Autor |
Zpráva |
florisimo
|
STK podruhý
Vím že to tu většinu lidí nezajímá moje problémy, ale ti čuraci mi to zase nedali, a jedinou zavadu zásah do vin mi opět napsali, přesto že technik at se snažil jak se snažil, nic nenašel(doma jsem "závadu" odstanil). Není to nic jinýho než parta buzerantů co se vozí po lidech pro který je auto důležitý pro život a nemají peníze na nový. Pak stroze poznamenal že moje auto má cenu asi 2000-3000Kč. Celý týden se seru s brzdama, spravuju světlomety, vrážím do toho peníze aby mi pak buzerant v čistých montérkách smázl známku kvůli sváru na plechu VIN čísla, který se mu nezdá. Já si toho hajzla najdu, zabuju ho, zabiju sebe a auto roztřískám. Už nemám sílu chodit po magistrátě jen kvůli čurakovi, musel bych je tam všechny vyzabíjet. Než tak udělám, nešlo by měsíc počkat a zajít jinam na technickou(dozví se na druhým STK jaký závady mi našli na předchozím STK?). Co by mi řekli na magistrátě kdybych přišel s povídkou, že jsem vařil nový podběhy a nevědomky zasáhl do plechu s vin číslem a ted z toho na STK dělají problém?
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
14.3.08, 22:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
1maty1
|
bych natrel ten plech olejem posypal pilinama a tohle parkrat zopakoval tak aby to vypadalo na zasrany motorovy prostor a jen ocistil vin cislo samo na stk jel jinam (ihmo mesic cekat nemusis)
_________________ S105 S (S jako Sport) rv84 momemtálně motor S120 -- podlehl korozi -- už je na šroťáku
předívka: Trhač hlav, odlehčená oxidem železitým
|
14.3.08, 22:25 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak tak, proste nekde sou hold paka, jinak proc tam mas ten svar?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
14.3.08, 22:40 |
|
|
florisimo
|
kachnis píše: tak tak, proste nekde sou hold paka, jinak proc tam mas ten svar?
svar tam udělal předchozí majitel, když měnil podběhy, je vidět že celý podběhy jsou dávaný nový, ale to na technické nepochopí....
|
14.3.08, 22:47 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
co ten svár ubrousit a přestříkat
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.3.08, 22:52 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jj, nejak jemne bud opatrne flexou nebo stopovkou, potom tlumex a jen udelat okynko na VIN a hotovo, pokud je idiot, stezuj si, bud na miste a chtej jinyho technika nebo na COI
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
14.3.08, 23:00 |
|
|
florisimo
|
kachnis píše: jj, nejak jemne bud opatrne flexou nebo stopovkou, potom tlumex a jen udelat okynko na VIN a hotovo, pokud je idiot, stezuj si, bud na miste a chtej jinyho technika nebo na COI
Pánové, přesně tohle jsem udělal, vypadá to jako originál, ale protože na první technické mi do zavady napsali"zásah v oblasti vin kodu", na opakované technické to můžu mít třeba ze zlata, může to být třeba sebevíc originální, nedají mě to. Chtějí po mně abych šel na magistrát a nechal si vyrazit nový číslo, přitom kdekoliv jinde by to vzali bez sebemenších keců
|
14.3.08, 23:18 |
|
|
Ondras83
|
florisimo píše: kachnis píše: jj, nejak jemne bud opatrne flexou nebo stopovkou, potom tlumex a jen udelat okynko na VIN a hotovo, pokud je idiot, stezuj si, bud na miste a chtej jinyho technika nebo na COI Pánové, přesně tohle jsem udělal, vypadá to jako originál, ale protože na první technické mi do zavady napsali"zásah v oblasti vin kodu", na opakované technické to můžu mít třeba ze zlata, může to být třeba sebevíc originální, nedají mě to. Chtějí po mně abych šel na magistrát a nechal si vyrazit nový číslo, přitom kdekoliv jinde by to vzali bez sebemenších keců
tak jeď tam, kde by to vzali bez sebemenších keců....já bych to řešil návštěvou jiný STK a hotov, taky znám jednoho magora...sem mu sráčovi u obchoďáku vypustil kolo a zakošíkama sem se mu smál....ale to už je dýl a s kámošema (není to teda z STK, ale pičus z nejmenované městské údržby, nebo jak se tomu nadává, prostě sekaj kolem stromů ve městě a tak ..no a když sme chodili na základku, tak prád pičoval, že mu chodíme po neposekaný trávě, že se to nedá posekat, že kurvíme stromy atd...přitom to nebyla pravda...dělali to zprasený cigáni)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
14.3.08, 23:26 |
|
|
Kristensen
|
Počkej počkej a ty někde na TK předkládáš protokol z předchozí TK????
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.3.08, 12:41 |
|
|
barton
|
Já mám pocit,že když na jedný stanici STK neprojdeš,tak na druhou ject nemůžeš.Jedině snad že bys to před výdejem toho prvního protokolu stornoval a odjel bez zápisu.Takže neřešitelný.
Ale nevim,jestli je to pravda,ruku do ohně za to nedám
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
15.3.08, 14:12 |
|
|
Drak
|
Na další technickou jinam můžeš jít až po třech měsících, bohužel už vymoženost On-Line dorazila i tam a všude jinde vidí, odkud a za co tě vyhodili, záznam se ruší až po třech měsících.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
15.3.08, 14:21 |
|
|
barton
|
Drak píše: Na další technickou jinam můžeš jít až po třech měsících, bohužel už vymoženost On-Line dorazila i tam a všude jinde vidí, odkud a za co tě vyhodili, záznam se ruší až po třech měsících.
no tak tim líp
ale bejt v jeho kůži tak v rámci zachování klidu bych si to radši oblítal na tom magistrátu,přeci jen jinak nemá šanci uspět když už to tam má zapsaný a oni si to jinde najdou on-line,jedině nějak bokem...
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
15.3.08, 15:10 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Sou to zmr.i před časem sem havaroval favorita na pravej bok a musel pryč podběh. Sanmozřejmě, že se to dotklo i VIN, ale to se srovnalo navařilo zpět a přetřeo na tmavýám autě šeodou základovkou okolo čísla. Na STK mi to okomentoval tak, že se stím zbytečně patlám, prý to stejně hnije. Do závad napsal koroze budky a nefunkční hydroregulace světel a byl klid. Přeju ti pevné nervy na jednání s městským úřadem a pokud tam nejsou paka tak to snad pochopí.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
15.3.08, 16:21 |
|
|
p20k
|
barton píše: Drak píše: Na další technickou jinam můžeš jít až po třech měsících, bohužel už vymoženost On-Line dorazila i tam a všude jinde vidí, odkud a za co tě vyhodili, záznam se ruší až po třech měsících. no tak tim líp ale bejt v jeho kůži tak v rámci zachování klidu bych si to radši oblítal na tom magistrátu,přeci jen jinak nemá šanci uspět když už to tam má zapsaný a oni si to jinde najdou on-line,jedině nějak bokem...
Já měl taky problém s TK a když mě vyhodili kvůli vyběhaným čepům řízení, tak jsem je vyměnil a na opáčko a zase našli něco jiného, takže jsem hned z jedné technické jel na druhou asi 100km úplně jinde a tam to prošlo v pohodě a ještě mě pochválili prý že tak zachovalého favorita už dlouho neviděli a bylo po problému.
Cestou na opakování TK jsem se na to ptal (jakého si technika na magistrátě) jestli když neprojdu můžu jet hned jinam a tvrdil že můžu tak když mě vyhodily znova na opáčku tak jsem jel jinam.
_________________ Favorit 135L rok výroby 1991.
|
15.3.08, 16:32 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
florisimo píše: kachnis píše: jj, nejak jemne bud opatrne flexou nebo stopovkou, potom tlumex a jen udelat okynko na VIN a hotovo, pokud je idiot, stezuj si, bud na miste a chtej jinyho technika nebo na COI Pánové, přesně tohle jsem udělal, vypadá to jako originál, ale protože na první technické mi do zavady napsali"zásah v oblasti vin kodu", na opakované technické to můžu mít třeba ze zlata, může to být třeba sebevíc originální, nedají mě to. Chtějí po mně abych šel na magistrát a nechal si vyrazit nový číslo, přitom kdekoliv jinde by to vzali bez sebemenších keců
to ti ten blb už nezmění, prostě bude trvat na přidělení nového čísla, no potěš to je nazbláznění, na magistrátu se zas budou vyptávat proč, hodnota auta je jak špatného kola, o trestný čin se jednat nemůže, upřímnou soustrast miloš
|
15.3.08, 17:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|