Autor |
Zpráva |
dr.lecter
|
ziadost o pomoc
zdravim
mam jeden problem a chcem sa opytat ci mi pomozete .Tyka sa motoru.Mam za ulohu najst motor podla zadanych hodnot ktore su o nieco zmenene (ale len malo).
mam zadany vykon 142kw
zdvihovy objem 2040 zdvih 94mm
otacky 4800/min
doplnujuce informacie su ze to ma byt : Naftovy, 4T, kvapalinou chledeny, usporiadanie valcov : sikme, pocet valcov : 4,ventilovy rozvod OHC, pocet ventilov na valec 4
chcel by som vas teda poprosit ci mi neporadite aky automobil ma motor s parametrami najblisie ku tymto
dakujem
|
23.11.07, 16:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
No to se bude hledat blbě jako co mě jen tak napadlo tak Octavia 2,0 TDi ale ta je teda trochu jinak objem 1968, výkon 125kW při 4200 ot zdvih 95,5mm. 4 ventily na válec ale je to 2xOHC
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.11.07, 16:40 |
|
|
Vlastik
|
Zdravím
Souhlasím s Kristensenem...takové zadání je hodně omezující. Můžu se zeptat, proč taková kritéria??? Nebylo by lepší hledat auto i podle jiných vlastností než je jen motor? Co třeba typ karoserie, kvalita zpracování a hodnocení spolehlivosti?
Vlastik
|
23.11.07, 17:27 |
|
|
dr.lecter
|
Vlastik píše: Zdravím Souhlasím s Kristensenem...takové zadání je hodně omezující. Můžu se zeptat, proč taková kritéria??? Nebylo by lepší hledat auto i podle jiných vlastností než je jen motor? Co třeba typ karoserie, kvalita zpracování a hodnocení spolehlivosti?
Vlastik
pretoze tie kriteria nam zadal profesor a je to sucast maturity
|
23.11.07, 17:47 |
|
|
Vlastik
|
Vyměnit profesora a nebo podmáznout
|
23.11.07, 17:47 |
|
|
dr.lecter
|
Vlastik píše: Vyměnit profesora a nebo podmáznout
to sa ti povie,ale potrebujem s tym fakt pomoct
|
23.11.07, 18:05 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak at ten debil rekne co to je za typ. Jesi treba TDCi nebo TD nebo jen D a tak ...
Jak to ma probihat u maturity kdyz to ted zjistis?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.11.07, 18:11 |
|
|
Kristensen
|
No hlavně co te je tohle vůbec za úkoly, on jim zadá parametry který v podstatě nemá žádný auto protože PAN profesor je trochu pozměnil a on k tomu má najít nejbližší auto? Vźdyť tomu může bejt podobná minimálně třicítka aut a z toho polovina může bejt nějaký čínský mrchy, no prostě nechápu smysl toho úkolu, kdby aspoň zadal existující parametry nějakýho vozu a napsal třeba ať hledaj mezi evropskejma autama střední nebo vyšší třídy, no byla by to taky práce ale najít by se to dalo rozhodně líp než takhle jak to je.
|
23.11.07, 18:38 |
|
|
dr.lecter
|
Matthes píše: Tak at ten debil rekne co to je za typ. Jesi treba TDCi nebo TD nebo jen D a tak ...
Jak to ma probihat u maturity kdyz to ted zjistis?
Jezis Maria , to ta nemusi zaujimat lebo to neviem ani ja,a je mi to jedno ja potrebujem zistit aky to je asi motor to je vsetko
|
23.11.07, 18:38 |
|
|
Kristensen
|
Task potom až na to někdo nějak příjdete tak dejte vědět, jsem zvědavej co to je za mrchu.
|
23.11.07, 18:39 |
|
|
dr.lecter
|
Kristensen píše: No hlavně co te je tohle vůbec za úkoly, on jim zadá parametry který v podstatě nemá žádný auto protože PAN profesor je trochu pozměnil a on k tomu má najít nejbližší auto? Vźdyť tomu může bejt podobná minimálně třicítka aut a z toho polovina může bejt nějaký čínský mrchy, no prostě nechápu smysl toho úkolu, kdby aspoň zadal existující parametry nějakýho vozu a napsal třeba ať hledaj mezi evropskejma autama střední nebo vyšší třídy, no byla by to taky práce ale najít by se to dalo rozhodně líp než takhle jak to je.
s tymto mas pravdu, kolko mas IQ ?
|
23.11.07, 18:48 |
|
|
cyz
|
Viděl bych to na nějakého japonce, jednak 142kW na 2 litry je na diesel evropské výroby strašně moc, co vím tak většina evropských motorů o tomto výkonu je 2,5-2,8 a víc....ještě ten obsah 2040 je dost atypický.....
edit: tak se omlouvám, píšu kraviny, blbě jsem si přečetl zadání, ale auto s tímto nebo podobným výkonem s obsahem kolem 2 litrů v dieselu jsem nenašel žádné (jedině v benzínu)
Naposledy upravil cyz dne 23.11.07, 19:05, celkově upraveno 5
|
23.11.07, 18:49 |
|
|
zokot
|
Právě kvůli tomu obsahu by to mělo něco napovědět. No tak vzpomínej.......
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
23.11.07, 18:56 |
|
|
Kristensen
|
dr.lecter píše: Kristensen píše: No hlavně co te je tohle vůbec za úkoly, on jim zadá parametry který v podstatě nemá žádný auto protože PAN profesor je trochu pozměnil a on k tomu má najít nejbližší auto? Vźdyť tomu může bejt podobná minimálně třicítka aut a z toho polovina může bejt nějaký čínský mrchy, no prostě nechápu smysl toho úkolu, kdby aspoň zadal existující parametry nějakýho vozu a napsal třeba ať hledaj mezi evropskejma autama střední nebo vyšší třídy, no byla by to taky práce ale najít by se to dalo rozhodně líp než takhle jak to je. s tymto mas pravdu, kolko mas IQ ?
údajně 116 ale takový IQ takovej blbec jako jsem já snad mít nemůže to maj asi nějaký špatný testy
|
23.11.07, 18:57 |
|
|
dr.lecter
|
údajně 116 ale takový IQ takovej blbec jako jsem já snad mít nemůže to maj asi nějaký špatný testy [/quote]
ale to hadam nie
|
23.11.07, 19:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|