Čistil jsem celej karbec ale bohužel jsem tam zapoměl vrátit tu kuličku do zpětného kuličkového ventilu u akcelerační pumpičky. Co se stane pokud tam nebude ? A pokud ji tam budu chtět vrátit musím nějak štelovat ten omezovací šroub nad ní, nebo se dotáhne na doraz ? Myslím že před rozděláním byl dotažen.
Tady poslední dobou snad není nikdo schopný ke svému příspěvku napsat jaké je to auto Tohle není jasnovidecké fórum..
Je to karbec ze Š 120
3.2.08, 20:21
Šemik
No, tak pokud tam nemáš tu kuličku není zaručena správná funkce této pumpičky. Rozdělej to znovu a vrať ji tam Nevím jaký nastavovací šroub máš na mysli, ale není třeba hýbat se žádným
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
3.2.08, 20:24
Beda
Šemik píše:
No, tak pokud tam nemáš tu kuličku není zaručena správná funkce této pumpičky. Rozdělej to znovu a vrať ji tam Nevím jaký nastavovací šroub máš na mysli, ale není třeba hýbat se žádným
z vrchu karbce je šroubek pod kterej se dává ta kuločka tak ten myslím
3.2.08, 20:36
Šemik
šroubek Ta kulička se dává pod injektor..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
3.2.08, 20:37
Martin
Ten se myslím dotahuje nadoraz.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
3.2.08, 20:37
Martin
Šemik píše:
šroubek Ta kulička se dává pod injektor..
On asi myslí tu u akcelerační pumpičky, ta je pod šroubkem.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
3.2.08, 20:38
Šemik
Jo aha, na tu jsem nějak zapoměl , málokdo ji vyndavá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 64 návštevníků