Autor |
Zpráva |
Jura
|
Napínací kladka
Tak mechanici....mám na vás takový dotaz...na mé Felince 1.6 už začíná pomalu dosluhovat ložisko napínací kladky drážkového řemenu a než aby se mi něco zničilo, tak bych to chtěl vyměnit...ale je to fakt drahý ta věc, tak si říkám, jestli by tam nešlo našroubovat tohle z 1.9 http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... 46f4a286... je to stejně velký to kolečko, ale de o tu středovou díru nebo o to celý uchycení, jestli by to tam šlo vůbec našroubovat. Co myslíte setkali ste se stím už? Mám návod z feliciaklubu, jaki vyměnit jen to ložisko, ale nevím, jestli bych si na to troufnul a ani nemám čas a je zima:( A nevím, jak by se na mě tváříl automechanik, kdybych mu přivezl ložisko+ díly co sou potřeba a návod at to podle toho udělá:)))
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
15.2.08, 15:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Já si myslím že to záměnný není hochu, budeš se muset smířit s cenou tej co tam přijde nebo holt se pokusit to ložisko vyměnit.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.2.08, 19:29 |
|
|
Jura
|
Kristensen píše: Já si myslím že to záměnný není hochu, budeš se muset smířit s cenou tej co tam přijde nebo holt se pokusit to ložisko vyměnit.
Tos mě teda moc nepotěšil...
|
15.2.08, 19:50 |
|
|
Jura
|
Náhodou mě tak napadlo...je ta kladka stejná na všechny feldy 1.6 nebo se to liší nějak vzhledem k výbavě? Na autokelly mají v popisu cosi +AC tak nevim. Díky
|
16.2.08, 15:31 |
|
|
Kristensen
|
Jura píše: Náhodou mě tak napadlo...je ta kladka stejná na všechny feldy 1.6 nebo se to liší nějak vzhledem k výbavě? Na autokelly mají v popisu cosi +AC tak nevim. Díky
climatizace
|
16.2.08, 17:10 |
|
|
Jura
|
Kristensen píše: Jura píše: Náhodou mě tak napadlo...je ta kladka stejná na všechny feldy 1.6 nebo se to liší nějak vzhledem k výbavě? Na autokelly mají v popisu cosi +AC tak nevim. Díky climatizace
To vím, že je to klimačka, ale v autokelly mají od čtyř výrobcu tu kladku asi a u všech je +AC a podle mě je divný, že by to bylo jiný na autech s klimačkou a bez....
|
16.2.08, 17:34 |
|
|
Kristensen
|
No jsou tam tři, bral bych tu od Febi a jinak podle mě to znamená že jsou pro daný motor VČETNĚ (pokud v autě je namontována) klimatizace.
|
16.2.08, 17:40 |
|
|
Jura
|
Kristensen píše: No jsou tam tři, bral bych tu od Febi a jinak podle mě to znamená že jsou pro daný motor VČETNĚ (pokud v autě je namontována) klimatizace.
Já bych bral tu nejlevnější
|
16.2.08, 18:15 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Jura píše: Kristensen píše: No jsou tam tři, bral bych tu od Febi a jinak podle mě to znamená že jsou pro daný motor VČETNĚ (pokud v autě je namontována) klimatizace. Já bych bral tu nejlevnější
někdy se vyplatí si připlatit za kvalitu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.2.08, 18:19 |
|
|
Jura
|
Se pokusím vyměnit to ložisko v tom... to stojí dvě stovky:) Jen prostě nevím, jestli to bude taková hračka...hlavně vůbec sundat ten řemen...mám k dispozici jen malou garaž a hever:( Zkusím ukecat mechanika, jestli by to neudělal...
|
16.2.08, 18:24 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jura píše: Se pokusím vyměnit to ložisko v tom... to stojí dvě stovky:) Jen prostě nevím, jestli to bude taková hračka...hlavně vůbec sundat ten řemen...mám k dispozici jen malou garaž a hever:( Zkusím ukecat mechanika, jestli by to neudělal...
to ti půjde plechy dole nevím snad 14 nebo 15 klíč nasadíš na kladku, vyhneš směrem k motoru sděláš remen pak povolíš kladku celkem v pohodě a máš ji venku já používím očkový klíč 14-15, už jsem se díval v dílně se tam jedna válela, že bych ložisko jen tak vyrazil no nepadá mi do oka miloš
|
16.2.08, 18:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak promin jsem si to poplel s 1.9 mám zrovna 1.6 na zvedáku tak to jde z motorového prostoru potřebuješ očkový klíč č.16, řemen jde dolu v pohodě a pak velkou silou povolíš kladku miloš
|
16.2.08, 18:39 |
|
|
Jura
|
No bude to sranda.... Nejvíc se dycky bojím toho, že něco nepůjde nebo něco poseru, protože to je u babky v garáži okolo žádnej servis případně a tak... Něco s takovýho se stát, tak bych si snad musel zavolat odtahovku... Pokouším se sehnat si jednu tu kladku rozbitou, abych si tu výměnu ložiska nacvičil a nic mě nepřekvapilo.... Jo jinak Miloši když tam máš tu kladku z 1.9 ta by do téí 1.6ky asi napasovat nešla co? Ta stojí jen asi 450Kč sem se díval...
|
16.2.08, 19:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|