|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Doggie4EVER
|
LPG z auta ven
Kluciii poradte,
chci vytahnout z auta LPG, komplet. Nehodlam dat 1500,- za jejich "znovuzprovozneni" na benzin, kdyz to zvladne dite se sroubovakem v ruce . Ovsem aby to bylo papirove v poradku, tak pry musim udelat STK, kdyz si to vyndam sam... stane se neco, kdyz na STK hodim boba a budu jezdit bez bomby do srpna, kdy mam to STK poviny? Zkuste nastinit nejaky zkusenosti z amputaci lpg.
Diky
|
20.12.07, 17:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
škodař
|
Re: LPG z auta ven
Doggie4EVER píše: Kluciii poradte, chci vytahnout z auta LPG, komplet. Nehodlam dat 1500,- za jejich "znovuzprovozneni" na benzin, kdyz to zvladne dite se sroubovakem v ruce . Ovsem aby to bylo papirove v poradku, tak pry musim udelat STK, kdyz si to vyndam sam... stane se neco, kdyz na STK hodim boba a budu jezdit bez bomby do srpna, kdy mam to STK poviny? Zkuste nastinit nejaky zkusenosti z amputaci lpg. Diky tak dělal jsme to na bezpapírovým autě nevím co máš za typ plynu já si sundal průsvitnej kryt na bombě sjou tam dva kohoutky rukou zavřel a 17kou klíčem dotáh pak povolil trubyčky nechal ujít zbylej plyn v ních(samozdřejme si před tím odpoj baterku a nekuř přitom!!!! ) a pak už to jen rozebýráš vyhodíš bombu vytaháš trubky a ventyli dáš novou hadici karbec-ac pumpa a jak to vyhážeš tak pak elektriku to ovládání já ty dráty od něj schoval pod koberec jestli je potřebuješ tak si je vytáhnneš.
jinak je to dost neodbornej popis rači si počkej na někoho kdo tomu rozumí
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
20.12.07, 20:01 |
|
|
Martin
|
Myslím, že mu ani nešlo o to, jak to udělat fyzicky, ale papírově.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
20.12.07, 20:06 |
|
|
Doggie4EVER
|
Martin píše: Myslím, že mu ani nešlo o to, jak to udělat fyzicky, ale papírově.
Asi tak nejak, ale snaha se taky pocita
|
20.12.07, 21:01 |
|
|
Kristensen
|
Pokud máš origo Lovato tak se ti bude těžko přetěžko shánět papír o odborné demontáži, Lovato totiž neumožnuje demontáž spůsobem "samodoma" Ostatní většinou ano, jinak potom tak jako tak zajedeš na TK kde ti vystaví papír o zrušení alternativního pohonu a na dopravce myslím že za 50,- ti to odhlásí.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
20.12.07, 22:27 |
|
|
Doggie4EVER
|
Kristensen píše: Pokud máš origo Lovato tak se ti bude těžko přetěžko shánět papír o odborné demontáži, Lovato totiž neumožnuje demontáž spůsobem "samodoma" Ostatní většinou ano, jinak potom tak jako tak zajedeš na TK kde ti vystaví papír o zrušení alternativního pohonu a na dopravce myslím že za 50,- ti to odhlásí.
Lovato nastesti teda nemam, je tam BRC. Ale uz jsem se byl zeptat i na STKcku. Takze i pro ty, co maji podobny problem. Staci prijet na STK, oni kouknou, ze uz tam neni, daj papir na urad, tam to odhlasi a zpet na STK... provedou kontrolu vozidla, znovuzaslepeni pripadnych der po potrubi LPG atp., proste musi vypadat, jako kdyby to na plyn nikdy nejezdilo.
A vymalovany.
A je to doma, hlavne z auta ven
|
21.12.07, 23:14 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|