Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 18:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 STK 
Autor Zpráva

Příspěvek STK
Vážné(B)
103 V.č. podvozek, karos.
215 Brzd.. hadice a potr.
605 Potk. světla-seřízení
207 Prov. brzda-zdvih ped

nebezpečné(C)
201 Provozní brzda-účinek
202 Prov. Brzda-souměrnost
208 Park. brzda-účinek

Myslel jsem si, jak to bude v pohodě, a ti čuraci mi udělali tohle. Přitom mám všechno povyměnovaný, brzdový hadičky jsem dával před zimou nový, V.č. je trochu vařený, ale nikdy s tím problém nebyl. Tu potvoru co seřizuje svtěla jsem neviděl na žádným favoritu funkční, nevidím důvod proč bych to měl opravovat. Dám maximálně nový brzdový válec. Jen nevím, co tou závadou 103 V.č. podvozku, kar. mysleli a jak to mám odstranit tu závadu. Navařit znovu? :D
Jinak mám ještě otázku, kolikrát se může jít na opakovanou kontrolu, abych věděl, jak dlouho jim můžu líst na nervy až to pustí :D
Když ten technik opakovaně říkal abych to auto dal do šrotu, navaloval se ve mě vztek a měl jsem co dělat, abych mu něco neřekl nebo neudělal :|
Nevidím jediný důvod proč by to auto nemělo jezdit, celá kastle je zdravá, motor jsem dával zánovní po důchodci.
Závěr: Kapitalisti, provozovatelé servisů, automobilky, STKčka, všichni se snaží ze silnic vytlačit starší auta a donutit lidi (i ti co na to nemají prachy) koupit si nový auto, který není o nic lepší jak to starší(poruchovost, spotřeba, celk. prov. náklady).

7.3.08, 12:06
Profil ICQ
Pspvek Reklama

rejpal

Příspěvek 
Já jezdím pořád na stejnou stanici, vyptám se tam na jednoho konkrétního člověka, ten se mého auta ujme a jsem spokojen. Poradí mi co bych měl opravit a vyměnit, co ještě vydrží, kde jsou vůle, minule mě upozornil i na horší vlastnosti vzorku pneu, ať si dám bacha. V protokolu samozřejmě jsou závady, ale těžko by mohl být protokol čistý u starého auta, to by vypadalo fakt divně. Záleží na konkrétní stanici a na konkrétních lidech.

7.3.08, 12:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Na spoustě STK jsou hajzli, mě to čeká v květnu, asi změním STK, tady u nás sice projde všechno co má 4 kola a motor ale štve mě jejich sprostý způsob jakým si říkají ú nějaké to všimné. Popravdě kdyby mi na Formana řekli ať ho hodím do šrotu tak je asi prásknu jak to tam chodí. V tvojem případě bych jel do jiné firmy, byť ztratíš ty peníze co jsi dal za opravu. Ideální máš nechat si dopředu udělat prohlídku na přání která se nikam nepíše, udělají ti to tak za 200 a přímo ti řeknou co je špatné a co máš vyměnit.

7.3.08, 12:40
Profil ICQ

Příspěvek 
před 4 roky jsem měl protokol na Rapidu bez záznamu :D . Se spotřebákama jezdí kamarád, s Rapidem jezdím sám a na jednu stanici za jedním člověkem. Ale pokaždé, když přichází k autu, tak maj námitky na pneu, že jsou široký. Tak jim nalistuju TP a pak už to jde jako po másle. Většinou žasnou a auto je za chvíli venku

7.3.08, 12:41

Příspěvek 
Tak myslím si že výše popsiovaný technik by ti stejně řekl ať to dáš do šrotu :D....jako nevím co bych dělal v tu chvíli kdyby mi to takhle řekl...z médií jsem se dozvěděl že jedna dobře mířená facka v tomto státě stojí 3 000Kč :D :lol:

7.3.08, 12:50
Profil ICQ

Příspěvek 
tak bych mu řekl, že je DEBIL :!:

7.3.08, 12:54

Příspěvek 
zřejmě bys nebyl daleko od pravdy :D

7.3.08, 12:55
Profil ICQ

Příspěvek 
Za trojku bych do toho šel alespoň by se mi ulevilo :wink: :lol: :lol:
Jinak já jsem se naučil jezdit do té správné STK když mi jednou vzali pionýra na válce a řekl že přední brzda nebrzdí :roll: po dotazu zda viděl pinska který brzdil odvětil že ne a napsal mi to na čtyři roky :lol: no a Fáčko dávám kamarádovi do dílny on mi to připraví a dojede mi tam takže paráda :wink: :lol:

7.3.08, 13:03
Profil ICQ

Příspěvek 
Brzdy a hydrostel spravit na fave zase az taky problem byt nemoze. Ale to vyrobne cislo karoserie, s tym asi nic nenarobis. To cislo tam urcite nieje nato, aby sa prevarilo z jednoho auta na druhe.

7.3.08, 13:13
Pan Kapitán

Příspěvek 
Peter50kw píše:
Brzdy a hydrostel spravit na fave zase az taky problem byt nemoze. Ale to vyrobne cislo karoserie, s tym asi nic nenarobis. To cislo tam urcite nieje nato, aby sa prevarilo z jednoho auta na druhe.

Cislo kastle takto:

Dodelat aby na tom nebyly jiny nez lehky zavady, krome cisla kastle.
Do poznamky si nechat napsat vymenu karoserie stejneho typu, jit na registraci, at ti udelaji zmenu v TP.
Potom na opakovanou STK, kde ti jenom zkontrolujou TP a vydaji na 2 roky.

Cvokárium: Youtube Instagram

7.3.08, 13:27
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
ta změna čísla karoserie prý už nejde

7.3.08, 13:33
Profil ICQ

Příspěvek 
Taky mám ten pocit. :cry:

7.3.08, 13:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek Re: STK
florisimo píše:
Vážné(B)
103 V.č. podvozek, karos.
215 Brzd.. hadice a potr.
605 Potk. světla-seřízení
207 Prov. brzda-zdvih ped

nebezpečné(C)
201 Provozní brzda-účinek
202 Prov. Brzda-souměrnost
208 Park. brzda-účinek

Myslel jsem si, jak to bude v pohodě, a ti čuraci mi udělali tohle. Přitom mám všechno povyměnovaný, brzdový hadičky jsem dával před zimou nový, V.č. je trochu vařený, ale nikdy s tím problém nebyl. Tu potvoru co seřizuje svtěla jsem neviděl na žádným favoritu funkční, nevidím důvod proč bych to měl opravovat. Dám maximálně nový brzdový válec. Jen nevím, co tou závadou 103 V.č. podvozku, kar. mysleli a jak to mám odstranit tu závadu. Navařit znovu? :D
Jinak mám ještě otázku, kolikrát se může jít na opakovanou kontrolu, abych věděl, jak dlouho jim můžu líst na nervy až to pustí :D
Když ten technik opakovaně říkal abych to auto dal do šrotu, navaloval se ve mě vztek a měl jsem co dělat, abych mu něco neřekl nebo neudělal :|
Nevidím jediný důvod proč by to auto nemělo jezdit, celá kastle je zdravá, motor jsem dával zánovní po důchodci.
Závěr: Kapitalisti, provozovatelé servisů, automobilky, STKčka, všichni se snaží ze silnic vytlačit starší auta a donutit lidi (i ti co na to nemají prachy) koupit si nový auto, který není o nic lepší jak to starší(poruchovost, spotřeba, celk. prov. náklady).

podle mě se zbytečně nervuješ a základní chybu jsi udělal v tom, že ti měl ten technik vypsat co chce po tobě opravit, já mám taky tranzita závad tam napsal tři prdele a odstranit chce tři, pokud ti nejdou bubliny při odvzdušnění tak HBV bude dobrý, musíš brzdy vyčistit odvzdušnit, seřídit, číslo kastle bys nám musel vyfotit jak to máš namastěné, miloš

7.3.08, 14:26

Příspěvek 
Teoreticky by stačilo odstranit ty nebezpečné závady a s těmi lehkými by to mělo projít. Nevím tedy ty světla by se možná měli ještě seřídit.
Jinak mám malí dotaz když potřebuji vymazat číslo motoru z technyčáku tak stačí jen evidenčka nebo musím mít technyckou díky za radu.

7.3.08, 15:18
Profil ICQ

Příspěvek 
Stryko píše:
Teoreticky by stačilo odstranit ty nebezpečné závady a s těmi lehkými by to mělo projít. Nevím tedy ty světla by se možná měli ještě seřídit.
Jinak mám malí dotaz když potřebuji vymazat číslo motoru z technyčáku tak stačí jen evidenčka nebo musím mít technyckou díky za radu.

na výmaz nepotřebuješ nic, přijdeš na dopravku, sepíšeš žádost a je to :wink:

7.3.08, 15:28
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další