|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Honzik.t
|
Nízký volnoběh
Zdravím, mám š105 na LPG a teď jak sou ty vedra mi to nechce držet volnoběh. Seřídil jsem rozdělovač předstih a nepomohlo to. pak sem pokroutil plyn a max otáčky jsou asi 550. točení šroubkem na karbecu nemá na otáčky vliv aˇho vyšroubím nebo zšroubím tak je to stejný, všiml sem si že je těsnící guma zteřelá. Nevím jestli není v karbecu ucpanej nějakej kanálek nebo je to jen tou gumičkou. Před třema týdnama jelo vše super a dnes to nedrželo. Jestli máte nějaký rady budu rád.
|
27.7.06, 18:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
No, tak jestli je zpuchřelá nebo nějak jinak poškozená ta těsnící gumička tak si to saje vzduch kudy nemá. Vyměn ji (stojí asi 1Kč/ks. Kup jich aspoň 5, nějaký zničíš, nějaká se ti zakutálí), a mělo by to bejt OK
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.7.06, 07:43 |
|
|
Martin
|
Jestli ti to nedrží volnoběh na LPG tak bude nejspíš potřeba vyměnit membrány ve zplyňovači
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
28.7.06, 08:48 |
|
|
Honzik.t
|
tak nakonec to byl odpojovač volnoběhu, jak byly ty vedra a nejezdilo se s tim tak se přilepil a nepouštěl nic do motou.
|
28.7.06, 17:28 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|