|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
HaBaKuK
|
Fávomotor netáhne
Ahojda
poslední dobou mě začíná trápit motor, nechce se vytáčet přes 4000 ot. a nad 80 km/h prostě netáhne. Nevíte čím to?
|
24.9.07, 15:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
mě takhle nějak trápila elektrika - předstih (u mě došlo k samovolné změně na -5° a nevim proč a to bylo hodně znát ), kabely, palec a víčko (když je to špinavé, tak to taky nejede), svíčky
Naposledy upravil Vít dne 24.9.07, 16:06, celkově upraveno 1
|
24.9.07, 15:44 |
|
|
HaBaKuK
|
no, já bych to tipl na rozvoďák, kterej už má poctivejch 215k. pac rozdelovac je uplne novej, asi 20k, protoze se mi ho povedlo zadrít, no a kabely, víčko, palec i svíčky jsou taky funglovky.
_________________ Škoda Felicia GLXi - "Žába" (136 BMM, r.v:96)
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=14845
|
24.9.07, 15:46 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
možné je všechno, u těchto vozů nepřekvapí nic... mimochodem, co výfuk? někdy to může způsobit i ten, když se vysype a zacpe, příapdně katalyzátor, jeslti máš
|
24.9.07, 16:08 |
|
|
Šemik
|
No jen jestli to není tím rozdělovačem... je ten nový český?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
24.9.07, 16:10 |
|
|
HaBaKuK
|
no, rozdělovač je českej, tím to nebude, ale ten výfuk nebo rozvody... tak mám pocit, že druhej a třetí díl jsou měněný, kat už je dávno po smrti a ten první díl vypadá, no, zajímavě, a v kokpitu je to občas po jízdě pěkně cítit benzolem, potažmo spalinama..
_________________ Škoda Felicia GLXi - "Žába" (136 BMM, r.v:96)
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=14845
|
24.9.07, 16:17 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
mě to právě o tom výfuku povídal pán, který těmhle popelnicím hodně rozumí a umí je opravit, dělají to třeba výfuky z polska, ne všechny, ale nejsou udělaný tak jak by měly, jiné síly materiálu, zjednodušené apod, a pak tem motor třeba nejde vytočit víc jak na 4 tisíce apod, nepotřebuje to mnoho a vysype se to... tak možná jestli se ti něco z toho nepřihodilo
|
24.9.07, 16:30 |
|
|
Jura
|
A co třeba těsnění pod hlavou?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
24.9.07, 16:50 |
|
|
Nepér
|
Jura píše: A co třeba těsnění pod hlavou?
To ne, by nepravidelně vařilo a tak...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
24.9.07, 18:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|