|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Divny zvuky smerem do rozvodu
Autor |
Zpráva |
fert.j
|
Divny zvuky smerem do rozvodu
cus odbornici menil jsme vacku a pri ty prilezitoste jsem vymenil rozvody nastartoval a ok ale cca po 200km zacalo rachoceni ale ne klasicky rozvodu ale takovy tlumeny a zacala hrozne litat znacicka na remenici kdy se na ni koukne prez stroboskop.co to muze byt???motor jinak jede ok. bezi kulate a pravidelne a jde za plynem skvele ale ten zvik me znepokujuje:-(co to muze byt? jen vecne prizpevky!!!
|
14.1.08, 18:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Divny zvuky smerem do rozvodu
fert.j píše: cus odbornici menil jsme vacku a pri ty prilezitoste jsem vymenil rozvody nastartoval a ok ale cca po 200km zacalo rachoceni ale ne klasicky rozvodu ale takovy tlumeny a zacala hrozne litat znacicka na remenici kdy se na ni koukne prez stroboskop.co to muze byt???motor jinak jede ok. bezi kulate a pravidelne a jde za plynem skvele ale ten zvik me znepokujuje:-(co to muze byt? jen vecne prizpevky!!!
třeba nezajištěný šroubek na vačce, když sděláš rozdělovač 2 x M6 tak se tam dá malíčkem dopracovat, co šroub na řenenici kliky, proste ste asi něco zmastili, nebo se přidala další záhada miloš
|
14.1.08, 19:35 |
|
|
fert.j
|
slovacek.milos píše: fert.j píše: cus odbornici menil jsme vacku a pri ty prilezitoste jsem vymenil rozvody nastartoval a ok ale cca po 200km zacalo rachoceni ale ne klasicky rozvodu ale takovy tlumeny a zacala hrozne litat znacicka na remenici kdy se na ni koukne prez stroboskop.co to muze byt???motor jinak jede ok. bezi kulate a pravidelne a jde za plynem skvele ale ten zvik me znepokujuje:-(co to muze byt? jen vecne prizpevky!!! třeba nezajištěný šroubek na vačce, když sděláš rozdělovač 2 x M6 tak se tam dá malíčkem dopracovat, co šroub na řenenici kliky, proste ste asi něco zmastili, nebo se přidala další záhada miloš
sroubek na vacce je utazenej na moment a zejistenej podlozkou s nosem
|
15.1.08, 09:48 |
|
|
fatal
rejpal
|
fert.j píše: ... a zacala hrozne litat znacicka na remenici kdy se na ni koukne prez stroboskop...
Pokud lítá předstih, je vůle někde mezi klikovkou a osou rozdělovače nebo je něco špatného v rozdělovači. Špatný předstih by mohl změnit zvuk motoru.
Pokud předpokládám že rozdělovač je OK a řetěz také OK, musí to být mezi vačkou a osou rozdělovače, takže: ozubená kola převodu vačka-olejové čerpadlo, spojení osy olejového čerpadla s komínkem rozdělovače, spojení osy komínku rozdělovače s osou rozdělovače.
Pokud jsou všechny zmíněné vůle malé, může to být mechanická závada v rozdělovači, nic dalšího mě nenapadá.
|
15.1.08, 10:17 |
|
|
fert.j
|
fatal píše: fert.j píše: ... a zacala hrozne litat znacicka na remenici kdy se na ni koukne prez stroboskop... Pokud lítá předstih, je vůle někde mezi klikovkou a osou rozdělovače nebo je něco špatného v rozdělovači. Špatný předstih by mohl změnit zvuk motoru. Pokud předpokládám že rozdělovač je OK a řetěz také OK, musí to být mezi vačkou a osou rozdělovače, takže: ozubená kola převodu vačka-olejové čerpadlo, spojení osy olejového čerpadla s komínkem rozdělovače, spojení osy komínku rozdělovače s osou rozdělovače. Pokud jsou všechny zmíněné vůle malé, může to být mechanická závada v rozdělovači, nic dalšího mě nenapadá.
tak k tomuhle zaveru jsem taky dosel musim si udelat cas abych se na to kouknul
|
15.1.08, 13:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fert.j píše: fatal píše: fert.j píše: ... a zacala hrozne litat znacicka na remenici kdy se na ni koukne prez stroboskop... Pokud lítá předstih, je vůle někde mezi klikovkou a osou rozdělovače nebo je něco špatného v rozdělovači. Špatný předstih by mohl změnit zvuk motoru. Pokud předpokládám že rozdělovač je OK a řetěz také OK, musí to být mezi vačkou a osou rozdělovače, takže: ozubená kola převodu vačka-olejové čerpadlo, spojení osy olejového čerpadla s komínkem rozdělovače, spojení osy komínku rozdělovače s osou rozdělovače. Pokud jsou všechny zmíněné vůle malé, může to být mechanická závada v rozdělovači, nic dalšího mě nenapadá. tak k tomuhle zaveru jsem taky dosel musim si udelat cas abych se na to kouknul
to zatočíš palcem a zjistíš hned jak to lítá, správně je to napevno na jednu stranu a na druhou hned odpor přes pružiny a taky zaber umí se i pootáčet dokola, a pak ti vypálí ten malý difuzer v karbecu že ti spadne na klapku nebo rozsvítí sěbrné potrubí miloš
|
15.1.08, 14:54 |
|
|
fert.j
|
slovacek.milos píše: fert.j píše: fatal píše: fert.j píše: ... a zacala hrozne litat znacicka na remenici kdy se na ni koukne prez stroboskop... Pokud lítá předstih, je vůle někde mezi klikovkou a osou rozdělovače nebo je něco špatného v rozdělovači. Špatný předstih by mohl změnit zvuk motoru. Pokud předpokládám že rozdělovač je OK a řetěz také OK, musí to být mezi vačkou a osou rozdělovače, takže: ozubená kola převodu vačka-olejové čerpadlo, spojení osy olejového čerpadla s komínkem rozdělovače, spojení osy komínku rozdělovače s osou rozdělovače. Pokud jsou všechny zmíněné vůle malé, může to být mechanická závada v rozdělovači, nic dalšího mě nenapadá. tak k tomuhle zaveru jsem taky dosel musim si udelat cas abych se na to kouknul to zatočíš palcem a zjistíš hned jak to lítá, správně je to napevno na jednu stranu a na druhou hned odpor přes pružiny a taky zaber umí se i pootáčet dokola, a pak ti vypálí ten malý difuzer v karbecu že ti spadne na klapku nebo rozsvítí sěbrné potrubí miloš
NECHAPU:a taky zaber umí se i pootáčet dokola, a pak ti vypálí ten malý difuzer v karbecu že ti spadne na klapku nebo rozsvítí sěbrné potrubí miloš
|
15.1.08, 16:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|