|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
z niceho nic nechce do otáček
Autor |
Zpráva |
brokky
|
z niceho nic nechce do otáček
Dneska když jsem jel se svou 120 GLS z 87 tak přejel přez hrb. A najednou to vubec nechtelo jet myslel jsem že jsem urval kolo ale když jsem vyřadil tak auto nebrzdilo,zkusil jsem to proslapnout dostalo se to na 3000ot/min a sama aniz bych ubral to spadno na volnoběh s takovym dusivym zvukem.Asi nevite čím by to mohlo byt?Jo a z vyfuku šel černý dým asi to špoatně zapaluje ale to neni divu kdyz davam plny plyn a nechce to do tech otaček
|
12.9.07, 18:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Asi se ti někde splavil bordel a ucpal benzín, propucuj si sklinku a karbec.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
12.9.07, 18:45 |
|
|
brokky
|
Drak píše: Asi se ti někde splavil bordel a ucpal benzín, propucuj si sklinku a karbec.
jo to jsem si myslel, že to bude bud karburator nebo rozdělovač,akorat ted s tim nejak budu muset dojet domu(5km kopcovitych cest)
|
12.9.07, 18:50 |
|
|
Drak
|
Tak flaška a sítko na karbecu jde udělat i na cestě, v podstatě potřebuješ jenom 14 klíč a možná kleště na flašku a silný plíce a problém může být vyřešen.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
12.9.07, 18:57 |
|
|
Bukaj
|
Nebo vypadla hadička podtlakové regulace - mně se jednou roztavila, když jsem uvařil motor a taky to nechtělo jet, jenom to klepalo...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
13.9.07, 21:56 |
|
|
Matheas
|
Bukaj píše: Nebo vypadla hadička podtlakové regulace - mně se jednou roztavila, když jsem uvařil motor a taky to nechtělo jet, jenom to klepalo...
jj taky se mi stalo to samé
_________________ Škoda 120L, r.v. 87 " Madam "
|
13.9.07, 22:23 |
|
|
brokky
|
Matheas píše: Bukaj píše: Nebo vypadla hadička podtlakové regulace - mně se jednou roztavila, když jsem uvařil motor a taky to nechtělo jet, jenom to klepalo... jj taky se mi stalo to samé Tak už jsem to vyřesil vylil jsem tu flasku podržel jsem to chvili v sedmi tisicich,zamořil jsem ulici vyfukovými plyny ale už to jede[/quote]
|
1.10.07, 13:54 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
sic mam skodu dlouho a dlouho, ale nevim, co je flaska...teda vim, ale nevim, kde to hledat u motoru
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
1.10.07, 14:34 |
|
|
brokky
|
kachnis píše: sic mam skodu dlouho a dlouho, ale nevim, co je flaska...teda vim, ale nevim, kde to hledat u motoru
Ja jsem to taky zprvu netusil, ale je to ta bila odkalovaci stamprlka na AC pumpe
|
9.10.07, 09:53 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
aha, tak to uz sem v ruce parkrat drzel,ale neprisuzoval bych tomu nahlou motorovou prihodu...hledal bych to v elektrice..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
9.10.07, 13:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kachnis píše: aha, tak to uz sem v ruce parkrat drzel,ale neprisuzoval bych tomu nahlou motorovou prihodu...hledal bych to v elektrice..
proč by ne ? dyt přes to de všechen benzín a ucpat by možná taky šla
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.10.07, 18:53 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
no jo ale ma fakt velkou plochu...
|
10.10.07, 08:11 |
|
|
ferrari
|
mne raz pri prudkom prejdení výmolu odpadol kondenzátor (samozrejme musel byť predtým povolený)...a bolo to presne takéto, motor zrazu nešiel do otáčok, ledva na voľnobeh...tiež ba som to skôr hľadal v elektrike..
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
10.10.07, 16:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|