Autor |
Zpráva |
DcSpeedi
|
Zpátečka na místo 5g
Ahoj
napadla mě otázka co by se stalo kdybych zařadil na místo pětky zpátečku
nikde jsem na tohle ještě nenarazil ale věřím že jsou lidi co se jim tohle povedlo
|
12.2.08, 22:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
nenarveš to tam, jestli nemáš opravdu velkou sílu nebo zkurvenou převodovku, tak to tam nedostaneš
|
12.2.08, 22:42 |
|
|
DcSpeedi
|
no tohle mě nenapadlo že by to bylo jištěne, ale přesto by mě zajímalo co by se stalo
|
12.2.08, 22:46 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít píše: nenarveš to tam, jestli nemáš opravdu velkou sílu nebo zkurvenou převodovku, tak to tam nedostaneš
No to bych netvrdil
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
12.2.08, 22:46 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
to tam nejde prostě aspoň u favorita ne, tak snad když to šlo za komančů udělat tak to jde i teď ne?
jinak co by se stalo, něco by se buď omlelo (asi teda kola v převodovce nějaký) a nebo by se to zakouslo, kdyby byla opravdu super ocel..., tak jako tak by došlo k dost drahé destrukci
|
12.2.08, 23:09 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
DcSpeedi píše: no tohle mě nenapadlo že by to bylo jištěne, ale přesto by mě zajímalo co by se stalo
co by rozerveš převodovku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.2.08, 23:09 |
|
|
DRYVER
|
Sadra17 píše: DcSpeedi píše: no tohle mě nenapadlo že by to bylo jištěne, ale přesto by mě zajímalo co by se stalo co by rozerveš převodovku
Jasny vzdyt o nic nejde - tak kdo to vyzkousi jestli to je pravda? - Nejaky dobrovolnik?
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
12.2.08, 23:38 |
|
|
FerdikF
|
1 - 2 - 3 - 4 - 5 a Raketááá
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
13.2.08, 07:10 |
|
|
ventYl
|
na to, aby clovek za jazdy narval 1 alebo R potrebuje bud vela stastia, alebo sily. Navyse pri radeni 4 - 5 (R) uz je tam predpoklad, ze mas rychlost aspon nejakych 60km/h a to prevodovka vydava velmi neochotne zvuky, pocita zuby a podobne. Rko sa totizto zasuva bez synchroninazice medzi kolesa prveho stupna na celne ozubenie, tzn. ziadne synchrony, ani nic, takze sanca zasunut je minimalna.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
13.2.08, 10:46 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jednomu typkovi pri zarazeni 3ky neco proletelo plastem prevodovky,takze kdyz uz by padla R, tak bych to videl stejne..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
13.2.08, 10:55 |
|
|
fatal
rejpal
|
ventYl píše: ...takze sanca zasunut je minimalna.
Přesně tak, stačí aby se auto pohybovalo dopředu rychlostí chůze a už tam R nejde narvat, akorát to rrrrrrachotí přes zuby... Jednička je na tom lépe, při rychlosti chůze tam padne lehce, ale při vyšší rychlosti to schytají synchrony...
Docela by mě zajímalo, jak přeřazují kaskadéři když udělají otočku 180 s tím, že nezastaví, ale hned jedou dále. Já to umím jen na ledu/sněhu tak, že během otočky šlápnu na brzdu, tím zastavím kola, přeřadím (z 1 na R nebo naopak), pustím brzdu, pustím spojku a jedu dál. Ale na asfaltu na to přece nemůže být čas...
PS: Tak mě napadá, že tvá poslední věta vytržená z kontextu zní docela zajímavě.
|
13.2.08, 11:13 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
no taky na to cumim zasouvani je hold globalni problem:)
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
13.2.08, 11:39 |
|
|
ventYl
|
hej, ked som to pisal, tak ma napadlo, ci na to niekto zareaguje, alebo nie ;) ale holt 'cervena knihovna' asi rozprudila kdejake myslienky ;)))
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
13.2.08, 12:48 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: co by rozerveš převodovku
Presne tak
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
13.2.08, 15:01 |
|
|
Ondras83
|
zase se někdo nudí...jestli to chceš vidět, tak to běž zkusit....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.2.08, 16:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|