|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Lukáš
|
Vymena lambdy
Je nutne pri vymene lambdy na Favoritu neco nastavovat pak? Nebo staci jen vymenit a pripojit za novou a jedu?
|
19.12.07, 16:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Gemini
|
mozno treba resetnut ECU, pretoze ked sa pokazi lambada sonda, ECU to zisti a prepne na nahradny program, ktory neberie udaje o bohatosti...... ale to budu viac vediet odbornici na Bosh Monomotronik
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
19.12.07, 17:07 |
|
|
Lukáš
|
Nejde doma nejak "na kolene" zjistit jestli je Lambda v poradku bez nejakych pristroju? Aspon jestli neni uplne kantare? Mam problem porad s tema volnobeznyma otackama... a nevim cim to je.. se mi s tim do servisu uz nechce...
|
19.12.07, 17:11 |
|
|
Kristensen
|
teoreticky jde, píchneš na ni multimetr ale tak aby zůstala pořád zapojená do el v autě a musí ti to pořád lítat někde na teď nevim jestli 1 nebo 0,1V jakmile tam je pořád jen jedna hodnota nebo žádná a nelítá to tak je většinou v háji (musí to vrčet)
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
19.12.07, 18:51 |
|
|
Lukáš
|
Nejsem si ted 100%tne jisty, ale od ni nejdou jen dva kabely se mi zda... na ktere to mam pichnout? Jestli jdou jen dva tak ok..
|
19.12.07, 19:03 |
|
|
michalkatka
|
Lukáš píše: Nejsem si ted 100%tne jisty, ale od ni nejdou jen dva kabely se mi zda... na ktere to mam pichnout? Jestli jdou jen dva tak ok..
s lambady idú 4 kábliky, 2x vyhrievanie, 1x kostra, 1x signál - to je ten na konektore trocha ďalej od tých troch...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.12.07, 21:01 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pokud máš lambádu v háji tak ji přehodíš, ona se sama přihlásí, pokud má závadu nebo se dlouhodobě nehlásí tak je tam trvalá hodnota jedna, že by to byl stav nouze to asi nebude to pravé, prostě jak se přihlásí se svým signálem tak se to hned projeví v řj bez jakéhokoliv restartu a zda je lambáda OK tak změř ten signál volmetrem, já jsem to nikdy neměřil, protože hodnota na diagnostiku se tam neuvádí, měří se to na vag, ale dělal jsem to naposledy volmetrem na 1,6 eskortu, přímo na ři a pěkně se to motalo kolem 1 V miloš
|
20.12.07, 21:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|