|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jizíček
|
hodne zere
strasne mi to zere a vubec nevim proc,karburator jsem nechal seridit a vycistit (je to pierburg s automat. syticem), i kdyz jedu fakt sporive s lehkou nohou na plynu tak to docela zere, svicky, kabely, filtry nove, jinak je to favo 135
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
19.11.07, 13:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Zere to dost je takove subjektivni vyjadreni uplne o nicem. Pro nekoho je moc 7 litru pro nekoho 10 ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.11.07, 13:15 |
|
|
enot
|
Mně to žralo přes 12L a zastak mi to nevadilo Ale to bylo stylem jízdy
_________________ Škoda Rapid 130 LPG
|
19.11.07, 16:08 |
|
|
Šemik
|
Můžýe být třeba díra v membráně AC pumpy, děravá hadice.. možností je spousta.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.11.07, 16:58 |
|
|
jizíček
|
mel jsem sem tam skodovacky LS motor a ten se mi zdal ze zere ... ale oproti tomuhle to bylo ho**o ... zere pres 10l/100, momentalne mam nadrz jako kanystr v nadrzi ... kdyz jsem do nej natankoval za 100 kc (pres 3L). cekal bych ze ujedu alespon 30 km, ale bohuhuzel ne ... a noha na plynu je fakt lehka, a z kopce to nechavam je na neutra, jezdim ted tak do 70 - 80 km/h
Škoda 742 Forever Team
|
19.11.07, 22:57 |
|
|
Dawid130
|
NA neutral to taky žere..... viděl bych to na tu hadici.... měl jsem stejnej problém....
|
20.11.07, 12:49 |
|
|
Kristensen
|
jizíček píše: mel jsem sem tam skodovacky LS motor a ten se mi zdal ze zere ... ale oproti tomuhle to bylo ho**o ... zere pres 10l/100, momentalne mam nadrz jako kanystr v nadrzi ... kdyz jsem do nej natankoval za 100 kc (pres 3L). cekal bych ze ujedu alespon 30 km, ale bohuhuzel ne ... a noha na plynu je fakt lehka, a z kopce to nechavam je na neutra, jezdim ted tak do 70 - 80 km/h
a jsme opět u toho. To je jako jeden můj kamarád s Civicem, ne aby jednou natankoval plnou, ujel určitou vzdálenost a dotankoval, ne to neudělá, ale 3x za den jede na pumpu a tankuje pokaždý za 100,- a pak zkoumá jestli na to ujel 28, 30, 34,nebo 36km.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
20.11.07, 17:43 |
|
|
jizíček
|
Kristensen píše: jizíček píše: mel jsem sem tam skodovacky LS motor a ten se mi zdal ze zere ... ale oproti tomuhle to bylo ho**o ... zere pres 10l/100, momentalne mam nadrz jako kanystr v nadrzi ... kdyz jsem do nej natankoval za 100 kc (pres 3L). cekal bych ze ujedu alespon 30 km, ale bohuhuzel ne ... a noha na plynu je fakt lehka, a z kopce to nechavam je na neutra, jezdim ted tak do 70 - 80 km/h a jsme opět u toho. To je jako jeden můj kamarád s Civicem, ne aby jednou natankoval plnou, ujel určitou vzdálenost a dotankoval, ne to neudělá, ale 3x za den jede na pumpu a tankuje pokaždý za 100,- a pak zkoumá jestli na to ujel 28, 30, 34,nebo 36km.
mno ono se to lehce natankuj plnou nadrz,kdyz mi kape nadrz, mam strzenej vypustak, ale to ted resit nebudem,to uz resim. a jinak bych asi plnou nenatankoval protoze mam u nas spatne zkusenosti z kradezi benzinu, uz se mi to stalo nekolikrat ... a taky na to ted proste nemam prachy, ted jsem zacal chodit do prace a do vyplaty daleko ...
Škoda 742 Forever Team
|
20.11.07, 22:35 |
|
|
FerdikF
|
U nás to je samej černoch a dokud jsem měl stodvácu, tak benzín furd v pr... Jednou mi přefikli hadičku od ac pumpy, podruhý odmontili výpustej šroub a nechali ho povolenej. Vůbec je netrklo, že to je na LPG a toho benzínu tam asi moc nebude. Co mám formana, tam se mi to ťuk ťuk nestalo. Taky mě loni potěšila zpráva o dvou ožehnutých spoluobčanech tmavší pleťi, co si na krádež benzínu svítili zapalovačem.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
21.11.07, 07:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|