Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 17:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 zase otacky 
Autor Zpráva

Příspěvek zase otacky
Nedavno jsem psal o problemu volnobeznych otacek u feldy 1.3 benzin. Hodne kolisaly a nekdy to i chciplo. Vycistil a prelestil klapku od sání a volnobeh uz drzi lip jenze zase kdyz seslapnu plyn tak na 2000 a vis tak ty otacky se zaseknou kolem tech dvou tisic a spadnou az kdyz znovu proslapnu rychle plyn. Ale nedela to porad nekdy to klesne normalne a nekdy zase ne. Kontroloval jsem tu klapku a hybe se bez problemu. Jo a lanko od plynu je taky vpoho. Dela to i kdyz pridavam plyn primo na tahle na motoru. Uz fakt nevim co by to mohlo byt napada me snad uz jen sytic.
Dik za rady

9.2.08, 16:55
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: zase otacky
ondoň píše:
Nedavno jsem psal o problemu volnobeznych otacek u feldy 1.3 benzin. Hodne kolisaly a nekdy to i chciplo. Vycistil a prelestil klapku od sání a volnobeh uz drzi lip jenze zase kdyz seslapnu plyn tak na 2000 a vis tak ty otacky se zaseknou kolem tech dvou tisic a spadnou az kdyz znovu proslapnu rychle plyn. Ale nedela to porad nekdy to klesne normalne a nekdy zase ne. Kontroloval jsem tu klapku a hybe se bez problemu. Jo a lanko od plynu je taky vpoho. Dela to i kdyz pridavam plyn primo na tahle na motoru. Uz fakt nevim co by to mohlo byt napada me snad uz jen sytic.
Dik za rady

to se časem spraví stím nic nenaděláš jedině na vag a nastavit klapku, pokud to nepomůže tak svoboda na vag nabízí zdarma opravné programy pro řj když nezabere nastavení, , pokud i to nepomůže tak vžměna řj, tak jezdi a jezdi a bude to dobré ŘJ je zatím zblblá uvidíš že přijde k rozumu miloš

9.2.08, 17:44

Příspěvek 
co myslis tim vag? nejsem ve skodovkach moc zbehly. muzu nejak zjistit ze je to fakt tim? teda ne ze bych ti neveril ono to neni moje auto a majitel se vseho strasne boji tak ho potrebuju nejak uklidnit.

9.2.08, 21:46

Příspěvek 
VAG = diagnostický program

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

9.2.08, 22:05

Příspěvek 
A nemyslite ze by mohl byt problem nekde v te mechanice co ovlada to klapku? nemyslim tahlo od plynu, mam na mysli tu v te plechove krabici jak se do ni neda dostat :lol:

10.2.08, 13:24
Mistr mechanik

Příspěvek 
ondoň píše:
A nemyslite ze by mohl byt problem nekde v te mechanice co ovlada to klapku? nemyslim tahlo od plynu, mam na mysli tu v te plechove krabici jak se do ni neda dostat :lol:

není to je pořád dokola takto se to chová, ono záleží kolik stupnů to mělo před čistěním a jak dlouho to v nesprávném režimu jezdilo, pokud to chytneš v počíteční fázi je to OK jak zblbne i řídící jednotka tak se to chová ještě hůř jak tobě miloš

10.2.08, 14:52

Příspěvek 
takze rikas diagnostiku a nastaveni klapky? nemas poneti o cene? musim do autorizovaneho servisu nebo mi to udelaji vsude?

10.2.08, 17:37

Příspěvek 
ondoň píše:
takze rikas diagnostiku a nastaveni klapky? nemas poneti o cene? musim do autorizovaneho servisu nebo mi to udelaji vsude?

Odkud jsi?

10.2.08, 18:46

Příspěvek 
z moravy. uherske hradiste. je to dobre nebo spatne? :oops: :lol:

10.2.08, 19:42

Příspěvek 
ondoň píše:
z moravy. uherske hradiste. je to dobre nebo spatne? :oops: :lol:

Tak to bude nejspíš dobré pro tebe a pro Miloše Slováčka co ti tady taky odpovídal.

10.2.08, 19:50

Příspěvek 
je nekde z moravy? myslis ze by mi mohl pomoct? kdybych ho pekne poprosil? :P :P :P
AAAAAAAAA uz to vidim- stražnice, to je kousek :D :D :D

10.2.08, 20:08
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]