Autor |
Zpráva |
škodař
|
karbec 130
mám problém na 130kový karbecu když přežaruji a přidám plyn tak si to zacuká při rozjezdu a izdechne prostě se to zadusí a z tý trisky akcelerační pumpičky jsou jen bublinky když zdělám víko a a zahýbu plynem tak mi to bublá i do plovákový komory kde může být chyba-??? jsem už bezradnej
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
23.2.08, 11:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: karbec 130
škodař píše: mám problém na 130kový karbecu když přežaruji a přidám plyn tak si to zacuká při rozjezdu a izdechne prostě se to zadusí a z tý trisky akcelerační pumpičky jsou jen bublinky když zdělám víko a a zahýbu plynem tak mi to bublá i do plovákový komory kde může být chyba-??? jsem už bezradnej
niekde ti saje vzduch namiesto benzínu, skontroluj dôkladne celé palivové potrubie od nádrže po pumpu..
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
23.2.08, 11:44 |
|
|
škodař
|
michalkatka píše: škodař píše: mám problém na 130kový karbecu když přežaruji a přidám plyn tak si to zacuká při rozjezdu a izdechne prostě se to zadusí a z tý trisky akcelerační pumpičky jsou jen bublinky když zdělám víko a a zahýbu plynem tak mi to bublá i do plovákový komory kde může být chyba-??? jsem už bezradnej niekde ti saje vzduch namiesto benzínu, skontroluj dôkladne celé palivové potrubie od nádrže po pumpu.. to dělali i když sem mněl vytáhlej karbec a naplněnou tu komoru membrána je dobrá zkoušel sem i druhou z karbecu na kterým fungovala někudma se tam dostává vzduchu a když zacpu tu dírku ze který to má sát benzín tak to párkrát stříkne pěkně a pak zase nic a když je otevřená tak z ní jdou jen bubliny
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
23.2.08, 11:48 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
škodař píše: michalkatka píše: škodař píše: mám problém na 130kový karbecu když přežaruji a přidám plyn tak si to zacuká při rozjezdu a izdechne prostě se to zadusí a z tý trisky akcelerační pumpičky jsou jen bublinky když zdělám víko a a zahýbu plynem tak mi to bublá i do plovákový komory kde může být chyba-??? jsem už bezradnej niekde ti saje vzduch namiesto benzínu, skontroluj dôkladne celé palivové potrubie od nádrže po pumpu.. to dělali i když sem mněl vytáhlej karbec a naplněnou tu komoru membrána je dobrá zkoušel sem i druhou z karbecu na kterým fungovala někudma se tam dostává vzduchu a když zacpu tu dírku ze který to má sát benzín tak to párkrát stříkne pěkně a pak zase nic a když je otevřená tak z ní jdou jen bubliny
Nejsem mechanik, prý se občas povede prohnout kaburátor a ten si potom přisává falešný vzduch kvuli nedosednutí těsnění. Jinak bych ještě zkusil vyčistit trisky a znovu zkontrolovat přícvod paliva trhlinka nemusí být velká, ale jakmile začne proudit benzín může strhávat vzduch a tobě začne dělat problémy. Jo a na jakej benzín jezdíš? Speciál nebo naural95?
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
23.2.08, 12:11 |
|
|
Šemik
|
Máš tam obě ty kuličky jako zpětné ventily
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.2.08, 12:22 |
|
|
škodař
|
Josef.Radocha píše: škodař píše: michalkatka píše: škodař píše: mám problém na 130kový karbecu když přežaruji a přidám plyn tak si to zacuká při rozjezdu a izdechne prostě se to zadusí a z tý trisky akcelerační pumpičky jsou jen bublinky když zdělám víko a a zahýbu plynem tak mi to bublá i do plovákový komory kde může být chyba-??? jsem už bezradnej niekde ti saje vzduch namiesto benzínu, skontroluj dôkladne celé palivové potrubie od nádrže po pumpu.. to dělali i když sem mněl vytáhlej karbec a naplněnou tu komoru membrána je dobrá zkoušel sem i druhou z karbecu na kterým fungovala někudma se tam dostává vzduchu a když zacpu tu dírku ze který to má sát benzín tak to párkrát stříkne pěkně a pak zase nic a když je otevřená tak z ní jdou jen bubliny Nejsem mechanik, prý se občas povede prohnout kaburátor a ten si potom přisává falešný vzduch kvuli nedosednutí těsnění. Jinak bych ještě zkusil vyčistit trisky a znovu zkontrolovat přícvod paliva trhlinka nemusí být velká, ale jakmile začne proudit benzín může strhávat vzduch a tobě začne dělat problémy. Jo a na jakej benzín jezdíš? Speciál nebo naural95? natural +aditova
|
23.2.08, 12:24 |
|
|
škodař
|
díky patrikovy za SZ rozepsal to dobře To Šeik nevím o jaký kuličky myslíš žádný sem tam nenašl spíš si jich nevšiml neska už to rozdělávat nebudu ale asik zítra to rozdělám znovu a nahodím i nějaký fotky to bude aisk lepší
|
23.2.08, 12:26 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Tak se hned nevztekej už sem viděl i prasatas co jezdily bez aditiv a divily se že maj motory vylágrovaný. Aspoň k nim nepatříš.
|
23.2.08, 13:14 |
|
|
škodař
|
Josef.Radocha píše: Tak se hned nevztekej už sem viděl i prasatas co jezdily bez aditiv a divily se že maj motory vylágrovaný. Aspoň k nim nepatříš. já se nevztekám sem je tak ze srandy a ty aditiva budou aisk nějak zákeřní když profukuju pusou něco od čistýho naturalu tak nic ale stema aditivama furt je cítím v puse
|
23.2.08, 19:51 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
škodař píše: Josef.Radocha píše: Tak se hned nevztekej už sem viděl i prasatas co jezdily bez aditiv a divily se že maj motory vylágrovaný. Aspoň k nim nepatříš. já se nevztekám sem je tak ze srandy a ty aditiva budou aisk nějak zákeřní když profukuju pusou něco od čistýho naturalu tak nic ale stema aditivama furt je cítím v puse
To si borec protože to je olověný olej kvuli rozpustnosti a sedlům ventilů, aby se tolik neopotřebovávali bo co. Hochu to je na otravu. Ikdyž proti chuti žádnej dyšputát.
|
23.2.08, 20:00 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Josef.Radocha píše: škodař píše: Josef.Radocha píše: Tak se hned nevztekej už sem viděl i prasatas co jezdily bez aditiv a divily se že maj motory vylágrovaný. Aspoň k nim nepatříš. já se nevztekám sem je tak ze srandy a ty aditiva budou aisk nějak zákeřní když profukuju pusou něco od čistýho naturalu tak nic ale stema aditivama furt je cítím v puse To si borec protože to je olověný olej kvuli rozpustnosti a sedlům ventilů, aby se tolik neopotřebovávali bo co. Hochu to je na otravu. Ikdyž proti chuti žádnej dyšputát.
Ale prd, olovo se uz nepouziva
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.2.08, 20:15 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Matthes píše: Josef.Radocha píše: škodař píše: Josef.Radocha píše: Tak se hned nevztekej už sem viděl i prasatas co jezdily bez aditiv a divily se že maj motory vylágrovaný. Aspoň k nim nepatříš. já se nevztekám sem je tak ze srandy a ty aditiva budou aisk nějak zákeřní když profukuju pusou něco od čistýho naturalu tak nic ale stema aditivama furt je cítím v puse To si borec protože to je olověný olej kvuli rozpustnosti a sedlům ventilů, aby se tolik neopotřebovávali bo co. Hochu to je na otravu. Ikdyž proti chuti žádnej dyšputát. Ale prd, olovo se uz nepouziva
V benzínu u pumpy není přidáváš si ho v aditivu, ale pokud si necháš seřídit motor na speciál tak aditivum nemusíš.
|
23.2.08, 21:29 |
|
|
škodař
|
Josef.Radocha píše: škodař píše: Josef.Radocha píše: Tak se hned nevztekej už sem viděl i prasatas co jezdily bez aditiv a divily se že maj motory vylágrovaný. Aspoň k nim nepatříš. já se nevztekám sem je tak ze srandy a ty aditiva budou aisk nějak zákeřní když profukuju pusou něco od čistýho naturalu tak nic ale stema aditivama furt je cítím v puse To si borec protože to je olověný olej kvuli rozpustnosti a sedlům ventilů, aby se tolik neopotřebovávali bo co. Hochu to je na otravu. Ikdyž proti chuti žádnej dyšputát. tak jen cítit na rtech není to jako obyč benzín když je to truchu vlhký jak to jde setřít ze rt§ ale prostě taykten stím aditivem sem cítil dlouho ale srčí guláš na myslivevkým plesu mi zpravil chuť
|
24.2.08, 04:21 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Josef.Radocha píše: Matthes píše: Ale prd, olovo se uz nepouziva V benzínu u pumpy není přidáváš si ho v aditivu, ale pokud si necháš seřídit motor na speciál tak aditivum nemusíš.
No v aditivu si ho nepridavam protoze je to zakazany, tam sou jiny sragory. Motor bohuzel na special seridit nelze protoze to furt klepe.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.2.08, 11:30 |
|
|
ventYl
|
K tym gulickam. jedna je pod tym zahnutym ropovodom nad prvou komorou. ten ropovod sa da nejakou nenulovou silou z kanalika vylisovat a pod nim je sklenena gulicka. Druha je tam tiez, ale neviem, kde presne. Spolu funguju ako 2 jednocestne ventily. Ked by si ich tam nemal, tak by sa to mohlo prejavovat prave tak, ako hovoris, teda ze by ti to prdkalo bublinky do plavakovej komory. Falosnym vzduchom by to byt nemalo, pretoze rozvod benzinu (aspon u 120tkoveho SEDRu) neprechadza do vika.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
24.2.08, 11:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|