Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 18:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Opět problém Felda 1.6 AEE 
Autor Zpráva

Příspěvek Opět problém Felda 1.6 AEE
Když startuju, tak mi přijde, že to chytne tak "z půlky" a až po 1-2-3 vteřinách se rozběhne motor jakoby celý. Ale svíčky jsou tam nové (NGK BUR 6 ET, předtím Champion) a dělalo to i před výměnou svíček. Jsou tam teď týden nové zapalovací kabely, nové ramínko a víčko rozdělovače. Chvíli jsem si myslel, že to přestalo, ale nikoliv.

Pomóóóc....

15.1.08, 18:18
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Hele něco podobnýho mi to dělalo taky a viš, kdy to přestalo? Odpoj a zapoj všechny konektory co v motoru najdeš...očistit a tak... A určitě vyndej škrtící klapku a vyčisti!!!!

15.1.08, 19:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Aha, zkusím to. Ta klapka - máš nějaký tip na čistící spray a kde ho koupit? Díky...

15.1.08, 19:23
Mistr mechanik

Příspěvek 
prodotto píše:
Aha, zkusím to. Ta klapka - máš nějaký tip na čistící spray a kde ho koupit? Díky...

aceton a štětku miloš

15.1.08, 19:40

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
prodotto píše:

aceton a štětku miloš

Miloši,
acetonem jsem cca. před rokem drhnul klapku na Octavii a ani boha! To jsem jí vyndal ven z auta, prostříkával vším možným (krom spešl spraye na klapky), včetně acetonu a stejnak tam toho dost zbylo, takové jako napečené nánosy. Obávám se, že v tomto případě to bude to samé... :?

15.1.08, 19:42
Mistr mechanik

Příspěvek 
prodotto píše:
slovacek.milos píše:
prodotto píše:

aceton a štětku miloš

Miloši,
acetonem jsem cca. před rokem drhnul klapku na Octavii a ani boha! To jsem jí vyndal ven z auta, prostříkával vším možným (krom spešl spraye na klapky), včetně acetonu a stejnak tam toho dost zbylo, takové jako napečené nánosy. Obávám se, že v tomto případě to bude to samé... :?

uvidíš sám já se stím nemazlím pokud je to tak natvrdo jak říkáš tak to oderu šroubovákem, já jsem na ty spreje zanevřel asi jsem neměl štěstí, a navíc kdo to čistí za chodu jakože to tam stříká tam vyčistí jemný povlak ale ten bordel hlavně pod klapkou tam zůstane a vizuální kontrola bez demontáže to asi taky moc dobře nejde, ale to je jedno čím to čistíš nejdůleřžitější je ten výsledek miloš

15.1.08, 20:01
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]