antifreeze pro celohliníkový motory a máš klid.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
8.9.07, 21:46 |
|
|
patrik-hp
|
|
10.9.07, 15:35 |
|
|
Šemik
|
Růžová rozežírá těsnění pod hlavou u škodovky.
A G11 je určitě růžová, minulý týden jsem ji lil do žíga.
|
10.9.07, 15:37 |
|
|
patrik-hp
|
Šemik píše: Růžová rozežírá těsnění pod hlavou u škodovky. A G11 je určitě růžová, minulý týden jsem ji lil do žíga.
Fakt jo? tak tě asi ošidili a byla to malinová štáva. No a s tim rozežíráním....Z čeho jsou bloky motorů nejen TDi a vložky válců např. Felicií...Nejsou náhodou z podobnýho,né-li stejnýho nachlup materiálu,jako má Škodovka hlavu...Ty rozežírači
|
10.9.07, 15:43 |
|
|
Šemik
|
Tak si asi špatně pamatuju tu etiketu z toho kanystru
A psal jsem že to rozežírá TĚSNĚNÍ pod hlavou
|
10.9.07, 15:45 |
|
|
patrik-hp
|
Šemik píše: Tak si asi špatně pamatuju tu etiketu z toho kanystru A psal jsem že to rozežírá TĚSNĚNÍ pod hlavou
Hele to je divný....Asi tedy to těsnění je z něčeho zvláštního,na co tato doba už nepamatuje
|
10.9.07, 15:51 |
|
|
Kristensen
|
patrik-hp píše: Šemik píše: Tak si asi špatně pamatuju tu etiketu z toho kanystru A psal jsem že to rozežírá TĚSNĚNÍ pod hlavou Hele to je divný....Asi tedy to těsnění je z něčeho zvláštního,na co tato doba už nepamatuje
jj přesně tak ale pokud už je vyměněný za to tvrdý, myslím že Temac nebo co tak to už vydrží
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
10.9.07, 16:12 |
|
|
CROWACK
|
Kristensen píše: patrik-hp píše: Šemik píše: Tak si asi špatně pamatuju tu etiketu z toho kanystru A psal jsem že to rozežírá TĚSNĚNÍ pod hlavou Hele to je divný....Asi tedy to těsnění je z něčeho zvláštního,na co tato doba už nepamatuje jj přesně tak ale pokud už je vyměněný za to tvrdý, myslím že Temac nebo co tak to už vydrží
no vzhledem k tomu že mám pod hlavou ještě aznp těsnění ročník 87, bych tohle neriskoval...leju fridex stabil a nestěžuju si...a je bezbarvej ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
10.9.07, 16:43 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
CROWACK píše: no vzhledem k tomu že mám pod hlavou ještě aznp těsnění ročník 87 ...
To bude vypadat az ho jednou sundas, rozvodak bude delsi tak o 10cm, krouzky nebudou vubec ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.9.07, 17:41 |
|
|
Bukaj
|
Nalil bych klasiku G48 - je to lepší, než Fridex Stabil a nežere to těsnění
To s tim rozežíráním těsnění má Šemik ode mne - Měnili jsme s kamarádem v našich vozech Fridex za G12, včetně nového Temac těsnění a do půl roku odešly dvě těsnění - na jeho Rapidu 136 i na mém Å - 130L...
Ty těsnění byly rozežraný...
Ještě mám G12ku v Pastelce a trnu, kdy to těsnění odejde...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
10.9.07, 18:34 |
|
|
CROWACK
|
Matthes píše: CROWACK píše: no vzhledem k tomu že mám pod hlavou ještě aznp těsnění ročník 87 ... To bude vypadat az ho jednou sundas, rozvodak bude delsi tak o 10cm, krouzky nebudou vubec ...
rozvodak se zatim neozyva a tlaky sou taky v pohode...asi protekcni motor no...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
10.9.07, 23:58 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Tak nakonec koupím Carline Antifreeze Stabil, je to za solidní peníze, snad to nic nesežere
Kdyžtak tady: www.carline.cz , vlevo nahoře Autochemie Carline, detail výrobku...
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
11.9.07, 15:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|