Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 18:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 bohatost smesi 
Autor Zpráva

Příspěvek bohatost smesi
ahoj . nedavno jsem menil pistni kroužky na favoritu , po vymene jsem hned chtel na emise at mi tam udelaji bohatost a taky predstih . jenže tam kroutili šroubkem bohatosti a kroutili a kroutili ale vic jim to uz kroutit neslo a porat tam byla moc velka bohatost ...moc benzinu . a automechanik na to " karburator na ho**o" . tak jsem se ptal toho blazna co mi ten karbec prodal pred 2 mesicema . a ten mi na to rekl ze kdyz se davaji nove pistni krouzky tak stim musim pocitat nez se to zajede "nez se posadi tlaky" a ze prej na tom ani nejde sestelovat ta bohatost kdyz to je "jako nove" . tak tedkom nevim komu mam verit . prosimvas o radu . co je na tom pravdy ?? diky

22.1.08, 12:52
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
nevím co ostatní nato, ale mě to přijde jako blbost... jinak si zkontroluj na karburátoru stav obohacovače částečného zatížení a základní polohu šk. klapky 2 stupně (rozuměj aby byla dovřená)... pak mě napadá ještě vyběhaná oska klapky a nesprávně fungující sytič přičemž posledně jmenované by snad poznal každý zkušenější technik na emisích.

22.1.08, 13:52
Mistr mechanik

Příspěvek 
Neex píše:
nevím co ostatní nato, ale mě to přijde jako blbost... jinak si zkontroluj na karburátoru stav obohacovače částečného zatížení a základní polohu šk. klapky 2 stupně (rozuměj aby byla dovřená)... pak mě napadá ještě vyběhaná oska klapky a nesprávně fungující sytič přičemž posledně jmenované by snad poznal každý zkušenější technik na emisích.

to bude určitě v tom obohacovači nový, snad jsem nikdy jinou závadu neměl že jak nereagovala bohast tak byla prasklá membrána obohacovače, a na těch emisích snad kroužky poznají kroužky zvyšují HC a tím šroubovákem zas ovlivnuješ CO miloš

22.1.08, 14:27

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Neex píše:

to bude určitě v tom obohacovači nový, snad jsem nikdy jinou závadu neměl že jak nereagovala bohast tak byla prasklá membrána obohacovače, a na těch emisích snad kroužky poznají kroužky zvyšují HC a tím šroubovákem zas ovlivnuješ CO miloš

souhlas vidím to stejně proto jsem to napsal jako první... ta membránka jak je tam původní tak nemá šanci vydržet... stačí malá prasklinka a podtlak nebude při volnoběhu ventil obohacovače plně uzavírat a bude neustále obohacovat směs.

22.1.08, 15:44

Příspěvek 
no ta skrtici klapa prej je porat otevrena . jako by to bylo porat pod zateži ten motor . takze to je urcite v tom obohacovaci ? mam koupit novy ? .....dival jsem se na neho pred tema emisema a vypadal dojebany ale drzel ...zadna prasklina . mozna jenom trochu divny tvar u tech malych direk . .......

23.1.08, 13:11
Profil ICQ

Příspěvek 
Nejlíp bude dát karburátor do pořádku.....vyčistit,profoukat,zkontrolovat dosedací plochy a membrány, a seřídit.....kouknout na jehlu volnoběhu...jestli otevírá do maxima.pak pokračovat dál... :) :wink:

24.1.08, 20:42
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]