Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 05:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 skoda favorit strikacka-zniceho nic chcipne 
Autor Zpráva

Příspěvek skoda favorit strikacka-zniceho nic chcipne
Budu rad za každou radu.Mam favorita střikačku a když jedu tak z ničeho nic chcipne.Vyměnil jsem před měsicem benzinove čerpadlo ale ne palivovej filtr a na prvnim dile vyfuku mam upadenej spoj k střednimu dilu tak jsem si řikal jestli tama nefouka a lambda me to udusi.Budu to ted ve čtvrtek měnit ale chtěl bych znat vaš nazor čim by to mohlo byt.Diky moc

18.12.07, 19:45
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: skoda favorit strikacka-zniceho nic chcipne
gyros74 píše:
Budu rad za každou radu.Mam favorita střikačku a když jedu tak z ničeho nic chcipne.Vyměnil jsem před měsicem benzinove čerpadlo ale ne palivovej filtr a na prvnim dile vyfuku mam upadenej spoj k střednimu dilu tak jsem si řikal jestli tama nefouka a lambda me to udusi.Budu to ted ve čtvrtek měnit ale chtěl bych znat vaš nazor čim by to mohlo byt.Diky moc

no žes nevyměnil palivový filtr to je velká chyba, klidně můžeš odvařit to čerpadlo, no že ti to občas chcípne to ti asi neporadí nikdo já bych začal diagnostikou čtení závad a v měřených hodnotách bych zjistil co lambáda jestli se točí kolem jedničky nebo je mrtvá jednička, ale těsnost výfuku je podmínkou miloš

18.12.07, 19:53

Příspěvek 
mě to jednou dělala spínačka-byla už vyběhaná a jak se za jízdy klimbali klíče,tak to mělo vliv na funkci :)

20.12.07, 19:31

Příspěvek 
Kamarádoj po zahřátí sem tam občas zdechnul Fávo 135 Ecotronic tak jsme dnes odpojili vše od toho elkarbce, hodili obyč karbec a vrčí to uplně v poho i s jednotkou která ovládá jiskru a předstih ale karbec už neovládá :lol: :lol: :lol: zítra se chystá vyházet zbytek tej elektroniky a dát obyč rozdělovač a zapalko.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

20.12.07, 22:29
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]