Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 06:03

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 motor po nastartování jde nepravidelně 
Autor Zpráva

Příspěvek motor po nastartování jde nepravidelně
FELICIA BMM 95 50kW....Zdravim... chci poprosit o radu. Motor při nastartování jde nepravidelně, prostě při přidání plynu se rozklepe a cuká. z výfuku mi připadá že je cítit benzín. (Měnil sem Lambda sondu, svíčky, kabely a víčko rozdělovače) ale přepnu na LPG a motor se srovná a de krásně a v pohodě. Při zahřátí se motor srovná i na benzín. Diagnostika nehlásí nic. Už nevím co s tím mám dělat ... díky za radu.

19.12.07, 18:54
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Ked si menil sviecky tak si si nevsimol ci nebola jedna trocha inej farby? Mozno skontrolovat vole na ventiloch, Alebo kompresiu vo valcoch?

20.12.07, 15:27

Příspěvek Re: motor po nastartování jde nepravidelně
Dělá to jenom na volnoběh? Jestli ano tak bych zkusil starý start - zahřeješ motor na provozní teplotu, potom odpojíš na 15 minut konektor od ŘJ, pak ho zase připojíš, nastartuješ, necháš 5 minut na volnoběh bez toho aby ses dotknul plynu, zdechneš a tohle 3x. Pokud tam teda není imobilizér v ŘJ co pokud vím BMM ještě neměly (prosím někoho kdo toto ví jistě ať napíše), pokud tam je tak to nedělej. Pri potížích s volnoběhem u BMM tohle dělávám a většinou pomůže.

20.12.07, 21:01
Profil ICQ
Mistr mechanik

Nouzi píše:
FELICIA BMM 95 50kW....Zdravim... chci poprosit o radu. Motor při nastartování jde nepravidelně, prostě při přidání plynu se rozklepe a cuká. z výfuku mi připadá že je cítit benzín. (Měnil sem Lambda sondu, svíčky, kabely a víčko rozdělovače) ale přepnu na LPG a motor se srovná a de krásně a v pohodě. Při zahřátí se motor srovná i na benzín. Diagnostika nehlásí nic. Už nevím co s tím mám dělat ... díky za radu.

diagnostika nehlásí nic a jakou diagnostiku ti dělali? pokud máš vščechny akční šleny v pořádku včetně tlaku čerpadla tak by to asi mělo jet ne, mi řekni při startu je venku O stupnů , kolik hlásí čidlo teploty do řídící jednotky, jakou máš dobu vstřiku, jaký úhel klapky a kolik otáček, kolik má čerpadlo tlak? a až budeš mít všechno v pořádku tak ti pravděpodobně zblbla řídící jednotka běžný úkaz při provozu na LPG miloš

20.12.07, 21:15

slovacek.milos: Proč rovnou nezačít u toho restartu když je paměť prázdná - vždyť zblblá ŘJ u BMM je přeci jak píšeš velice častý úkaz a tohle pomůže....

20.12.07, 21:38
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]