|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
DRYVER
|
Felda 1,9
Nevite v kterych mistech ma felda 1,9 tlakovy kanal oleje do hlavy?? Mam tu jednu na zvedaku a cele to je pochcane od oleje a vypada to jako by to teklo tesnenim pod hlavou. A je to v levym spodnim rohu hlavoveho tesneni - vlastne mezi blokem a vstrikovacim cerpadlem. Tak se ptam jestli tam nahodou neni ten kanalek - vi to nekdo?? Jo a je nejaky zadrhel pri vymene gufer na klice a na vacce pod rozvodama? Tam to ma taky naznak ze to prolina.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
21.2.08, 20:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Mám ten pocit, že kanálek je uprostřed, jestli to máš pochcaný neurčitě, tak to pořádně oper wapkou a protáhni to někde do kopca, pak budeš mít jasněji, odkud to de.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
21.2.08, 20:33 |
|
|
DRYVER
|
Drak píše: Mám ten pocit, že kanálek je uprostřed, jestli to máš pochcaný neurčitě, tak to pořádně oper wapkou a protáhni to někde do kopca, pak budeš mít jasněji, odkud to de.
No ono to je pochcany uplne cely komplet - sluzebni auto taky to tak vypada. Az to bude pojizdny tak to asi tak udelam - zatim mam ale diru v prevodovce od spojkovyho lozisla tak resim tohle.
O II kombi Look RS
|
21.2.08, 20:48 |
|
|
patrik-hp
|
těsnění ventilového víka.....?
|
21.2.08, 21:54 |
|
|
DRYVER
|
patrik-hp píše: těsnění ventilového víka.....?
Ne ne tam to je taky potecene, ale ten olej je uz cernej zaschlej s prachem, ale u toho tesneni pod hlavou je cerstvy olej a je tam videt jakoby by cista cesticka jak ten olej tekl... Az to bude pojizdny tak to cele ocistim a pak se uvidi.
O II kombi Look RS
|
21.2.08, 22:16 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|