Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 05:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 signalizace prehrani u fabie 1.4 mpi 
Autor Zpráva

Příspěvek signalizace prehrani u fabie 1.4 mpi
Potrebuji poradit. v praci jsem s kamosem delali fabii ktera pri studenem nastartovani signalizovala prehrati motou. diagnostika ukazala cidlo teploty, ktere se vymenilo ale nic se nezmenilo. Tak se slo po nadrzce ktera ma v sobe cidlo ktere sepina kontrolku o prehrati v pripade ze je zde malo kapaliny. byla spinava tak se dala nova a byl chvilu klid ale po mesicu se zavada objevila zvova a nadobka je zase spinava. tak jsem ju vycistil a zase nic to nedela. Zavada je jasna ale nevim jak ji odstranit. Ta spina sepna nejak asi ty kontakty a dela to neplechu. Ale nevim proc se to spini? Napada me ze jedine tesneni pod hlavou je KO. fabia ma najetych 100 000. Nesetkal jste se stim nekdo?

23.11.07, 17:57
Pspvek Reklama

Příspěvek 
no pokud se ti nádobka špiní do hněda tak to vypadá na to těsnění pod hlavou. Co měrka na olej není tam emulze? (bílý kafe)

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

23.11.07, 19:49

Příspěvek 
ne nic tam neni

24.11.07, 16:09
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
no pokud se ti nádobka špiní do hněda tak to vypadá na to těsnění pod hlavou. Co měrka na olej není tam emulze? (bílý kafe)

no ve středu jsem měl fábku 1.4 v nádobce to sotva barvilo chyběl litr a nic to nehlásilo, soused naproti je bez závad kapalina OK nové čidlo teploty dle postupu vis a sem tam po ránu blik no zvykl si miloš

24.11.07, 19:24
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]