Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 18:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Ryhy ve valcich 
Autor Zpráva

Příspěvek Ryhy ve valcich
Zdravim,jsem uplny amater :roll: a chtel bych se zeptat na pripravek co se lije do motoru aby se zatesnily ryhy ve valcich? Mam favorita r.v. 90 a jede mi to max 120 hledam vcem je problem,nejake rady by se mi taky hodily,jak jej udrzovat co vymenit atak.Diky

16.3.08, 15:24
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Kde chybi materiál, těžko nějaký přípravek něco zlepší. Rozumným řešením je výměna motoru za nějaký jiný co je OK, GO se finančně nevyplatí.

16.3.08, 15:31
Hluchoň

Příspěvek 
kdypak to auto naposledy někdo seřizoval? karbec, předstih? to je základ, při tom se může ukázat, že je něco pokaženýho, opravit, vyměnit, a to by v tom byl čert, aby to nejelo.

16.3.08, 16:24
Profil ICQ

Příspěvek 
Pred mesicem jsem menil vzduchovi filtr,zrejmne po 5 letech :oops: Karbec jsem nechal cistit v servisu ale byl pry cistej,mam kompletne novej vyfuk.Nevim proc to nejede?

16.3.08, 17:30
Hluchoň

Příspěvek 
filtr a bordel je jen část, máš to seřízený? předstih, klapku, směs? co svíčky, kabely, rozdělovač, palec, víčko?

16.3.08, 17:37
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
svíčky kabely palec předstih :wink:

16.3.08, 17:38
Profil ICQ

Příspěvek 
No jak jsem psal,jsem v tomhle amater,ale je zrejmy,ze tohle nikdo v poslednich dobe( par let ) nikdo nedelal.
Dekuji vsem za radu,hned jak to povezu do servisu,jim reknu at se na to mrknou,sam se do toho poustet nebudu,pac jsem kuchar a autum rozumim jak koza nakladaku.

16.3.08, 17:54

Příspěvek 
A jeste ta vec,co se lije do motoru,na ty ryhy ve valcich,mam to teda vubec tam lit,nebo je to nanic?a jak se to jmenuje?

16.3.08, 17:56

Příspěvek 
Je to na nic. Lákadlo na amatéry...

16.3.08, 18:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Woliis píše:
A jeste ta vec,co se lije do motoru,na ty ryhy ve valcich,mam to teda vubec tam lit,nebo je to nanic?a jak se to jmenuje?

Hlavne, aby si tam nieco take siel liat, by si musel mat indikaciu toho, ze tam tie ryhy mas. Tymi indikaciami by bolo skripanie, ako ked sa pokusas chrumat piesok z pieskoviska so psimi kakami, totalna neochota akcelerovat a tych tvojich "len" 120 by si nedosiahol ani dole kopcom.

Veci, co predava Horst Fuchs a jemu podobni netreba ani evidovat, ze existuju, nie to este kupovat. Ako ti radili. Treba nastavit ventilove vole, Prezriet alebo vymenit kable, sviecky vymenit urcite, postelovat rozdelovac, nastavit karburator a bude to jazdit ako drak.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

16.3.08, 18:29
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Woliis píše:

Jak vis ze mas ryhy ve valci?? Ty nebo servis meli sundanou hlavu na tvem motoru?? Myslim ze ne, tak jak vis ze tam mas ryhy??? Na 99% si myslim ze tam nebudou a ze ti to jen nekdo navykladal treba u piva, aby rec nestala co. Nic proti tobe, ale spis bych hledal pricinu nekde jinde. Kolik ma motor nabehaneho? Mas v nem olej ...

16.3.08, 19:01

Příspěvek 
ono ryhy vo valci maju byt, jemne , po honovani.....ak tam uz tie nie su tak je zle

16.3.08, 20:36
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Ano olej tam mam,tyhle veci kontroluju pravidelne,nejsem sebevrah a svoje auto mam rad :lol:
Ano,tyhle reci,jsme vedly u piva a byla to dalsi alternativa,proc mi to nejede,tak jsem se tu jen zeptal,jak se to jmenuje a jestli ma cenu to tam lit.No a bylo me poradeno at se mrknu i na jiny veci.
Jeste kdyby mi nekdo napsal nejakou www adresu,kde je popsano jak spravovat fáčka a jak se o ne starat atak.dikec :D

16.3.08, 21:55

Příspěvek 
Woliis píše:
Jeste kdyby mi nekdo napsal nejakou www adresu,kde je popsano jak spravovat fáčka a jak se o ne starat atak.dikec :D

jednu ti poradim - WWW.skoda.panda.cz :wink: tam najdes uplne vsechno staci se jen poptat

16.3.08, 22:02

Příspěvek 
Jo ta je dobra :D :lol:

16.3.08, 22:09
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další