Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 06:03

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 problem s vymenou termostatu 
Autor Zpráva

Příspěvek problem s vymenou termostatu
Koupil jsem termostat a cidlo teploty pro feldu 1.3mpi a ten termostat ma jine uchyceni. Ten starej ma 2 packy jednu dole a jednu nahore - vlastne uz se rozpadl na milion casti. Mam novej a udajne jsou vsechny stejne a v nabidce ani jine nemaj. Jenom nevim, jak ho tam dat kdyz neni jak uchytit.

Stejnej problem s cidlem teploty. Stejne cislo stejnej kus od jineho vyrobce a proste tam nedrzi...

Nekdo se s tim setkal?

Je to felda v angliji a je tady celkem problem s nahradnima dilama. Pomalu drazsi jak na BMW...

22.12.07, 14:56
Pspvek Reklama

Příspěvek 
no na MPI je termostat kus plastu a uvniř je ten mechanismus jako normálně...drží na třech šroubech. Nevím co myslíš za packy. A čidlo teploty je před tělem termostatu. Je fakt že v anglii nevím co se prodává ale tady všechno sedí jak má. Pokud to neni Made in Poland.

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

22.12.07, 15:48
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek Re: problem s vymenou termostatu
fojtych píše:
Koupil jsem termostat a cidlo teploty pro feldu 1.3mpi a ten termostat ma jine uchyceni. Ten starej ma 2 packy jednu dole a jednu nahore - vlastne uz se rozpadl na milion casti. Mam novej a udajne jsou vsechny stejne a v nabidce ani jine nemaj. Jenom nevim, jak ho tam dat kdyz neni jak uchytit.

Stejnej problem s cidlem teploty. Stejne cislo stejnej kus od jineho vyrobce a proste tam nedrzi...

Nekdo se s tim setkal?

Je to felda v angliji a je tady celkem problem s nahradnima dilama. Pomalu drazsi jak na BMW...

a poslat fotku neumíš? klidně na můj email ten termostat se ti asi rozpadl max na čtyři části hlavně vytáhni vzadu spadený držák přužiny, ten plíšek s dírou jinak ti docestuje do toho nového a zlikviduje jeho činnost na MPi termostat se nic neuchycuje je součástí potrubí vedoucího k expanzní nádobce a k chladiči, demontuješ dvě pásky, sděláš hadice, vylopneš lanko plynu a kabel od starteru, vypáčíš přípojku na lambádu a tři šroubky vyšroubuješ a je dole na nový dáš těsnící kroužek a šupneš ho tam, a pozdravuj královnu ode mě, kdyby šla kolem miloš

22.12.07, 15:50

Příspěvek 
vylopneš lanko plynu a kabel od starteru, vypáčíš přípojku na lambádu.... :?: :?: :?: Tak tohle sem nikdy nedělal a termostat sem měnil. Jeden konektor sem vytahoval ale nevím kam vedly dráty...tehda mě to nezajímalo. Nic jiného sem nedělal :shock:

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

22.12.07, 16:00
Profil ICQ

Příspěvek termostat
ja koupil jenom termostat bez toho plastu a mam takovej pocit, ze ten plast je jinej nez ten termostat. Menis termostat i s tim plastem a nebo menis jenom ten vnitrek?

22.12.07, 16:15

Příspěvek 
no tady to snad ani nejde koupit jenom mechanismus...máš to s plastem ze ktrého vedou dvě roury...do nádržky a do chladiče.

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

22.12.07, 16:24
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek Re: termostat
fojtych píše:
ja koupil jenom termostat bez toho plastu a mam takovej pocit, ze ten plast je jinej nez ten termostat. Menis termostat i s tim plastem a nebo menis jenom ten vnitrek?

tos koupils nějakou blbost ten termostat u MPi jde měnit jen u náhrady v tom plastu jinak origo je to jako celek i stím plastem, a ty origo jsou dva ten starý co praská a zesílené držáky pro držák pružiny , já ti zajdu do dílny pošlu fotku miloš

22.12.07, 17:02
Mistr mechanik

Příspěvek 
Radic píše:
vylopneš lanko plynu a kabel od starteru, vypáčíš přípojku na lambádu.... :?: :?: :?: Tak tohle sem nikdy nedělal a termostat sem měnil. Jeden konektor sem vytahoval ale nevím kam vedly dráty...tehda mě to nezajímalo. Nic jiného sem nedělal :shock:

tos nedělal MPi to dojde a moc nedotahuj ty tři vruty jinak je protočíš jsou v plastu miloš

22.12.07, 17:06

Příspěvek 
MPi to je určitě...je to naše felda. Ještě mrknu jak to tam vypadá ale až to bude v garáži...v mrazu na to čumět nepujdu :? ale stopro sem s plynem a kabelem od startéru nic nedělal. Vruty samozřejmě s rozumem když drží v plastu.

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

22.12.07, 17:13
Profil ICQ

Příspěvek Re: problem s vymenou termostatu
fojtych píše:

Nekdo se s tim setkal?

Toto poznam. Objednal som si to cidlo teploty a oni chceli £35 :shock:
Spytal som sa na cely termostat, a £62.
Celkom rozumne ceny a jednanie mali na http://www.jhmbuttco.com/acatalog/felicia.pdf

Nakoniec som si kupil letenku za £35 do Blavy a nakupil origo v Skodovke termostat, kotuce s dostickami a sviecky za nie viac ako £60.
Len na letisku som si musel obliect vsetky veci na seba aby som sa vtesnal na vahu :lol:

22.12.07, 18:30

Příspěvek fotka termostatu
Tady v tom nasem obchode nic jineho nemaj nez tohle bez plastu a chtej za to 10liber smejdi.
jukni na
http://mercedes-store.com/inshop/shop.asp?kat=SK0089
tohle jsem dostal jakozto termostat pro feldu

asi zajedu na vrakac a zacnu kuchat feldy a bude pokoj. to auto se sere jak ma.[/quote][/code][/list][/list]

23.12.07, 02:50
Mistr mechanik

Příspěvek Re: fotka termostatu
fojtych píše:
Tady v tom nasem obchode nic jineho nemaj nez tohle bez plastu a chtej za to 10liber smejdi.
jukni na
http://mercedes-store.com/inshop/shop.asp?kat=SK0089
tohle jsem dostal jakozto termostat pro feldu

asi zajedu na vrakac a zacnu kuchat feldy a bude pokoj. to auto se sere jak ma.
[/code][/list][/list][/quote]

tak na to čumím taky všera jsem ti posílal fotku, ale nešlo to a jsem na jiném počítači, achtěl jsem tě navést na auto kelly a tam zadáš škoda, typ 98-01, pak motor a termostat a objeví se tvoje fotka termostat do 01/96 no pěkná blbost , ten termostat mám na stole ale foto mohu posílat až za hodinu mi opravujou počítač, ten co máš tam prostě nedostaneš, ten původní termostat jde i opravit a to tak že ho sděláš a musíš mít to plastové potrubí, termostat zátku s tyčkou, pružinu a držák pružiny ten plech s dírkou, do toho plíšku se vrtne trojka díra v místě kde to drží ten háček v plastu a šroubkem do sádrokartonu to vrtneš do toho plastu miloš

23.12.07, 12:08
Mistr mechanik

Příspěvek 
se mrkni na autokelly.cz ceník, škoda, 98-01, motor, termostat a je to škřín termostatu kompletní kvikneš a je tam fotka tuším 750 korun miloš

23.12.07, 12:20

Příspěvek 
Origo termostat je zaháklej za dva plastový nálitky v tělese, to je jedna z největších kravin kterou škodovka vymyslela, pak je druhej termostat, je stejnej jako na fávo akorát se musí zasadit do inovovaného tělesa a zajistit segerkou, pokud se ti rozlítnul ten původní na dvě packy tak musíš koupit novej ale i s tím plastem složenej dohromady, cena cca 400,-

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

23.12.07, 12:32
Mistr mechanik

Příspěvek 
no už jsem to konečně našel jmenuje se to víčko skříně s termostatem a to ty přesně potřebuješ se mrkni na autokelly.cz, katalog a ceník, škoda, felicia II, motor, termostat, víško skříně s termostatem a kvikni na to a máš vyobrazení miloš

23.12.07, 12:37
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další