|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
JiMik
|
otáčky Felda 1.6
Zdravím,
když nastartuju a jedu prvních cca 300 - 500 m, tak mi při řazení, když sundám nohu z plynu, neklesají otáčky. Prostě jako kdybych tu nohu na plynu měl pořád. Dokonce mi přijde, že ještě o 100 - 200 vyskočí nahoru. Pak to blbnout přestane a Felda jede normálně.
Začalo mi to dělat, potom, co jsem musel nechat udělat generálku alternátoru - přebíjel, odešel mi regulátor. Už jsem vyměnil vložku vzduchového filtru, vyčistil škrtící klapku, ....
Prosím o radu ... díky!
Jirka
|
21.1.08, 14:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Re: otáčky Felda 1.6
JiMik píše: Zdravím, když nastartuju a jedu prvních cca 300 - 500 m, tak mi při řazení, když sundám nohu z plynu, neklesají otáčky. Prostě jako kdybych tu nohu na plynu měl pořád. Dokonce mi přijde, že ještě o 100 - 200 vyskočí nahoru. Pak to blbnout přestane a Felda jede normálně. Začalo mi to dělat, potom, co jsem musel nechat udělat generálku alternátoru - přebíjel, odešel mi regulátor. Už jsem vyměnil vložku vzduchového filtru, vyčistil škrtící klapku, .... Prosím o radu ... díky! Jirka
Žeby sytič?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
21.1.08, 15:39 |
|
|
Nepér
|
Vstřikování nemá sytič, bohatost směsi se řídí podle teploty a pak podle lambda sondy a otáček asi..
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
21.1.08, 15:41 |
|
|
gokralik
|
Nepér píše: Vstřikování nemá sytič, bohatost směsi se řídí podle teploty a pak podle lambda sondy.
Ááááha...tak jsem zase o něco chytřejší.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
21.1.08, 15:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: otáčky Felda 1.6
JiMik píše: Zdravím, když nastartuju a jedu prvních cca 300 - 500 m, tak mi při řazení, když sundám nohu z plynu, neklesají otáčky. Prostě jako kdybych tu nohu na plynu měl pořád. Dokonce mi přijde, že ještě o 100 - 200 vyskočí nahoru. Pak to blbnout přestane a Felda jede normálně. Začalo mi to dělat, potom, co jsem musel nechat udělat generálku alternátoru - přebíjel, odešel mi regulátor. Už jsem vyměnil vložku vzduchového filtru, vyčistil škrtící klapku, .... Prosím o radu ... díky! Jirka
musíš sdělat klapku a pořádně ji vyčistit co je zlaté bude zlaté co je stříbrné bude stříbrné, pak pokud problém bude přetrvávat delší dobu tak na vag, nastavit klapku, předstih a základní nastavení na to je program miloš
|
21.1.08, 15:51 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|