Autor |
Zpráva |
Pavel006
|
Voda z výfuku
Mám takový dotaz, jestli je normální aby při úplně studeném nastartovaném motoru šla z výfuku voda.
Mám 105ku a vodu jsem už nedolíval 3/4 roku a hladina je pořád stejná.
|
13.9.07, 09:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Je to mozny, kvuli tomu odchazej vyfuky, kdyz neprorezne zvenku tak vyrezne vevnitr. Otazka je kolik ty vody vylita ven a jestli je to para nebo kapky vody
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
13.9.07, 09:27 |
|
|
Ondras83
|
je to normální, protože ze směsi paliva a vzduchu se ve vejfuku usazuje kondezovaná voda.... takže ti z toho pak teče voda
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.9.07, 10:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mě taky občas stříkaj kapky taky to dopadá tak že za 1-1,5 roku měnim vejfuk za novej
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.9.07, 13:23 |
|
|
Matheas
|
budme rádi že nemáme u škodovek dlouhý svody a víc tlumičů, a hlavne novej základní výfuk na 120 stojí 500,- což je sranda oproti jinejm autum
_________________ Škoda 120L, r.v. 87 " Madam "
|
13.9.07, 14:47 |
|
|
Pavel006
|
Matheas píše: budme rádi že nemáme u škodovek dlouhý svody a víc tlumičů, a hlavne novej základní výfuk na 120 stojí 500,- což je sranda oproti jinejm autum
Já se o zreznutí výfuku bát nemusim, před rokem jsem koupil motor i s výfukem a ten je nerezovej, někdo si dal i dost práce aby vypadal skoro jako origo.
|
13.9.07, 18:01 |
|
|
pajavlk
|
Některé výfuky mají v nejnižším bodě vyvrtanou malou dírku, kvůli odpouštění kondenzátu. Já na Feldě na starém výfuku jí měl z výroby a když jsem kupoval nový tak tam nebyla. Vyvrtal jsem jí tam a nestačil jsem se divit kolik toho na mě vyteklo. V podstatě když tam ta dírka není tak v tom výfuku pořád zůstává trochu vody, podle konstrukce výfuku, a dobře mu to asi nedělá...
|
13.9.07, 21:05 |
|
|
DRYVER
|
pajavlk píše: Některé výfuky mají v nejnižším bodě vyvrtanou malou dírku, kvůli odpouštění kondenzátu. Já na Feldě na starém výfuku jí měl z výroby a když jsem kupoval nový tak tam nebyla. Vyvrtal jsem jí tam a nestačil jsem se divit kolik toho na mě vyteklo. V podstatě když tam ta dírka není tak v tom výfuku pořád zůstává trochu vody, podle konstrukce výfuku, a dobře mu to asi nedělá...
Vim ze tam ty dirky byvaji kvuli tomu kondenzatu. Ale kdyz se to tam pak dodatecne dodela nefouka to tama??
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
14.9.07, 11:04 |
|
|
Jakub_Simir
|
Taky mam nerezáček a je to vahoda jak swiňa. Už je tak 12 roků v provozu a pořad v pohodě.
_________________ Škoda 120L 1983 / Fa 136 prostě "UŽOVKA" Škoda 110R 1974 - viewtopic.php?f=19&t=7102 Škoda 110R 1980 Škoda felicia 1.6 GLX 1995
Zakladatel Coupé clubu TW Škoda 742 a 718K Forever Team
|
14.9.07, 14:05 |
|
|
Kristensen
|
pajavlk píše: Některé výfuky mají v nejnižším bodě vyvrtanou malou dírku, kvůli odpouštění kondenzátu. Já na Feldě na starém výfuku jí měl z výroby a když jsem kupoval nový tak tam nebyla. Vyvrtal jsem jí tam a nestačil jsem se divit kolik toho na mě vyteklo. V podstatě když tam ta dírka není tak v tom výfuku pořád zůstává trochu vody, podle konstrukce výfuku, a dobře mu to asi nedělá...
Nemáš fotku kde se ta dirka vyskytuje?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
14.9.07, 14:13 |
|
|
patrik-hp
|
Tu dirku tam vrtá např. Bosal,originál díl Škoda má difuzor,kterej to odsává....Díra ve vejfuku je samozřejmě na hluku znát Jde o to,za kolik co...Pak jsou tam výhody trvanlivosti.-Pokovení je ta technologie za kterou se platí a to i za kvalitní odvod spalin bez nepříjemných zvukových kulis a výkonových skoků dušením. Např.Tuňáci výfuk samodomo atd.Nerez je proti tomu věčnej,ale těžkej,hůře tvarovatelnej a cenově někde uplně jinde. Tak že né vždy originální je špatné a předražené...
|
14.9.07, 15:02 |
|
|
pajavlk
|
Dírka
Někde se mi možná ten Bosal ještě válí v garáži, kouknu, případně vyfotim.
|
14.9.07, 23:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|