|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
florisimo
|
Forman netopí
Od té doby co se mi podařilo motor dostat do varu(na vozejku 300křidlic a dlouhej táhlej kopec), mi přestal topit. Dnes jsem jel trasu 30km, venku fučel strašnej větr, a mě byla v autě zima-faukal jen vlažnej vzduch z topení. Čím to?
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
15.12.07, 19:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
A co teplota motoru? To vypadá, jako by se seknut termostat.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
15.12.07, 19:45 |
|
|
florisimo
|
Martin píše: A co teplota motoru? To vypadá, jako by se seknut termostat.
Při nastartování a jízdě teplota narostla na pracovní teplotu a pak zase spadla-termostat se otevřel. Myslíte že by mohl být zaseknutý?
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
15.12.07, 20:01 |
|
|
FerdikF
|
Já měl na jaře podobnej problém. Auto jsem uvařil, tak jsem vyměnil termostat, ale teplota lítala až moc rychle nahoru. Já měl tenkrát utopený vložky válcu a tlakovalo mi to do chlazení, tím se to vždycky zavzdušnilo a netopilo to.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
15.12.07, 20:18 |
|
|
Drak
|
Zkus si profouknout tu tenkou hadičku od termostatu k expanzce, včetně obou nátrubků, je možný, že je zarostlá bordelem a jaks to uvařil, tak se udělala bublina a přes ucpanou hadičku se to nemůže odvzdušnit.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
15.12.07, 20:20 |
|
|
DRYVER
|
Pokud problem nevyresi zasekly termostat, nebo zaneseny termostat, tak asi budes muset sundat hlavu a kouknout na tesneni, jestli neni nekde profoukly, nebo vyzrany od vody a pri te prilezitosti zmerit presahy vlozek...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
15.12.07, 23:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no jestli máš horké obě hadice co vedou k topení je problém v klapce kterou ti vzduch obtéká mimo radiátor je to páčka ve směru k motorku stěračů, miloš
|
16.12.07, 11:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|