|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
martinn11
|
STARTÉR
Prosí o radu.Mám felicii a startár má dlouhý dojezd pastorku po nastartování.Jde o STARTÉR MALÝ S REDUKTOREM.felicia 1,3 r.v.1996 BMM.Co je tam špatně.Díky moc
Naposledy upravil martinn11 dne 14.3.08, 07:30, celkově upraveno 1
|
13.3.08, 09:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Všiml jsem si že to hodně dělají i startéry u favoritů. Jaká je toho příčina to nevím, nejsem profi automechanik. Ale podle mě je to způsobeno tím, že když točí startér motorem a vrátíme klíček do polohy 1, tak se pastorek nezasune zpátky. Může se i zasunout ale stačí aby pár milimetrů pastorku ještě zabíralo do setrvačníku. Opravdu ale nevím, je to jen můj názor.
|
13.3.08, 17:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a co tam máš za starter redukovaný nebo starý miloš
|
13.3.08, 18:20 |
|
|
Drak
|
Vzadu na startéru je brzdička, podle toho, co máš za typ, tak u některýho je víčko sólo pro brzdičku ale u většiny je nutný rozebrat startér a na konci je pertinaxová podložka s takovou talířovou pružinkou, to je třeba vyčistit a NEMAZAT.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
13.3.08, 19:33 |
|
|
martinn11
|
dík moc zkusím to a uvidím.snad to pak už bude dobré.
|
14.3.08, 07:28 |
|
|
Milan Koukal
|
startér je to z reduktorem
|
14.3.08, 14:31 |
|
|
|