Autor |
Zpráva |
Butch
|
rozvody
favorit , rozvody cinkaji ...maji najezdeno asi 150000 ..muze to zpusobit nepravidelny chod motoru ??? jako by jeden valec vybuchoval vic . a o 2-4 cykly zase mene . ...pozna se to pri hodne nizkych otackach asi kolem 500-600ot. diky za odpoved
|
10.1.08, 17:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: rozvody
po 150000km byurcite zaslouzily vymenit... krome hluku muzou mit i blbej vliv na chod motoru,ale nijak extreme.financne to narocna oprava neni..do 1000kc vcetne vymeny oleje a tesneni. zabere to odpoledne...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
10.1.08, 17:21 |
|
|
Tachos
|
nesnáším tuhle tu opravu,drbárna
|
10.1.08, 17:23 |
|
|
Butch
|
kamos mi to zmakne za 800Kč ..dik
|
10.1.08, 17:41 |
|
|
Tachos
|
A co když nemá takové kámoše?Já to taky dělal kdysi jen za matroš,ale věčně to tak dělat nešlo,až jsem chtěl peníze tak potom si teprve poznal kámoše.
|
10.1.08, 17:45 |
|
|
Butch
|
no ...tak ty službičku pro neho on pro tebe ....i kdyby mel potom jezdit pod volantem
|
10.1.08, 18:38 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
kachnis píše: po 150000km byurcite zaslouzily vymenit... krome hluku muzou mit i blbej vliv na chod motoru,ale nijak extreme.financne to narocna oprava neni..do 1000kc vcetne vymeny oleje a tesneni. zabere to odpoledne...
este to moze byt vola v rozdelovaci, na volnobeh sa ti to ako sprava?
mne sa vybehala diera v oske rozdeolvaca a na volnobeh kolisali trochu otacky, a klepalo to jak svina ked som brzdil motorom
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
10.1.08, 18:49 |
|
|
Butch
|
no jak rikam na volnobeh chrasti řetěz rozvodu , a otacky kolisaji celkem dost ....je to jako by kazda svicka palila jinči silou pri brzdeni motorem mi akorat huči prevodovka .....dela to tak uz rok nechci na to sahat dokud to hezdi
|
10.1.08, 19:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Tachos píše: nesnáším tuhle tu opravu,drbárna
tak na to prostě nereaguj když to nesnášíš, chodíš do práce máš vatu, tady máš mladý kluky co prostě studují učí se chtějí něco víc a peníze nejsou, tak to mastí jak to mastí miloš
|
10.1.08, 19:53 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
slovacek.milos píše: tak na to prostě nereaguj když to nesnášíš, chodíš do práce máš vatu, tady máš mladý kluky co prostě studují učí se chtějí něco víc a peníze nejsou, tak to mastí jak to mastí miloš
Svatá pravda !!! Si dám zarámovat !!!
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
10.1.08, 20:11 |
|
|
Tachos
|
jj,jen jsem si zavzpomínal kdy jsem to dělal naposledy,ale té vaty taky moc není za 11 hodinovou práci i soboty.Snažím se taky klukům pomoci,žádný můj příspěk nebyl nikdy proti nikomu a ničemu namířenej.Pomáhám klukům,mým bývalým učňům a dokonce jím půjčuji i mého vaga.Možná je u mě chyba v tom,že se spíše pohybuji v kruhu VW group novějšímy modely aut a na garážovou práci jsem dávno zapoměl.Sorry jestli jsem chtěl někomu pomoci.
|
10.1.08, 20:27 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tachos píše: Možná je u mě chyba v tom,že se spíše pohybuji v kruhu VW group novějšímy modely aut a na garážovou práci jsem dávno zapoměl.Sorry jestli jsem chtěl někomu pomoci.
Na tom neco bude
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.1.08, 20:34 |
|
|
Butch
|
slovacek.milos píše: Tachos píše: nesnáším tuhle tu opravu,drbárna tak na to prostě nereaguj když to nesnášíš, chodíš do práce máš vatu, tady máš mladý kluky co prostě studují učí se chtějí něco víc a peníze nejsou, tak to mastí jak to mastí miloš
jsem student a penez nemam ani na pivo ....jedina ma cesta do skoly vede s favoritem ktery me porat zlobi . jsem vdecny za kazdou pomoc ....trochu se ucim jak vse opravovat a myslim ze trochu garažoviny neuškodi žadnemu klukovi . ja to mam jako konička ale taky jako nutnost .
|
10.1.08, 20:49 |
|
|
Tachos
|
jj,pravda taky jsem se kdysi tak hrabal v autech a byl jsem vděčný za každou rady.Ale já nic neudělal jen jsem napsal,že je to hrozná práce nic víc.
|
10.1.08, 20:58 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Není hrozná práce...je zajímavá...ale je jí HROZNĚ moc...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
10.1.08, 21:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|