Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 23:13

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Felicia 1,3 MPi nejde 
Autor Zpráva

Příspěvek Felicia 1,3 MPi nejde
Servus chlapci :lol: kua problém, Felicie 1,3 MPi ona teda jede jo ale jak? Prostě na místě vrčí v poho, jak se přidá tak dost zakoktá jako by na tři válce no, nechce se jí vůbec vytáčet a když přijde kopec a podusí se to trochu tak to začne zase jít jak traktor a není to schopný vyjet kopec ani na dvojku. No svíčky OK, paliv filtr OK, tlak paliva OK, zapalovací lišta OK, jednotka OK, lambda OK, nikde to nepřisává vzduch ani výfuk nikde nefouká, chybová paměť prázdná, výfuk průchozí. No tak co teď s tím?

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

16.3.08, 10:02
Pspvek Reklama

rejpal

Příspěvek Re: Felicia 1,3 MPi nejde
Kristensen píše:
Servus chlapci :lol: kua problém, Felicie 1,3 MPi ona teda jede jo ale jak?...

Není chyba někde mezi klapkou a řídící jednotkou? Špatný potenciometr klapky, špatný kontakt, špatný kablík? Dostává ŘJ správnou informaci o otevření klapky?

16.3.08, 10:12
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Není to ta chytrá ECU, jak se během provozu učí? A když se odpojí baterka tak všechno zapomene? A pak to moc nejede?

16.3.08, 11:01
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Felicia 1,3 MPi nejde
Kristensen píše:
Servus chlapci :lol: kua problém, Felicie 1,3 MPi ona teda jede jo ale jak? Prostě na místě vrčí v poho, jak se přidá tak dost zakoktá jako by na tři válce no, nechce se jí vůbec vytáčet a když přijde kopec a podusí se to trochu tak to začne zase jít jak traktor a není to schopný vyjet kopec ani na dvojku. No svíčky OK, paliv filtr OK, tlak paliva OK, zapalovací lišta OK, jednotka OK, lambda OK, nikde to nepřisává vzduch ani výfuk nikde nefouká, chybová paměť prázdná, výfuk průchozí. No tak co teď s tím?

no zrovna jsem měl podobný problém, byl to snímač otáček, dal jsem nový vika čína, ujelo to kousek a dělalo to to samé jak píšeš, :shock: čumím do měřených a snímač otáček hlásí na volnoběh 700.950.2300.1700.1500,850,1350 dal jsem další snímač a OK, no pokud bude všechno OK tak zešílela řídící jednotka, nedávno jsem měl řídící jednotku pološílenou a nikdo si nevěděl rady, tak jsem ji dal na druhé auto a zjistila se skoro dvojnásobná spotřeba a bylo jasno miloš

16.3.08, 11:32

Příspěvek 
Tak to vypadá na vstřik, jednotka nic nehlásí ale za chodu při odpojování jednotlivých svorkovnic se u třetího vstřiku chod motoru nezmění, vstřik dává, odpor souhlasí s ostatníma, tlak ve válci OK

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

21.3.08, 18:40
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
Tak to vypadá na vstřik, jednotka nic nehlásí ale za chodu při odpojování jednotlivých svorkovnic se u třetího vstřiku chod motoru nezmění, vstřik dává, odpor souhlasí s ostatníma, tlak ve válci OK

sdělej lištu a procvič ho jehlou na šití třeba se probudí, pak lištu připoj a zkus jen tak a budeš vidět hned miloš

21.3.08, 18:54
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]