Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
brisk má nové svíčky
brisk má nové svíčky jádro cu legované ytriem a cena 38 kotun A-line YTRIUM www.brisk.biz ty svíčky jsem kdysi dávno kupoval za 100 kč kus, tak to někdo vykoumejte foukl jsem to do jedné BMM uvidíme za 10.000 km miloš
|
12.2.08, 20:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
FerdikF
|
Re: brisk má nové svíčky
slovacek.milos píše: brisk má nové svíčky jádro cu legované ytriem a cena 38 kotun A-line YTRIUM www.brisk.biz ty svíčky jsem kdysi dávno kupoval za 100 kč kus, tak to někdo vykoumejte foukl jsem to do jedné BMM uvidíme za 10.000 km miloš
Já je dával na podzim do fiesty zatím pohoda a ani nepozoruju žádnou změnu. Jak píšeš uvidíme
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
12.2.08, 21:22 |
|
|
Ondras83
|
slovacek.milos píše: brisk má nové svíčky jádro cu legované ytriem a cena 38 kotun A-line YTRIUM www.brisk.biz ty svíčky jsem kdysi dávno kupoval za 100 kč kus, tak to někdo vykoumejte foukl jsem to do jedné BMM uvidíme za 10.000 km miloš
daj se i na LPG ???...že bych je zkusil ??...mám tam normální svíce a nic moc teda....na bošky to nejede vůbec a cuká...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.2.08, 16:27 |
|
|
PetrVTR
|
Mam je ve 120 uz 15000 km. Jede to stejne, startuje porad na brnknuti. To ale predchozi brisk super delaly take, takze nevidim zadny rozdil. Driv jsem je menil po 10000 km, ale vzdycky byly jako nove, odtrh elektrod se za 10000 temer nemenil, tak jsem si rekl ze ted zkusim prodlouzit interval dvojnasobne.
|
20.2.08, 19:22 |
|
|
Drak
|
Nevim, asi sem měl nějaký zmetkový, ale po 5.000 km na LPG letěly velkým obloukem přes celou dílnu a vrátil sem se zpět k NGK
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
20.2.08, 19:35 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: slovacek.milos píše: brisk má nové svíčky jádro cu legované ytriem a cena 38 kotun A-line YTRIUM www.brisk.biz ty svíčky jsem kdysi dávno kupoval za 100 kč kus, tak to někdo vykoumejte foukl jsem to do jedné BMM uvidíme za 10.000 km miloš daj se i na LPG ???...že bych je zkusil ??...mám tam normální svíce a nic moc teda....na bošky to nejede vůbec a cuká...
jinak je klidně zkus taky by mě ro zajímalo co vydrží cena je velmi malá, já jsem měl formana LPG svíčky bosch a musely taky ven cukaly miloš
|
20.2.08, 20:19 |
|
|
Ondras83
|
slovacek.milos píše: Ondras83 píše: slovacek.milos píše: brisk má nové svíčky jádro cu legované ytriem a cena 38 kotun A-line YTRIUM www.brisk.biz ty svíčky jsem kdysi dávno kupoval za 100 kč kus, tak to někdo vykoumejte foukl jsem to do jedné BMM uvidíme za 10.000 km miloš daj se i na LPG ???...že bych je zkusil ??...mám tam normální svíce a nic moc teda....na bošky to nejede vůbec a cuká... jinak je klidně zkus taky by mě ro zajímalo co vydrží cena je velmi malá, já jsem měl formana LPG svíčky bosch a musely taky ven cukaly miloš
jj, taky máme fágla na LPG a Bošky tam cukaj....
|
20.2.08, 21:35 |
|
|
Ondras83
|
Drak píše: Nevim, asi sem měl nějaký zmetkový, ale po 5.000 km na LPG letěly velkým obloukem přes celou dílnu a vrátil sem se zpět k NGK
jaký NGK používáš na LPG ??....
|
20.2.08, 21:36 |
|
|
Drak
|
Z hlavy nevim, musel bych se mrknout, už je to nějakej ten pátek, co sem je tam cpal, ale sou se stříbrnou elektrodou.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
20.2.08, 21:48 |
|
|
Dr Meduza
|
Ja mam NGK BKR6ES bylo na nich 0.8mm a nechal sem to a na LPG to jede dobre
_________________ Rezorit 136L LPG rv 90 vymena za Hnujdai Coupe 2.0 LPG
|
21.2.08, 00:04 |
|
|
FerdikF
|
Já měl asi 2x u formna Brisk silver dr15ys. Ty pravidelně cca po 10tis začali cukat, stačilo sklepnout na 0,55 a zase to nějakech 10 vydrželo, potom šli preventivě pryč. Teď tam mám bosh super jsou to nějaký tříbodový, teď tam jsou 10tis a zatím žádný cukání, jen ze začátku to startovalo na drc, teď se musí alespoň 2x otočit motor. Chtěl bych příště zkusit NKG, nevíte které bay to byl ekvivallent k dr15ys?
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
21.2.08, 06:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dr Meduza píše: Ja mam NGK BKR6ES bylo na nich 0.8mm a nechal sem to a na LPG to jede dobre
NGK jsem je dal stím stříbrným jádrem sousedovi kus stál asi 60 korun, a ještě jsem jsem sklepl na 0.5 poradil cyz do l20 měl šílené problémy se rozjet jak bylo chladno třikrát startoval a jeho žena tak 6 x, přidal jsem paliva, proměřil kde co a nic nepomáhalo zatím v pohodě, před tím tam měl klasiku brisk asi 5000 km miloš
|
21.2.08, 08:17 |
|
|
Dr Meduza
|
ja mel predtim Brisk DR15YC a jedna se uplne rozpadla, takze sly ven a je pokoj zatim
Ikdyz pravda ze na ty NGK to trochu hur staruje a na benzin se to za mrazu tak prvnich 30s prevaluje jenom na 3 valce, musim se na ne kouknout, jestli se s nima neco nestalo
Ale tahne to vo neco lip nez na ty Brisky a to je hlavni a nastartuje se nak vzdycky
_________________ Rezorit 136L LPG rv 90 vymena za Hnujdai Coupe 2.0 LPG
|
21.2.08, 10:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dr Meduza píše: ja mel predtim Brisk DR15YC a jedna se uplne rozpadla, takze sly ven a je pokoj zatim Ikdyz pravda ze na ty NGK to trochu hur staruje a na benzin se to za mrazu tak prvnich 30s prevaluje jenom na 3 valce, musim se na ne kouknout, jestli se s nima neco nestalo Ale tahne to vo neco lip nez na ty Brisky a to je hlavni a nastartuje se nak vzdycky
nebo neprůchodný nějaký VN kabel pak ti leze jiskra po palci a střelí jak se ji zachce miloš
|
21.2.08, 19:58 |
|
|
FerdikF
|
mě takhle zlobila škodárna, když byl zasolenej rozdělovač. Stačí vrstvička soli a asi to převádí proud či co.
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
21.2.08, 20:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|