|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Zkušenost s vozem suzuki swift gti?
Autor |
Zpráva |
Yara
|
Zkušenost s vozem suzuki swift gti?
Zdar škodovkáři má někdo z vás zkušenosti s tímto vozem respektive motorem??1300 ccm 16V a ve finále 101 koní v základu. myslím že dobrej kalibr já do toho určitě vletím po hlavě . není u nás sice tolik zkušeností ohledně tohoto auta ale za každej postřeh budu vděčnej diky!
|
4.11.07, 00:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
taky jsem to chtěl, pak jsem se podíval na www.autokelly.cz, kolik na to stojí věci a přešlo mě to
|
4.11.07, 13:31 |
|
|
Kristensen
|
Řeknu to jednoduše, za málo peněz poměrně slušná muzika ale nesmí se to začít sypat jinak pak nevíš co koupit dřív a hlavně kde na to vzít.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.11.07, 15:25 |
|
|
spartra
|
Vít Široký píše: taky jsem to chtěl, pak jsem se podíval na www.autokelly.cz, kolik na to stojí věci a přešlo mě to
to nesmíš koukat do auto kelly, např starter tam 4t.kč dá se shnat i za 800, ne novej , čus
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
4.11.07, 16:22 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Kámoš to měl, jede to jak dělo, ale na mě to působilo dojmem takového laciného auta. No a pak se to začlo sypat...ložiska v kolách, brzdy, ve finále naprosto nepocopitelně praskla klika, ježděno s tím bylo slušně, žádné extrémy. A proto vím že motor jde sehnat z vrakáče za 8000 .
Ale už nikdy více japonské auto...brrr.
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
4.11.07, 19:11 |
|
|
Peter50kw
|
Silne uvazujem o suzuki swift 1,3 glx abs ac cd - paci sa mi maximalne rozumna cena za pomerne silny motor a slusnu vybavu. Len ma odstrasuje dost maly kufor. Ale fabia o moc vacsi nema a ten trojvalec nemusim. Vo fabke je vsetko za $$$$ navyse. A najlacnejsi maju teraz za 279000 aj s klimou. Oproti tomu fabka social edition so 44 kw trojhrncekom za 299000 je uplne nezaujimava.
|
5.11.07, 20:29 |
|
|
Vlastik
|
Čau všem
Pokuď někdo hledá nějakou recenzi na auto, tak se mrkněte na www.autorecenze.cz. Nechci tu dělat někou reklamu, ale je to stránka kde své postřehy píšou skuteční majitelé vozů a dá se tu dočíst docela dost zajímavých věcí.
Čus
|
17.11.07, 13:27 |
|
|
Speeder
|
Sportovní náčiní je to bezesporu na svou dobu nadčasové. Hlavně ten motor je jak pila. V našem poháru jich jezdí snad tucet. Málokdo ovšem z něj umí vymáčknout opravdu všechno. Vyjjímkou je rodina nováčků, kteří Suzuki opravdu umí a z té 1300 GTi snad 150 kobyl vyhonili. Na vlastní oči jsem viděl jak lítali plameny z vejfuku. A toto auto soutěží se mnou ve skupině. Určitě je všem jasný, jaký mám šance se škodovkou o výkonu cca 48-50 kW. Moc to věru neni
No a jinak v civilu nevim jak je to auto dobrý.
_________________ Peugeot 309 1.9 D
Škoda 120L "Rallye"(engine 781.136)
|
17.11.07, 18:23 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
spartra píše: Vít Široký píše: taky jsem to chtěl, pak jsem se podíval na www.autokelly.cz, kolik na to stojí věci a přešlo mě to to nesmíš koukat do auto kelly, např starter tam 4t.kč dá se shnat i za 800, ne novej , čus tak kam se mám koukat?
|
18.11.07, 08:47 |
|
|
Jan svoboda
|
Swift GTI
Je to dobré auto, ale podléhá hodně korozi, vzhledem ke svému výkonu a otáčkovému motoru s ním každy jezdí co to jde, takže auto je potom celkově odjete.Kamarád to má, a je stím spokojený, na druhou stranu kdo vyrabí 1.3 16V se 101 PS v serii, to auto jezdí perfektně, je lehké a jednoduché, Po vrakovištích se jich moc nepohybuje, takže sehnat díly na GTI je docela problém, mívají tam s bídou tak jedno auto.Podívejte se na kluby příznivců SUZUKI a tam se dá sehnat skoro vše.Pokud chcete odpovědět konkrétně na nějaký dotaz a budu znát odpověď, rád odpovím.
_________________ Jan Svoboda
|
19.11.07, 15:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|