Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 05:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Zkušenost s vozem suzuki swift gti? 
Autor Zpráva

Příspěvek Zkušenost s vozem suzuki swift gti?
Zdar škodovkáři má někdo z vás zkušenosti s tímto vozem respektive motorem??1300 ccm 16V a ve finále 101 koní v základu. myslím že dobrej kalibr já do toho určitě vletím po hlavě :P . není u nás sice tolik zkušeností ohledně tohoto auta ale za každej postřeh budu vděčnej diky!

4.11.07, 00:45
Pspvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
taky jsem to chtěl, pak jsem se podíval na www.autokelly.cz, kolik na to stojí věci a přešlo mě to

4.11.07, 13:31
Profil ICQ

Příspěvek 
Řeknu to jednoduše, za málo peněz poměrně slušná muzika ale nesmí se to začít sypat jinak pak nevíš co koupit dřív a hlavně kde na to vzít.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

4.11.07, 15:25

Příspěvek 
Vít Široký píše:
taky jsem to chtěl, pak jsem se podíval na www.autokelly.cz, kolik na to stojí věci a přešlo mě to

to nesmíš koukat do auto kelly, např starter tam 4t.kč dá se shnat i za 800, ne novej :roll: , čus

4.11.07, 16:22
Metal (urg)

Příspěvek 
Kámoš to měl, jede to jak dělo, ale na mě to působilo dojmem takového laciného auta. No a pak se to začlo sypat...ložiska v kolách, brzdy, ve finále naprosto nepocopitelně praskla klika, ježděno s tím bylo slušně, žádné extrémy. A proto vím že motor jde sehnat z vrakáče za 8000 :D .
Ale už nikdy více japonské auto...brrr.

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

4.11.07, 19:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Silne uvazujem o suzuki swift 1,3 glx abs ac cd - paci sa mi maximalne rozumna cena za pomerne silny motor a slusnu vybavu. Len ma odstrasuje dost maly kufor. Ale fabia o moc vacsi nema a ten trojvalec nemusim. Vo fabke je vsetko za $$$$ navyse. A najlacnejsi maju teraz za 279000 aj s klimou. Oproti tomu fabka social edition so 44 kw trojhrncekom za 299000 je uplne nezaujimava.

5.11.07, 20:29

Příspěvek 
Čau všem
Pokuď někdo hledá nějakou recenzi na auto, tak se mrkněte na www.autorecenze.cz. Nechci tu dělat někou reklamu, ale je to stránka kde své postřehy píšou skuteční majitelé vozů a dá se tu dočíst docela dost zajímavých věcí.

Čus

17.11.07, 13:27

Příspěvek 
Sportovní náčiní je to bezesporu na svou dobu nadčasové. Hlavně ten motor je jak pila. V našem poháru jich jezdí snad tucet. Málokdo ovšem z něj umí vymáčknout opravdu všechno. Vyjjímkou je rodina nováčků, kteří Suzuki opravdu umí a z té 1300 GTi snad 150 kobyl vyhonili. Na vlastní oči jsem viděl jak lítali plameny z vejfuku. A toto auto soutěží se mnou ve skupině. Určitě je všem jasný, jaký mám šance se škodovkou o výkonu cca 48-50 kW. Moc to věru neni :lol:

No a jinak v civilu nevim jak je to auto dobrý.

17.11.07, 18:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
spartra píše:
Vít Široký píše:

to nesmíš koukat do auto kelly, např starter tam 4t.kč dá se shnat i za 800, ne novej :roll: , čus
tak kam se mám koukat?

18.11.07, 08:47
Profil ICQ

Příspěvek Swift GTI
Je to dobré auto, ale podléhá hodně korozi, vzhledem ke svému výkonu a otáčkovému motoru s ním každy jezdí co to jde, takže auto je potom celkově odjete.Kamarád to má, a je stím spokojený, na druhou stranu kdo vyrabí 1.3 16V se 101 PS v serii, to auto jezdí perfektně, je lehké a jednoduché, Po vrakovištích se jich moc nepohybuje, takže sehnat díly na GTI je docela problém, mívají tam s bídou tak jedno auto.Podívejte se na kluby příznivců SUZUKI a tam se dá sehnat skoro vše.Pokud chcete odpovědět konkrétně na nějaký dotaz a budu znát odpověď, rád odpovím.

19.11.07, 15:52
Profil YIM
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]