|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Dyno
|
Rychlá rada!! Kuckání
Zdravím,kámoš má 120 a už nevíme čím by to mohlo být. Prvně měl problém,že mu to kuckalo ve vysokých a nechtělo pořádně jet. Tak vyčistil karbec a servismanem to opravovali a přišli na to že to byl kondík. Chvíli to jezdilo,ale problém nastal znovu. Karbec se vyčistil znovu,svíčky nové,káble nové a furt nic. A svíčky v pořadí na 1 a 4 válci jsou černější(mokré) než na válcích uprostřed(dohněda). Menší kopec dělá problémy(škube a kucká),po rovině to jakš takš jede. A volnoběžná tryska musí být hodně povolená aji 3 otáčky,aby to drželo volnoběh.
Díky za rady!
|
12.3.08, 16:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
A jaký kondík tam je? Není tam ten malý z PL? Jestli jo, bude to jím
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
12.3.08, 17:02 |
|
|
Martin91
|
Mě to dělá to samý ale volnoběh to drží pěkně.
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
12.3.08, 17:13 |
|
|
Dyno
|
Šemik píše: A jaký kondík tam je? Není tam ten malý z PL? Jestli jo, bude to jím
Nee!! Kondík je origo druhý.
|
12.3.08, 17:15 |
|
|
Šemik
|
A rozdělovač nemá vůle?
|
12.3.08, 17:17 |
|
|
Dyno
|
Šemik píše: A rozdělovač nemá vůle?
Takovou vůli to nemá,to už jsem viděl aji horší. A nemůže to být něco dole? Hlava,ventily,kroužky něco takového?
Spíš asi prkotina,jdem to ještě skouknout!
|
12.3.08, 17:30 |
|
|
Šemik
|
Kuckání karburátor nebo zapalování. Ideáln by bylo rozebrat a vyčistit a v rámci možnosti zGOčkovat jak karb, tak rozdělovač
|
12.3.08, 17:39 |
|
|
Dyno
|
Jj taky jsem mu to poradil. On sice pořád čistí karb,ale aby tam potom vyměnil aji těsnění ho nenapadne,takže mu to někde přisává falešný vzduch a pak mu nejde seštelovat ani volnoběh. Na pikaču taková práce.
Aspon jsem mu základně nastavil karb a je to lepší. Mu to stačí. Hlavně jsem potřeboval vědět jestli to nemůže být něco horšího,on bečel že všecko zkoušel a zase prkotiny...
Díky Šemíku! A promin že sem to tak vyhecoval..
|
12.3.08, 18:41 |
|
|
Raptor
|
Bych zkusil vyměnit všechny těsnění na karbecu. A taky bych se zkusil podívat na tu pertinaxovou podložku co je bod karburatorem aby se nepřenášelo teplo od motoru na karbec...jinak kdyby byla nějak naprasklá tak když se zahřeje motor tak se prasklina roztáhne a pak ve vysokejch přisáva hodně falešnýho vzduchu.
|
13.3.08, 19:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já bych to viděl zas ve vyskomém napětí, když to nejede do kopce a poškubává, jaký je odpor v palci, čistota v rozdělovači, co úhel sepnutí, předstih, co svíčky kvalita izilátoru odtrhy, nahlaš tyto údaje, v karbecu hledat cukání? tam je průvodní znak že motor nakrmíš chudou nebo bohatou směsí a někam to pak střelí miloš
|
14.3.08, 06:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|