Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 04:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Nejde nastartovat 
Autor Zpráva

Příspěvek Nejde nastartovat
Zdravím všechny na tomto webu.Chtěl bych vás poprosit o radu.Mám favorita"Black line" z r.v.93.Dnes mi to na křižovatce samovolně zdechlo a už jsem to nenastartoval,čerpadlo benzín davá.zkoušeli jsme kabely od rozdělovače a jiskru taky davali.Svíčky jsou nové a kabely taky.Nevím co to muže byt a doufám že se mezi vámi najde někdo kdo měl stejný problém.Děkuju předem za každou radu.

18.9.07, 18:27
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Nejde nastartovat
gyros74 píše:
Zdravím všechny na tomto webu.Chtěl bych vás poprosit o radu.Mám favorita"Black line" z r.v.93.Dnes mi to na křižovatce samovolně zdechlo a už jsem to nenastartoval,čerpadlo benzín davá.zkoušeli jsme kabely od rozdělovače a jiskru taky davali.Svíčky jsou nové a kabely taky.Nevím co to muže byt a doufám že se mezi vámi najde někdo kdo měl stejný problém.Děkuju předem za každou radu.

tak vydělej svíčky a toč jestli smrdí benzín, a svíčky dej připojené na víčko, jesli jo tak je problém v rozdělovači, třeba ti jen povyjel palec miloš

18.9.07, 18:38

Příspěvek Re: Nejde nastartovat
Díky za radu,zkusím to a doufam že to tak bude,auto nutně potrebuju na ježdění do prace.

18.9.07, 18:59

Příspěvek 
já jsem měl taky něco podobnyho u BMM a bylo to čerpadlem benzinu v nádrží sice když jsem zapl kliček tak bylo slišet že jede ale benzin netlačilo.Skus odělat zadni sedačky a podnim je vyčko a podtim vičkem je benzinovi čerpadlo, vytáhni hadici na které je šipka směrem ven s čerpadla a nasaď nani kousek hadičky astrč ju do nějaké skleničky a zkus zapnout kliček pokut benzin poteče je čerpadlo v pořádku pokud ne je špatny čerpadlo. Jo a hlavně jedna duležitá věc pokud to bude čerpadlem tak nezapomeň vyměnit filtr pod nádrží jinak se ti to čerpadlo spáli znova.Hodne zdaru při hledání závady. :idea: :wink:

18.9.07, 20:32
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]