Autor |
Zpráva |
Perňa
|
Spotřeba
Ahoj kucí,
prosím o radu......auto začalo neúměrně žrát. Vychází to 10l na 50km což je na mě už moc. Vše jsem vyčistil, když mrknu na svíčky jsou černé jak uhel. I po výměně nových svíček jsou černé,ale svíčkama to není.....Prosím o radu, vypadá to na lambda sondu.......?
Auto viz popis
_________________ Škoda Forman modrá metla SD9430 r.v.94, 1,3i 50kW BMM
|
10.9.07, 09:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
lurban
|
no tak tomu hovorim niečo 10l na 50km... mne fatak zere 10/100km... a pre mna je aj to vela .. na motore som mal uz dost vela veci menenych tak jedine alebo skor najväčšie podozrenie mam na karbec.. tak som zvedavy čo ti poradia
|
10.9.07, 11:30 |
|
|
Nepér
|
Když je to BMM, není vadná lambda sonda?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
10.9.07, 11:41 |
|
|
Pajas
|
Lambáda by tolik neudělala né???No krok jedna píchnout na VAG..
|
10.9.07, 11:53 |
|
|
Dyno
|
černé svíčky=bohatá směs velká spotřeba
_________________ Škoda 105 (motor 120;136)
|
10.9.07, 12:03 |
|
|
fert.j
|
BMM moc nerozumim ale nemuze to bet treba nejaka blba vaha vzduch nebo neco na ten princip???
|
10.9.07, 12:12 |
|
|
Perňa
|
Tak jsem prijel z diagnostiky a jednoznacne lambda,uz jsem koupil novou nahražku za 1053.-
Moc bohatosti směsi, proto černé svíčky........dnes vyměním a podám zprávu.
Díky
|
10.9.07, 12:13 |
|
|
Perňa
|
Tak lambda sonda vyměněna......práce na 5 minut, a hned jsem ujel svých tradičních 50km a rafika palivoměru je na původním místě, no abych nepřeháněl kousínek níže ,ale ne na dně.......takže závěr zní opraveno......
Jinak lambda pro ty ostatní odešla z ničeho nic, jen jsem stačil zpozorovat větší spotřebu....
Díky za rady
|
10.9.07, 17:45 |
|
|
Kristensen
|
Perňa píše: Tak lambda sonda vyměněna......práce na 5 minut, a hned jsem ujel svých tradičních 50km a rafika palivoměru je na původním místě, no abych nepřeháněl kousínek níže ,ale ne na dně.......takže závěr zní opraveno...... Jinak lambda pro ty ostatní odešla z ničeho nic, jen jsem stačil zpozorovat větší spotřebu.... Díky za rady
Jo to dělá ráda, někdy to je jak s ženskou, otočí se na potpatku a je v prd.li.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
10.9.07, 18:21 |
|
|
DRYVER
|
Perňa píše: Tak lambda sonda vyměněna......práce na 5 minut
Se divim ze ti to trvalo jen 5 minut. Vetsinou to nejde povolit, musi se to nahrivat a v nejhorsim pripade se jeste vytrhne zavit
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
10.9.07, 21:55 |
|
|
Perňa
|
DRYVER píše: Perňa píše: Tak lambda sonda vyměněna......práce na 5 minut Se divim ze ti to trvalo jen 5 minut. Vetsinou to nejde povolit, musi se to nahrivat a v nejhorsim pripade se jeste vytrhne zavit
Nejdříve jsem použil sprej na uvolnění zarezlých atd. šroubů, dal cigárko a šup se starou lambdou ven......vše v poho...
|
11.9.07, 07:16 |
|
|
Ondras83
|
Perňa píše: DRYVER píše: Perňa píše: Tak lambda sonda vyměněna......práce na 5 minut Se divim ze ti to trvalo jen 5 minut. Vetsinou to nejde povolit, musi se to nahrivat a v nejhorsim pripade se jeste vytrhne zavit Nejdříve jsem použil sprej na uvolnění zarezlých atd. šroubů, dal cigárko a šup se starou lambdou ven......vše v poho...
samej kuřák tady
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
11.9.07, 08:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|