Autor |
Zpráva |
Woliis
|
Ryhy ve valcich
Zdravim,jsem uplny amater a chtel bych se zeptat na pripravek co se lije do motoru aby se zatesnily ryhy ve valcich? Mam favorita r.v. 90 a jede mi to max 120 hledam vcem je problem,nejake rady by se mi taky hodily,jak jej udrzovat co vymenit atak.Diky
|
16.3.08, 15:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Kde chybi materiál, těžko nějaký přípravek něco zlepší. Rozumným řešením je výměna motoru za nějaký jiný co je OK, GO se finančně nevyplatí.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
16.3.08, 15:31 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
kdypak to auto naposledy někdo seřizoval? karbec, předstih? to je základ, při tom se může ukázat, že je něco pokaženýho, opravit, vyměnit, a to by v tom byl čert, aby to nejelo.
|
16.3.08, 16:24 |
|
|
Woliis
|
Pred mesicem jsem menil vzduchovi filtr,zrejmne po 5 letech Karbec jsem nechal cistit v servisu ale byl pry cistej,mam kompletne novej vyfuk.Nevim proc to nejede?
|
16.3.08, 17:30 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
filtr a bordel je jen část, máš to seřízený? předstih, klapku, směs? co svíčky, kabely, rozdělovač, palec, víčko?
|
16.3.08, 17:37 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
svíčky kabely palec předstih
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.3.08, 17:38 |
|
|
Woliis
|
No jak jsem psal,jsem v tomhle amater,ale je zrejmy,ze tohle nikdo v poslednich dobe( par let ) nikdo nedelal.
Dekuji vsem za radu,hned jak to povezu do servisu,jim reknu at se na to mrknou,sam se do toho poustet nebudu,pac jsem kuchar a autum rozumim jak koza nakladaku.
|
16.3.08, 17:54 |
|
|
Woliis
|
A jeste ta vec,co se lije do motoru,na ty ryhy ve valcich,mam to teda vubec tam lit,nebo je to nanic?a jak se to jmenuje?
|
16.3.08, 17:56 |
|
|
Nepér
|
Je to na nic. Lákadlo na amatéry...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
16.3.08, 18:10 |
|
|
ventYl
|
Woliis píše: A jeste ta vec,co se lije do motoru,na ty ryhy ve valcich,mam to teda vubec tam lit,nebo je to nanic?a jak se to jmenuje?
Hlavne, aby si tam nieco take siel liat, by si musel mat indikaciu toho, ze tam tie ryhy mas. Tymi indikaciami by bolo skripanie, ako ked sa pokusas chrumat piesok z pieskoviska so psimi kakami, totalna neochota akcelerovat a tych tvojich "len" 120 by si nedosiahol ani dole kopcom.
Veci, co predava Horst Fuchs a jemu podobni netreba ani evidovat, ze existuju, nie to este kupovat. Ako ti radili. Treba nastavit ventilove vole, Prezriet alebo vymenit kable, sviecky vymenit urcite, postelovat rozdelovac, nastavit karburator a bude to jazdit ako drak.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
16.3.08, 18:29 |
|
|
DRYVER
|
Woliis píše: A jeste ta vec,co se lije do motoru,na ty ryhy ve valcich,mam to teda vubec tam lit,nebo je to nanic?a jak se to jmenuje?
Jak vis ze mas ryhy ve valci?? Ty nebo servis meli sundanou hlavu na tvem motoru?? Myslim ze ne, tak jak vis ze tam mas ryhy??? Na 99% si myslim ze tam nebudou a ze ti to jen nekdo navykladal treba u piva, aby rec nestala co. Nic proti tobe, ale spis bych hledal pricinu nekde jinde. Kolik ma motor nabehaneho? Mas v nem olej ...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
16.3.08, 19:01 |
|
|
Gemini
|
ono ryhy vo valci maju byt, jemne , po honovani.....ak tam uz tie nie su tak je zle
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
16.3.08, 20:36 |
|
|
Woliis
|
Ano olej tam mam,tyhle veci kontroluju pravidelne,nejsem sebevrah a svoje auto mam rad
Ano,tyhle reci,jsme vedly u piva a byla to dalsi alternativa,proc mi to nejede,tak jsem se tu jen zeptal,jak se to jmenuje a jestli ma cenu to tam lit.No a bylo me poradeno at se mrknu i na jiny veci.
Jeste kdyby mi nekdo napsal nejakou www adresu,kde je popsano jak spravovat fáčka a jak se o ne starat atak.dikec
|
16.3.08, 21:55 |
|
|
DRYVER
|
Woliis píše: Jeste kdyby mi nekdo napsal nejakou www adresu,kde je popsano jak spravovat fáčka a jak se o ne starat atak.dikec
jednu ti poradim - WWW.skoda.panda.cz tam najdes uplne vsechno staci se jen poptat
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
16.3.08, 22:02 |
|
|
Woliis
|
Jo ta je dobra
|
16.3.08, 22:09 |
|