|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Butch
|
Vynechava (č.2)
mam LPG favorit ....čistil jsem nove koupeny karbec . poskladal jsem ho a kdyz seslapnu plyn tak to jako by očas zacukavalo . proste to vynechava (prechlastane ) delato jenom nez to dostanu poradne do otacek ! ...kabely mam nove , predstih taky , volnobeh drzi . nevim cim to je ! kamarad rikal ze vyvazenosti vzduchu a paliva . muze to byt tim kdyz to dela jenom pri zatezi do 2500otacek ? nedelalo by to celou dobu to vynechavani ? ...uz me nebyvi točit ten motor takhle v zime je to na snehu o hubu a na 3rychlost jezdit porat nechcu ! diky za radu
|
11.11.07, 19:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
Re: Vynechava (č.2)
Butch píše: mam LPG favorit ....čistil jsem nove koupeny karbec . poskladal jsem ho a kdyz seslapnu plyn tak to jako by očas zacukavalo . proste to vynechava (prechlastane ) delato jenom nez to dostanu poradne do otacek ! ...kabely mam nove , predstih taky , volnobeh drzi . nevim cim to je ! kamarad rikal ze vyvazenosti vzduchu a paliva . muze to byt tim kdyz to dela jenom pri zatezi do 2500otacek ? nedelalo by to celou dobu to vynechavani ? ...uz me nebyvi točit ten motor takhle v zime je to na snehu o hubu a na 3rychlost jezdit porat nechcu ! diky za radu
A dela to pri jizde na benzin nebo na plyn?? Jestli na benzin, tak bych to videl na spatnou funkci akceleracni pumpicky. (kdyz slapnes na plyn, tak by ze jedne trysky mel strikat benzin)
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
11.11.07, 21:26 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
možná ti to pomůže, mě motor cukal s nevhodnými svíčkami... zkus to ověřit, jestli nemáš jistotu
|
11.11.07, 21:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
vem si lístkové měrky odtrhy svíček sklepej na 0,5 mm a bude docukáno miloš
|
11.11.07, 21:46 |
|
|
Butch
|
Re: Vynechava (č.2)
dela to na LPG i na benzis , svicky skusim sklepat , diky .... pak se kdyz tak ozvu
|
12.11.07, 14:37 |
|
|
Butch
|
slovacek.milos píše: vem si lístkové měrky odtrhy svíček sklepej na 0,5 mm a bude docukáno miloš
sklepano na min nez 0.5 a je docukano dik
|
14.11.07, 14:49 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|