|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Cistic vzduchu - jak nejrychleji sundat abych se dostal za
Autor |
Zpráva |
MK_vs
|
Cistic vzduchu - jak nejrychleji sundat abych se dostal za
Dobrý den, mám Š130L a zjistil jsem, že mi teče hadice chlazení vzadu mezi motorem a sedadly. Protože se tam špatně dostává, tád bych se zeptal, jak nejjednodušeji sundat čistic vzdchu, aby tam bylo více místa a zároveň jsem jej pak rychle mohl dát zpět.
Děkuji Martin
|
8.1.08, 12:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
jsou dvě možnosti, buď krumpáčem a nebo holt prostě jednoduše odšroubovat, drží pod jednou matkou na víku ventylů na 10ku klíček, druhá matka na 12ku případně 13ku je na koze přímo pod filtrem mezi hlavou a karburátorem no a pak nahoře přímo nad karburátorem je šroub na 10ku klíček, no pak už jen ty hadice a je to dole.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
8.1.08, 15:03 |
|
|
ventYl
|
hubicu (plastovy sosak) das dole tak, ze odopnes pracku, ktoru je vidno, druha taka je zo zadnej strany, potom ti sosak odpadne a zostane iba samotne valcove teleso filtrboxu. Na filtrboxe zhora je sruba s tanierom pre tesnenie, tuto srubu opatrne uvolni a odloz si (pozor na tesnenie). Nasledne uvolni sruby na nohach filtrboxu. Predna ide v pohode, k zadnej je tazky pristup. Potom uvolni pruzinu plynu a filtrbox by malo ist dat volne dole.
POZOR!!! - Sruby filtrboxu maju makke ukotvenie! Ani jednu srubu na filtrboxe nedotahuj kolko to da! Hornu srubu s tanierikom zatiahni len velmi zlahka, inac si skrivis viko karburatora! Sruby na viku ventilov zasa pri nadmernom dotiahnuti deformuju toto viko a moze ti zacat unikat olej.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
8.1.08, 15:12 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|