Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 13:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Felicia 1.6 
Autor Zpráva

Příspěvek Felicia 1.6
Vedel by mi niekto poradit?
Mam 1.6 feliciu a najazdene 107 000 km.Nedrži mi otacky a stale to zdochina.
Prejavuje sa to hlavne ked idem do krizivatky a vyradim.trochu zakolisu otacky a zdochne.Aj plynula jazda nie je mozna,lebo ked chcem ist napr. na 3 stupen 40km/h tak to sklbe.Staruje to bez problemov.
Uz som pomenil sviecky,veko rozdelovaca,lambdu/BOSCH/,teplotny snimac,druhu klapku/zanovnu/,filtre...
spravili mi aj kompletny test a nic.Ked sa auto napychne na comp,tak nevyhodi ziadnu chybu.Podla compu motor slape na
100 %.Na dlhe trasy mi to az tak nevadi,ale v meste je vozenie nerealne.A spotreba je tiez normalna,okolo 6,5 - 7 l,aj vykon ma a ked spravime zakladne nastavenie pocitacom,tak klapku nastavuje normalne.Aj na sitic sa auto sprava normalne,ale akonahle sa motor zohreje,uz to zdochina.
,,Pri zohriatom motore na volnobeh cuka klapkou.Pocut to ked otvorim kapotu,,Skusali sme aj palivovy filter a nic.
Skusim este vymenit ten palivovy filter,uvidim.

dik

24.5.06, 16:50
Pspvek Reklama

Příspěvek 
MNo to vypadá, ze bude spinavá skrtici klapka, proto ti to kolisa, sundej ji-neni to problem sunadt a vycstit- nekupuj filt- meni se pokazdych 60000km kdyby neco

26.5.06, 20:02
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]