|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
solista
|
chcípe mi to
čus lidi. Vytočil sem motor na cca 6000ot/min a najednou mi to začlo chcípat. Nedrží mi to volnoběh. Karburátor je seřízenej. Když si to poslechnu v motoru, tak po přidání plynu se ozve takové syčení jakoby zezadu karburátoru. Jako kdyby to někde přisávalo a nebo utíkal vzduch. Kámoš mi řikal, že to můžou bejt rozhozený ventily. Prosím poraďte.
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
Rapid 130, rv. 88, červenej, stav jakštakš ujde - prodáno škodaři
Nissan 200SX S13, rv.89, tmavě modrá, jezdí jak splašenej, 1,8l, 124kW
|
11.5.06, 21:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: chcípe mi to
najpravdepodobnejšie je že ti povolilo nejaké tesnenie, pravdepodobne ti to prisáva falošný vzduch, skontroluj tesnenie medzi karburátorom a saním, a medzi saním a hlavou...
a vlastne aké máš auto?
to je to (Š120LS, rv. 84, červená, zatim špatný stav)?
|
12.5.06, 01:21 |
|
|
solista
|
Re: chcípe mi to
michalkatka píše: najpravdepodobnejšie je že ti povolilo nejaké tesnenie, pravdepodobne ti to prisáva falošný vzduch, skontroluj tesnenie medzi karburátorom a saním, a medzi saním a hlavou...
a vlastne aké máš auto?
to je to (Š120LS, rv. 84, červená, zatim špatný stav)? jo jo přesně tak
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
|
12.5.06, 08:39 |
|
|
solista
|
Tak vyřešeno. Chyběl zaslepovací šroubek na jednom vzdušníku. Kdybych to věděl, neotravoval bych vás. Tímto děkuji Bukajovi za vyřešení a seřízení.
|
13.5.06, 08:11 |
|
|
ferrari
|
solista píše: Tak vyřešeno. Chyběl zaslepovací šroubek na jednom vzdušníku. Kdybych to věděl, neotravoval bych vás. Tímto děkuji Bukajovi za vyřešení a seřízení.
Zaslepovací šroubek na jednom vzdušníku? Nie náhodou na tryske voľnobehu?
|
13.5.06, 21:35 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|