Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
LPG,znate toto??
http://www.lpg.cz/prislusenstvi/flashlube.php
kdyz sem to videl, tak me napadlo, neslo by neco takovyho udelat na obyc.nahradu olova (benadit apod..)??
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
9.1.08, 12:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: LPG,znate toto??
kachnis píše: http://www.lpg.cz/prislusenstvi/flashlube.php kdyz sem to videl, tak me napadlo, neslo by neco takovyho udelat na obyc.nahradu olova (benadit apod..)??
za jak dlouho se ti u 120 (s měkkejma sedlama) zaklepou ventily při provozu na lpg? Tahle sada 2500, to už by vyšlo na další hlavu, nebo na repasi ne? a dáš tam tvrzený sedla a máš pokoj...vydrží to 10 000 a co potom? další náplň, 800? Horst fochs si mne ruce, bude mít na další zlatej řetěz ...spíš by si moh nechat nastřílet vlasy, nebo udělat paruku, kdo se na něj má koukat v teleshopingu ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
9.1.08, 13:08 |
|
|
michalkatka
|
kachnis píše: http://www.lpg.cz/prislusenstvi/flashlube.php kdyz sem to videl, tak me napadlo, neslo by neco takovyho udelat na obyc.nahradu olova (benadit apod..)??
aditíva pre LPG, to by malo byť vhodné pre liatinové hlavy bez tvrdených sediel.... prvý krát to vidím, aj keď som to už niekde počul...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
9.1.08, 13:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
už tu byli borci že snad každý den museli štelovat ventily, že se jim zaklepávali a ráno že nezavírali a nemohli nastartovat, prostě jediná závada byla ve ventilech, že měli zadrbaný rozdělovač neprůchodné kabely a odtrhy jak kráva to jim nevadilo, protože o činnost zařízení na LPG se málo ví, třeba jak to tu popisuje jirka čech činnost BRC na našich redakčních stránkách to je hotová pohřební komora a malé krematorium, pokud jsou sedla správně udělané ventily nejsou z číny tak to zaklepávání není tak dramatické stačí 10.000 poštelovat, někdy si zkuste seštelovat ventily u 120 a pak to udělat znova a třeba desekrát a pokaždé tam bude co štelovat není to pokaždé nevím proč to tak je, ale setkal jsem se stím už mockrát miloš
|
9.1.08, 13:14 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
no to mam prave ja steluju je kazdych cca 2000km ale ted naposled se vule nezmensily...jen u sacich zvetsily..nepatrne..a co s tim benaditem??? chodilo by to???
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
9.1.08, 13:21 |
|
|
Drak
|
Komplet repas neprasklé hlavy na 120 zahrnující srovnání dosedacích ploch, natlakování, výměnu sedel za tvrzená, opravu nebo výměnu vodítek, výměnu ventilů a zabroušení u nás stojí 1000,- bez DPH, s úpravou na symering na ventily 1200,- bez DPH, tak nevim, jestli se vyplatí dát 2500,- za drek, o kterým ani nemáš páru, jestli funguje...
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
9.1.08, 19:12 |
|
|
Martin
|
Taky bych ty peníze raději vrazil do úpravy hlavy.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
9.1.08, 20:58 |
|
|
DRYVER
|
Drak píše: Komplet repas neprasklé hlavy na 120 zahrnující srovnání dosedacích ploch, natlakování, výměnu sedel za tvrzená, opravu nebo výměnu vodítek, výměnu ventilů a zabroušení u nás stojí 1000,- bez DPH, s úpravou na symering na ventily 1200,- bez DPH, tak nevim, jestli se vyplatí dát 2500,- za drek, o kterým ani nemáš páru, jestli funguje...
To zarovnavani a repas delate primo vy v podniku nebo to nekam vozite?? Ja takove veci vozim nekam az za Stemberk - myslim ze se to jmenuje Babice uz si ten nazev moc nepamatuju. Kdyz sem se jich tam ptal na repas hlavy favorita tak me rekli kolem 1000 kc
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
9.1.08, 23:48 |
|
|
Drak
|
Neděláme, vozíme. Za šternberkem myslíš Lužice, ale ti to neumí natlakovat a starej brusič šel do penze a ten mladej blb je kopyto, teď sme našli supr brusírnu ve Smržicích u Prostějova.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
10.1.08, 06:46 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Drak píše: Komplet repas neprasklé hlavy na 120 zahrnující srovnání dosedacích ploch, natlakování, výměnu sedel za tvrzená, opravu nebo výměnu vodítek, výměnu ventilů a ...¨
draku nechci byt rypavy,mozna mas levny zdroj,ale za i s vymenou ventilu za cca 1500 i s DPH?? copak je to za ventily? orig? nebo turek?
|
10.1.08, 10:25 |
|
|
DRYVER
|
Drak píše: Neděláme, vozíme. Za šternberkem myslíš Lužice, ale ti to neumí natlakovat a starej brusič šel do penze a ten mladej blb je kopyto, teď sme našli supr brusírnu ve Smržicích u Prostějova.
Jo tak mas pravdu jsou to Lužice. V těch smržicich sem uz taky parkrat byl - je to takovej neomitnutej cihlovej barak s dlouhym prijezdem k vratum ?? Tak tam kdyz sem neco chetl pred pul rokem opravit tak mi rekli ze namaji cas a ze toho maji hodne tak proto sem zacal jezdit do tech Lužic.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
10.1.08, 12:51 |
|
|
Martin
|
Já když jsem vloni sháněl, kdo by mi udělal tvrzený sedla, tak za to chtěli od 2500Kč výš.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
10.1.08, 14:06 |
|
|
Drak
|
Co do toho strkají nevím, popravdě mě to ani moc nezajímá a nepátrám po tom, ale nikdy s jejich prací nebyl problém, jednou jedinkrát mi blbě nabrousili kliku do avie, ale na to množství, co dělají v docela rekordních časech je to mizivý procento zmetkovosti, ta cena opravdu je taková, možná dnes vyšší, poslední hlava na 120, co sem dělal je asi rok a půl, v pondělí budu mít ale repasovanou hlavu na favorita ze Smržic, tak dám vědět, kolik to stálo.
On to moc ani Pospíšil v Lužicích, ani Vyroubal ve Smržicích nechcou dělat lidem mimo servisy, protože 80% zákazníků sou kokoti a sou s tím jenom problémy, tak proto posílají lidi pryč, že není čas a kdesi cosi a zcela upřímně a bez výmluv jste vy, jako osoby vlastnící auta pro nás nezajímaví zákazníci, když si budu moct vybrat mezi týden dopředu objednaným cizincem a firmou s 5ti autama, co ke mě jezdí pravidelně, tak hádejte, koho pošlu pryč.
Naposledy upravil Drak dne 10.1.08, 17:21, celkově upraveno 1
|
10.1.08, 17:16 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ok
|
10.1.08, 17:17 |
|
|
utia
|
CROWACK píše: kachnis píše: http://www.lpg.cz/prislusenstvi/flashlube.php kdyz sem to videl, tak me napadlo, neslo by neco takovyho udelat na obyc.nahradu olova (benadit apod..)?? za jak dlouho se ti u 120 (s měkkejma sedlama) zaklepou ventily při provozu na lpg? Tahle sada 2500, to už by vyšlo na další hlavu, nebo na repasi ne? a dáš tam tvrzený sedla a máš pokoj...vydrží to 10 000 a co potom? další náplň, 800? Horst fochs si mne ruce, bude mít na další zlatej řetěz ...spíš by si moh nechat nastřílet vlasy, nebo udělat paruku, kdo se na něj má koukat v teleshopingu ...
Souhlas, je to zbytecne drahy i kdyz jak jsem se dozvedel na jinem foru pro nektera i nova moderni auta je to podminka k homologaci na LPG. Pro moji ladu je to zbytecny a drahy luxus
_________________ VAZ 2109
|
10.1.08, 20:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|