Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 05:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 ziadost o pomoc 
Autor Zpráva

Příspěvek ziadost o pomoc
zdravim

mam jeden problem a chcem sa opytat ci mi pomozete .Tyka sa motoru.Mam za ulohu najst motor podla zadanych hodnot ktore su o nieco zmenene (ale len malo).

mam zadany vykon 142kw

zdvihovy objem 2040 zdvih 94mm

otacky 4800/min

doplnujuce informacie su ze to ma byt : Naftovy, 4T, kvapalinou chledeny, usporiadanie valcov : sikme, pocet valcov : 4,ventilovy rozvod OHC, pocet ventilov na valec 4

chcel by som vas teda poprosit ci mi neporadite aky automobil ma motor s parametrami najblisie ku tymto
dakujem

23.11.07, 16:28
Pspvek Reklama

Příspěvek 
No to se bude hledat blbě jako co mě jen tak napadlo tak Octavia 2,0 TDi ale ta je teda trochu jinak objem 1968, výkon 125kW při 4200 ot zdvih 95,5mm. 4 ventily na válec ale je to 2xOHC

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

23.11.07, 16:40

Příspěvek 
Zdravím
Souhlasím s Kristensenem...takové zadání je hodně omezující. Můžu se zeptat, proč taková kritéria??? Nebylo by lepší hledat auto i podle jiných vlastností než je jen motor? Co třeba typ karoserie, kvalita zpracování a hodnocení spolehlivosti?

Vlastik

23.11.07, 17:27

Příspěvek 
Vlastik píše:
Zdravím
Souhlasím s Kristensenem...takové zadání je hodně omezující. Můžu se zeptat, proč taková kritéria??? Nebylo by lepší hledat auto i podle jiných vlastností než je jen motor? Co třeba typ karoserie, kvalita zpracování a hodnocení spolehlivosti?

Vlastik

pretoze tie kriteria nam zadal profesor a je to sucast maturity :D :D

23.11.07, 17:47

Příspěvek 
Vyměnit profesora a nebo podmáznout :wink:

23.11.07, 17:47

Příspěvek 
Vlastik píše:
Vyměnit profesora a nebo podmáznout :wink:

to sa ti povie,ale potrebujem s tym fakt pomoct :lol:

23.11.07, 18:05
Hliník navždy.

Příspěvek 
Tak at ten debil rekne co to je za typ. Jesi treba TDCi nebo TD nebo jen D a tak ...

Jak to ma probihat u maturity kdyz to ted zjistis?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

23.11.07, 18:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
No hlavně co te je tohle vůbec za úkoly, on jim zadá parametry který v podstatě nemá žádný auto protože PAN profesor je trochu pozměnil a on k tomu má najít nejbližší auto? Vźdyť tomu může bejt podobná minimálně třicítka aut a z toho polovina může bejt nějaký čínský mrchy, no prostě nechápu smysl toho úkolu, kdby aspoň zadal existující parametry nějakýho vozu a napsal třeba ať hledaj mezi evropskejma autama střední nebo vyšší třídy, no byla by to taky práce ale najít by se to dalo rozhodně líp než takhle jak to je.

23.11.07, 18:38

Příspěvek 
Matthes píše:
Tak at ten debil rekne co to je za typ. Jesi treba TDCi nebo TD nebo jen D a tak ...

Jak to ma probihat u maturity kdyz to ted zjistis?

Jezis Maria , to ta nemusi zaujimat lebo to neviem ani ja,a je mi to jedno ja potrebujem zistit aky to je asi motor to je vsetko

23.11.07, 18:38

Příspěvek 
Task potom až na to někdo nějak příjdete tak dejte vědět, jsem zvědavej co to je za mrchu.

23.11.07, 18:39

Příspěvek 
Kristensen píše:
No hlavně co te je tohle vůbec za úkoly, on jim zadá parametry který v podstatě nemá žádný auto protože PAN profesor je trochu pozměnil a on k tomu má najít nejbližší auto? Vźdyť tomu může bejt podobná minimálně třicítka aut a z toho polovina může bejt nějaký čínský mrchy, no prostě nechápu smysl toho úkolu, kdby aspoň zadal existující parametry nějakýho vozu a napsal třeba ať hledaj mezi evropskejma autama střední nebo vyšší třídy, no byla by to taky práce ale najít by se to dalo rozhodně líp než takhle jak to je.

s tymto mas pravdu, kolko mas IQ ?

23.11.07, 18:48

Příspěvek 
Viděl bych to na nějakého japonce, jednak 142kW na 2 litry je na diesel evropské výroby strašně moc, co vím tak většina evropských motorů o tomto výkonu je 2,5-2,8 a víc....ještě ten obsah 2040 je dost atypický.....

edit: tak se omlouvám, píšu kraviny, blbě jsem si přečetl zadání, ale auto s tímto nebo podobným výkonem s obsahem kolem 2 litrů v dieselu jsem nenašel žádné (jedině v benzínu)

Naposledy upravil cyz dne 23.11.07, 19:05, celkově upraveno 5

23.11.07, 18:49
Profil ICQ

Příspěvek 
Právě kvůli tomu obsahu by to mělo něco napovědět. No tak vzpomínej.......

23.11.07, 18:56

Příspěvek 
dr.lecter píše:
Kristensen píše:

s tymto mas pravdu, kolko mas IQ ?

údajně 116 ale takový IQ takovej blbec jako jsem já snad mít nemůže to maj asi nějaký špatný testy :lol: :lol: :lol:

23.11.07, 18:57

Příspěvek 
údajně 116 ale takový IQ takovej blbec jako jsem já snad mít nemůže to maj asi nějaký špatný testy :lol: :lol: :lol:[/quote]

ale to hadam nie

23.11.07, 19:06
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další