Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 05:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Rozdělovač FAVORIT, replika, nebo repase originálu?? 
Autor Zpráva

Příspěvek Rozdělovač FAVORIT, replika, nebo repase originálu??
Zdravím Vás. Máte někdo zkušenosti s novým rozdělovačem na karburátorového FAVORITA – myslím replikou, která se prodává za cca 650-800Kc? Vydrží tento rozdělovač dobře fungovat cca 50000km? Nebo je lepší udělat kompletní repasi originálu, v dílech za cca 500-800Kc: Já dělal vždy repasi, ale levněji a bez práce teď vyjde ta replika. Tak díky za vaše zkušenosti a rady.

21.12.07, 22:48
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Pokud ti můžu radit ser na tu repliku ono už nazvat to replikou je urážka měl jsem tři všechny se posraly nebo ne posraly ony fungovaly, jenže po pár tisích kilometrech jsou tam vůle jak prase kamoš si teď nedávno koupil fáčko a prý je tam dle majitele 3 roky starý rozdělovač typu replika nevím kolik kilometrů, ale ty vůle do všech stran jsou úděsné když si vezmeš ten rozdělovač před sebe tak má vůle když vezmeš za palec do všech stran doleva, doprava, dopředu i dozadu prostě děs lepší je buď repasovat starej a nebo sehnat Hannharta či jak se to píše to je totiž vlastně nástupce Magnetonu či Palu nebo kdo to vyráběl původní rozdělovače

21.12.07, 22:57
Profil ICQ

Příspěvek 
Rozhodne repasi stavajiciho rozdelovace, nebo koupit cely novy origo, ale pocitej min. 1500 kc

23.12.07, 23:13

Příspěvek 
Nový originální nebo repase z kvalitních a originálních dílů. Repliku nikdy mám zkušenost.

23.12.07, 23:29

Příspěvek 
DRYVER píše:
Rozhodne repasi stavajiciho rozdelovace, nebo koupit cely novy origo, ale pocitej min. 1500 kc

Já měl celkem štěstí povedlo se mi sehnat uloženku původní Pal za 600 což je slušná cena za novej českej rozdělovač

24.12.07, 00:10
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
tak to není replika ale atrapa, nikam to nedojede, nový rozdělovač bohužel zdražili 2.14O kč, dávám jedině tento a je klid, repase nedělám bojím se reklamací miloš

24.12.07, 15:14

Příspěvek 
Tak na tu atrapu jsem se vykašlal. Díky za vaše zkušenosti. Udělal jsem repasi originálu, rozdělovač je funkčně jako nový. Jen pro informaci uvádím, cena originálních dílů na kompletní repasi mě vyšla na 465 Kč + cca 3h důkladné práce. Nová hřídel 285Kč, unášeč 92Kč, futra 60Kč, kolíček9Kč, 19Kč pružinky a ostatní drobnosti. Palec a víčko jsem měl z vlastních zásob.

27.12.07, 20:35
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]