|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Opět problém Felda 1.6 AEE
Autor |
Zpráva |
prodotto
|
Opět problém Felda 1.6 AEE
Když startuju, tak mi přijde, že to chytne tak "z půlky" a až po 1-2-3 vteřinách se rozběhne motor jakoby celý. Ale svíčky jsou tam nové (NGK BUR 6 ET, předtím Champion) a dělalo to i před výměnou svíček. Jsou tam teď týden nové zapalovací kabely, nové ramínko a víčko rozdělovače. Chvíli jsem si myslel, že to přestalo, ale nikoliv.
Pomóóóc....
|
15.1.08, 18:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jura
|
Hele něco podobnýho mi to dělalo taky a viš, kdy to přestalo? Odpoj a zapoj všechny konektory co v motoru najdeš...očistit a tak... A určitě vyndej škrtící klapku a vyčisti!!!!
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
15.1.08, 19:10 |
|
|
prodotto
|
Aha, zkusím to. Ta klapka - máš nějaký tip na čistící spray a kde ho koupit? Díky...
|
15.1.08, 19:23 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
prodotto píše: Aha, zkusím to. Ta klapka - máš nějaký tip na čistící spray a kde ho koupit? Díky...
aceton a štětku miloš
|
15.1.08, 19:40 |
|
|
prodotto
|
slovacek.milos píše: prodotto píše: Aha, zkusím to. Ta klapka - máš nějaký tip na čistící spray a kde ho koupit? Díky... aceton a štětku miloš
Miloši,
acetonem jsem cca. před rokem drhnul klapku na Octavii a ani boha! To jsem jí vyndal ven z auta, prostříkával vším možným (krom spešl spraye na klapky), včetně acetonu a stejnak tam toho dost zbylo, takové jako napečené nánosy. Obávám se, že v tomto případě to bude to samé...
|
15.1.08, 19:42 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
prodotto píše: slovacek.milos píše: prodotto píše: Aha, zkusím to. Ta klapka - máš nějaký tip na čistící spray a kde ho koupit? Díky... aceton a štětku miloš Miloši, acetonem jsem cca. před rokem drhnul klapku na Octavii a ani boha! To jsem jí vyndal ven z auta, prostříkával vším možným (krom spešl spraye na klapky), včetně acetonu a stejnak tam toho dost zbylo, takové jako napečené nánosy. Obávám se, že v tomto případě to bude to samé...
uvidíš sám já se stím nemazlím pokud je to tak natvrdo jak říkáš tak to oderu šroubovákem, já jsem na ty spreje zanevřel asi jsem neměl štěstí, a navíc kdo to čistí za chodu jakože to tam stříká tam vyčistí jemný povlak ale ten bordel hlavně pod klapkou tam zůstane a vizuální kontrola bez demontáže to asi taky moc dobře nejde, ale to je jedno čím to čistíš nejdůleřžitější je ten výsledek miloš
|
15.1.08, 20:01 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|